Bulent Tıras devam mı? Sisli Memorial Yücel mi, Brüksel Tüp Hüsamettin mi ?

Ben de memorial ve Bülent hoca arasında kararsızım.
Canım tabii ki 2 yer ile de görüş konuş ama ben Acıbadem Maslak’ı hiç tavsiye edemem. Bekleme süreleri evet çok uzun, sabah 7 de gidip 12 de çıktığım çok oldu. Ama bekleme en küçük sorun o merkezde…ilgisizler çok, tamamen havada kalıyorsunuz orada. Şans eseri elbette başarılı olanlarda vardır ama ben ilk denememi ırada yaptığım için gerçekten pişmanım :(

Canım tabii ki 2 yer ile de görüş konuş ama ben Acıbadem Maslak’ı hiç tavsiye edemem. Bekleme süreleri evet çok uzun, sabah 7 de gidip 12 de çıktığım çok oldu. Ama bekleme en küçük sorun o merkezde…ilgisizler çok, tamamen havada kalıyorsunuz orada. Şans eseri elbette başarılı olanlarda vardır ama ben ilk denememi ırada yaptığım için gerçekten pişmanım :(
Ben Bülent hocadayım razıyım çok ilgli dryılen aksıne , her kesede tedavıdıne uygun ilaç verıyor bana çok vermiyor misal eşimde sorun var dıye , ama evet beklem suresı var o yalan deyıl

Ben Bülent hocadayım razıyım çok ilgli dryılen aksıne , her kesede tedavıdıne uygun ilaç verıyor bana çok vermiyor misal eşimde sorun var dıye , ama evet beklem suresı var o yalan deyıl
Umarım sizin tedaviniz başarılı geçer bebeğinize kavuşursunuz. Herkese kolaylıklar diliyorum bu süreçte ❤️

Memorial ile ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim, merkezinizden memnun olmanız çok önemli bir faktör. İnşallah sonraki transferiniz güzel sonuçlar getirir. Ben de Şişli Memorial ile ön görüşmemden çok memnn kalmıştım, çok deraylı ultrason muayenesi yapıldı, hem Yücel hoca hem Semra hoca ile konuşma fırsatım oldu.

Tedaviye orada başlarsam sanırım sadece Gonal f ile büyütme yapılacak. Önceki tedavilerimde büyüme hormonu gibi bir sürü ilaç kullandırmışlardı. Sizin tedavinizde Gonal f hariç bir ilaç kullanıldı mı ilk aşamada yumurta geliştirme için?

Bir de transferinizde embriyo glue veya serum uygulanmış mıydı Şişli Memorial’da? 💕
Gonal-f verildi sadece, bir de düşük dozlu folikasit. Glueden bahsedilmedi bilgim yok açıkçası rutin olarak kullanılıyor mu emin değilim. Serum uygulanmadı.

Teşekkürler yorumuz için siz nerede denediniz veya bundan sonra nereyi düşünüyorsunuz

Bülentte derhal bırak. Çok yoğun ilaç verip yumurtaları perişan ediyorlar. Bekleme süresi ve ilgisizlikleri cabası
Size tamamen katılıyorum bana 3 opu yaptılar bir tane bile kalmadı transfere ben birde yurtdışından geldim gittim üstüne 2 kat para istediler Euro maaş alıyormuşum açıklamaya bakın bir de bu tedavinin ortasında 2. Tedavide böyle oldu baştan söyleselerdi istemezdim sonra memorial geçtim bir seferde 4 blast oldu hakkımı helal etmiyorum hiç birine kendimde psikolojik açıdan güç bulsam dava edecem ama bıraktıkları stres sinirde cabası

Size tamamen katılıyorum bana 3 opu yaptılar bir tane bile kalmadı transfere ben birde yurtdışından geldim gittim üstüne 2 kat para istediler Euro maaş alıyormuşum açıklamaya bakın bir de bu tedavinin ortasında 2. Tedavide böyle oldu baştan söyleselerdi istemezdim sonra memorial geçtim bir seferde 4 blast oldu hakkımı helal etmiyorum hiç birine kendimde psikolojik açıdan güç bulsam dava edecem ama bıraktıkları stres sinirde cabası
Merhaba Bülent beyin fiyatlarını biliyorum bir arkadaşım görüştü inanılmaz yüksek geldi bana. Memorial da mı o kadar pahalı ben de iki kurum arasında( Acıbadem -memorial) kalanlardanım memoriala daha hiç konuşmadım fiyatlardan haberim yok

Merhaba Bülent beyin fiyatlarını biliyorum bir arkadaşım görüştü inanılmaz yüksek geldi bana. Memorial da mı o kadar pahalı ben de iki kurum arasında( Acıbadem -memorial) kalanlardanım memoriala daha hiç konuşmadım fiyatlardan haberim yok
Acibademde b. tirasi secmezseniz memorialle ayni fiyat hemen hemen. Bulent tirasi secerseniz +80/100 bin civari artiyor fiyat kendisi her defasinda sizi gorecekse.. bir de ilac cokk fazla veriyor. İlaclar da bir tup bebek maliyeti kadar cikiyor oyle olunca..

