Sırtlan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de garipsiniz yani. Sevişmek isteyen adama evlilik soruyorsunuz.😂 Evet Dusunuyorum onumuzdeki yaz dese ona göre mi sevişecektiniz?

Kadin/erkek bazilari sadece sevişmek için birlikte olabiliyorlar ve bunu açik acik belirttikleri surece sorun yok bence. Sizin o niyette birine evlilik muhabbeti acmaniz gereksiz.
Herkez böyle açı sözlü olsa keşke de iki hafta önce tanıştığın adamla da yakınlaşmak oda değişik hayatta herşey var evlecem dese ne olacak ya ölürse hayatına başkaları girecek 😒

Evet hayatım o kadar ucuz ailem bunun için yetiştirdi beni gayet öyle evet
Yok gayet net.
Cinsel çekimin var ama evlenmeyi düşünmüyorum, yakınlaşmak da benim için sakınca yok diyor.
Olaydaki kadın da diyor ki istediğim kadar yaklaşırım ama "bekaret" giderse evleneceğim insana açıklama yapamam. O yüzden sevişelim, öpüşelim, koklaşalım, her şeyi yapalım ama kan gelmesin.
20 gün bile olsa, iyi tanımasam da eğer cinsel ilişki tam yaşanırsa evlenmek zorunda.

O niyetle olduğunu bilmiyordum
Yok gayet net.
Cinsel çekimin var ama evlenmeyi düşünmüyorum, yakınlaşmak da benim için sakınca yok diyor.
Olaydaki kadın da diyor ki istediğim kadar yaklaşırım ama "bekaret" giderse evleneceğim insana açıklama yapamam. O yüzden sevişelim, öpüşelim, koklaşalım, her şeyi yapalım ama kan gelmesin.
20 gün bile olsa, iyi tanımasam da eğer cinsel ilişki tam yaşanırsa evlenmek zorunda.

Söyledim bekaret önemli benim için dedim
Yahu siz hangi gezegende yaşıyorsunuz? Adam 2 kere görüştüğü insana neden hemen evlilikten bahsetsin. Cinsellik yaşamakla ilgisi yok bunun. Siz galiba benim seninle evlilik niyetim var hadi ver şu bekaretini demesini beklediniz. Yazdıklarınızdan bu çıkıyor. Adam tuzaklarla falan dolu değil. Sizin açtığınız yoldan yürümüş sadece. Ne bilsin sizin sadece evlenelim diyene VERECEĞİNİZİ...:işsiz::işsiz:

Böyle canhıraş erkekleri kandırıyorsun deyip kadın düşmanlığı yapmak ne oluyor
Tabiki anlaşamayız.
Bilinç altınızda bekarete anlam yükleyen sizsiniz çünkü bakire kız tercih sebebi oluyor size göre bende diyorum ki korkmayın bakire istemeyen de çok .biraz hemcinsleeinizi koruyun bence
Bilinçaltımda değil tüm yaşam biçimimle kafa yapımla bekarete anlam yüklüyorum😉 benim inancım bu yönde ben böyle inanıyor böyle yaşıyorum. Bu sizi rahatsız mı etti, sebep???
Gel gelelim bakir /bakire olmayan kimsenin yaşamı beni ilgilendirmez, bu forumdaki hangi evlilik dışı cinsellik konularında yorum yapmışsam "vay senii nasıl yaparsın" dememişimdir, demem. Çünkü banane.
Amaa arkasında duramayacağı ilişkiler yaşayıp sonra böyle kafayı kıracaksa hemcinslerim, işte onlara bu tarz serzenişlerde bulunuyorum. Hemcinsimi düşünmek böyle olur çünkü.
Sağlıklı ilişkiler yaşasın üzülmesin cahilce hareket etmesinler diye. Bilinçli cinsellik şart.

Konu sahibi üzerinden gidersek " afferin kız iyi yapmışsın çocuğu denemişsin madem evlenmicek bekaretini iyiki vermemişsin, aslansın kaplansın" deseydim hemcinsimi savunmuş olurdum öyle mi?
Buna sadece gülerim..
Bu şekilde buyurun siz savunun.

Ne veriyorum eşyamı sizin yaklaşımınız da yanlış daha kimki evlilik istemeyen adama vereceğim sonra başka kızla mutlu evliliğini mi izleyeceğim benim hayatım benim kararım sonuçta
Bu nasıl bir kafa yapısı, bu nasıl bir üslup? Siz hayatınızı böyle mi devam ettiriyorsunuz. Sosyal yaşamınızda da böyle mi konuşuyorsunuz!?

Belli yaştan sonra ilişki yaşarsanız cinsellik kaçınılmazdır. Bir erkek öpüşmekle yetinmez, rahatlamaz. Hani güzel bir birlikteliktir, birbirinize bağlılığınız vardır sizin kararınıza saygı duyar, evlenene kadar bekler. Ama flört ettiğiniz bir erkek sonuna kadar gitmek ister.
Sizin pembe hayalleriniz gerçek hayatla pek örtüşmüyor. Bekaretinizi evliliğe saklamak istiyorsanız görücü usulu evlenmenizi tavsiye ederim. O zamana kadar da bu gönül işlerine pek heves etmeyin. Tahrik olmuş bir erkeği dizginlemek her zaman o kadar kolay olmaz.

Bilinçaltımda değil tüm yaşam biçimimle kafa yapımla bekarete anlam yüklüyorum😉 benim inancım bu yönde ben böyle inanıyor böyle yaşıyorum. Bu sizi rahatsız mı etti, sebep???
Gel gelelim bakir /bakire olmayan kimsenin yaşamı beni ilgilendirmez, bu forumdaki hangi evlilik dışı cinsellik konularında yorum yapmışsam "vay senii nasıl yaparsın" dememişimdir, demem. Çünkü banane.
Amaa arkasında duramayacağı ilişkiler yaşayıp sonra böyle kafayı kıracaksa hemcinslerim, işte onlara bu tarz serzenişlerde bulunuyorum. Hemcinsimi düşünmek böyle olur çünkü.
Sağlıklı ilişkiler yaşasın üzülmesin cahilce hareket etmesinler diye. Bilinçli cinsellik şart.

Konu sahibi üzerinden gidersek " afferin kız iyi yapmışsın çocuğu denemişsin madem evlenmicek bekaretini iyiki vermemişsin, aslansın kaplansın" deseydim hemcinsimi savunmuş olurdum öyle mi?
Buna sadece gülerim..
Bu şekilde buyurun siz savunun.
Sanane senlik bi durum yok bu kadar kafa yorma bence.
Kim neyin arkasında durur durmaz.
Kimsenin kafayı kırdığı yok burda.
Bir deneyim yaşamış bunu paylaşmış o kadar

Böyle canhıraş erkekleri kandırıyorsun deyip kadın düşmanlığı yapmak ne oluyor
Tabiki anlaşamayız.
Bilinç altınızda bekarete anlam yükleyen sizsiniz çünkü bakire kız tercih sebebi oluyor size göre bende diyorum ki korkmayın bakire istemeyen de çok .biraz hemcinsleeinizi koruyun bence
👎🏼

Erken henüz ama yani o da farkında belki tanıyınca istemeyeceğim
Belli yaştan sonra ilişki yaşarsanız cinsellik kaçınılmazdır. Bir erkek öpüşmekle yetinmez, rahatlamaz. Hani güzel bir birlikteliktir, birbirinize bağlılığınız vardır sizin kararınıza saygı duyar, evlenene kadar bekler. Ama flört ettiğiniz bir erkek sonuna kadar gitmek ister.
Sizin pembe hayalleriniz gerçek hayatla pek örtüşmüyor. Bekaretinizi evliliğe saklamak istiyorsanız görücü usulu evlenmenizi tavsiye ederim. O zamana kadar da bu gönül işlerine pek heves etmeyin. Tahrik olmuş bir erkeği dizginlemek her zaman o kadar kolay olmaz.

Sanane senlik bi durum yok bu kadar kafa yorma bence.
Kim neyin arkasında durur durmaz.
Kimsenin kafayı kırdığı yok burda.
Bir deneyim yaşamış bunu paylaşmış o kadar
Bana sen diye hitap edemezsiniz 😉
Nezaketle konuştukça terbiye aşmaya başladınız.
Son mesajımdır.
İşinize bakın. Bir kez daha yazarsanız kib basacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X