Acibademde b. tirasi secmezseniz memorialle ayni fiyat hemen hemen. Bulent tirasi secerseniz +80/100 bin civari artiyor fiyat kendisi her defasinda sizi gorecekse.. bir de ilac cokk fazla veriyor. İlaclar da bir tup bebek maliyeti kadar cikiyor oyle olunca..
Evet başka bir topikte biri tüm listeyi yazmış 200 bin sadece Bülent beyi seçersek ve her şey ekstra. Yani dediğiniz gibi bir 100 150 binde onlar tutar. Benim merak ettiğim memorial bilen varsa onunda fiyatını yazarsa çok makbule geçer

Teşekkürler yorumuz için siz nerede denediniz veya bundan sonra nereyi düşünüyorsunuz
Benim ilk tüp bebek denemem Acıbadem Maslak’ta oldu. 8 yumurtadan 1 tane 5. gün embriyosu oluşmuştu sadece, donduruldu. İkinci denememi Fulya Bahçeci’de yaptım, 7 yumurtadan ne yazık ki 0 blastokist olmuştu. Sonrasında dondurulan embriyomuzu Bahçeci’de transfer oldum fakat tutmadı. Şu an adet olmayı bekliyorum ve sanırım Şişli Memorial’de üçüncü tedavime başlayacağım 🙏🍀 Aret Kamar ile de görüştüm ama Memorial’a biraz daha sıcak bakıyorum (hala kararsızım aslında :(

Benim ilk tüp bebek denemem Acıbadem Maslak’ta oldu. 8 yumurtadan 1 tane 5. gün embriyosu oluşmuştu sadece, donduruldu. İkinci denememi Fulya Bahçeci’de yaptım, 7 yumurtadan ne yazık ki 0 blastokist olmuştu. Sonrasında dondurulan embriyomuzu Bahçeci’de transfer oldum fakat tutmadı. Şu an adet olmayı bekliyorum ve sanırım Şişli Memorial’de üçüncü tedavime başlayacağım 🙏🍀 Aret Kamar ile de görüştüm ama Memorial’a biraz daha sıcak bakıyorum (hala kararsızım aslında :(
Ben de memoriala sıcak bakıyorum suan ama bilem biri fiyatlarıda yazarsa bize oradaki çok makbule geçer. Biz de erkek faktörlü olduğu için ve suan tr nin en iyi lab ı orası olduğu için Şişli memorial benim için en uygun

Evet başka bir topikte biri tüm listeyi yazmış 200 bin sadece Bülent beyi seçersek ve her şey ekstra. Yani dediğiniz gibi bir 100 150 binde onlar tutar. Benim merak ettiğim memorial bilen varsa onunda fiyatını yazarsa çok makbule geçer
Memorial 105 bin şu an için. Tabii pgt veya piezo vs ekstra oluyor bir de ilaçlar. Ama çok fazla ilaç olmuyor anladığım kadarıyla

Bende ön görüşme yapın ücretsiz iki tarafla farkı ben söyledim size acıbadem beni resmen kobay gibi kullandı

105 bindi galiba ama içinde transfer var mı yok mu bilmiyorum

Ben de memoriala sıcak bakıyorum suan ama bilem biri fiyatlarıda yazarsa bize oradaki çok makbule geçer. Biz de erkek faktörlü olduğu için ve suan tr nin en iyi lab ı orası olduğu için Şişli memorial benim için en uygun
Benim acıbadem maslakta hiç bir embriyom 5. Güne gitmedi 10 tane toplanmıştı o zamanlar 2020 de . 4 sene sonra memorialda 5 toplanıp 4 tanesi blast oldu orta ve iyi kalite olmak üzere nedenini Semra hoca en başından söyledi bana ilaç yani iğne dozunu çok vermişler dediği gibi de oldu. Bana acıbadem hemşire tüplerini alacağız dedi şişmiş dedi sıvı dedi bi ton saçmalık doktor değil soru soruyorum Bülent bey öyle istedi diyor yani saçma sapan ticarethane bende kaçtım resmen ordan memorialde Semra hoca öyle birşey olmadığını söyledi ki akabinde İsviçre de yaşadığım yerdeki doktorlar da böyle birşey olmadığını söylediler yani ameliyat demek onlar için para demek. Memorial Pgt kendi hastane içinde yapıyor o kadar gelişmiş

Memorial gecen hafta aldim guncel rakamlar şöyle:
İlk tup bebek tedavisi 105bin (transfer dahil), 2.deneme 95, 3.deneme 90bin
(Transfer olmazsa %20 iade)
Piezo elektrik 600 $
Sperm seçim yöntemleri (mikrochip, sperm slow, picsi) 200$
Pgt embriyo basina 305 $

Allah a havale ettim bir şey demeyeceğim

Back
X