Sırtlan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ediyorum kadın olarak fikirleriniz bana yakın
İlerki adamları kandırıp kandırmayacağı seni neden ilgilendiriyor. Bu kadar.
Erkeklerin avukatı mısın.
O erkekler her türlü şeyi yaşıyor sonuçta değil mi
Kadın iki yüzlü erkekler çok masum
Piskolojisi buna müsait değil hazır hissetmemiş yaşamamış demek ki
Niye zorunuza gidiyor bu kadar.
Bekarete önem vermeyen tonla erkek var bu ülkede ayrıca hatta dalga geçen vs
Herkese göre erkek var yani.
Kimsenşn kimseyi kandırdığı yok
Sanki kız dolandırıcı ya bırakın şu işleri.
İsteyen istediği gibi yaşar

İlerki adamları kandırıp kandırmayacağı seni neden ilgilendiriyor. Bu kadar.
Erkeklerin avukatı mısın.
O erkekler her türlü şeyi yaşıyor sonuçta değil mi
Kadın iki yüzlü erkekler çok masum
Piskolojisi buna müsait değil hazır hissetmemiş yaşamamış demek ki
Niye zorunuza gidiyor bu kadar.
Bekarete önem vermeyen tonla erkek var bu ülkede ayrıca hatta dalga geçen vs
Herkese göre erkek var yani.
Kimsenşn kimseyi kandırdığı yok
Sanki kız dolandırıcı ya bırakın şu işleri.
İsteyen istediği gibi yaşar
Yok, anlaşamıyoruz..
Karşılıklı yorulmayalım boşuna 😉
Hoşçakalın.

Yakınına girdim sevişme değil o çok zorladı herşey güzel olacak dedi yani kandırma bu bırakacak ya o kim ki bıraksın yani
Öpüştüm yazın o zaman. Yakınlaştım ve adam bekaret istedi diyorsunuz.
Yani demekki cinsel birleşme yaşanabilecek bir ortamda öpüşme olmuş. Kafede sinemada parkta falan değil de mi?
Adam size " evlenicez nasılsa, hadi" dememiş ki kandırmış olsun. Zorlamamış da. Evlilik vaadi yokki ortada.
Her öpüşen ilişkiye girmek zorunda da değil bu da kabul elbette.
Fakat siz öyle yansıtmadınız.
Adam yine haklı 😄

Evlilik hakkındaki düşüncesini çok sonra ben sorunca söyledi sormasam bilmeyecektim yani insan baştan der orası tuhaf tuzaklarla dolu bir insan
Eve gitmişsiniz, öpüşmüşsünüz cinsel cekim cok fazlaydı diyorsunuz e adamda devamı gelsin istemiş, evlilik hakkında düşüncesinide dile getirmiş, ben burda sırtlanlık göremedim 🤷‍♀️ niye adama hayvan sıfatı yüklediniz😄

Beni bırakmayacağını filan söyledi yersen evlilik açınca uçtu kızlar kanmasın diye açtım benim aklım yerinde yakınlaşmayı kendim istedim ama ileri gitmedim
Bu kamu spotu için bütün bekar kızlar sana çok minnettar.
Yoksa hepsi bekaretlerini ellerinde tuz koşarak vermeye (!) giderdi.
Hafizanallah

Arkadaşlar merhaba 18 gün önce bir değişik ile tanıştım 2 kez yakınlaştık bekareti istedi vermedim çünkü henüz çok yeni bir durum ve bu şahısa evlilik hakkında fikrini sordum 2-3 yıl içinde evlilik düşünmediğini evlilik kafasında olmadığını söyledi bende zaten 20 günde tanıdığım adamla evlenmekten korkacağını söyledim o da hadsiz olarak arkadaş olarak devam edelim dedi.Bende arkadaş olarak göremeyeceğimi çok arkadadışımn olduğunu gerek olmadığını yazdım yuh yazdı bende sokak ağzı ile ne konuşuyorsun sana yuh yazdım.İletişimi kestim yani erkeklere birşey olmuş değişikler yol verdim tabiki de kimseye enerjimi,kendimi ve vaktimi harcayamam.Sizin yorumlarınız nedir?Numarasını sileyimmi o silmedi.
Sadece adam değil siz de değişiksiniz. Bu nasıl bi konuşma tarzı böyle

Yok, anlaşamıyoruz..
Karşılıklı yorulmayalım boşuna 😉
Hoşçakalın.

Böyle canhıraş erkekleri kandırıyorsun deyip kadın düşmanlığı yapmak ne oluyor
Tabiki anlaşamayız.
Bilinç altınızda bekarete anlam yükleyen sizsiniz çünkü bakire kız tercih sebebi oluyor size göre bende diyorum ki korkmayın bakire istemeyen de çok .biraz hemcinsleeinizi koruyun bence

Mevzu cinsel çekim ve karşı tarafın niyetinin bozukluğu

Yok gayet net.
Cinsel çekimin var ama evlenmeyi düşünmüyorum, yakınlaşmak da benim için sakınca yok diyor.
Olaydaki kadın da diyor ki istediğim kadar yaklaşırım ama "bekaret" giderse evleneceğim insana açıklama yapamam. O yüzden sevişelim, öpüşelim, koklaşalım, her şeyi yapalım ama kan gelmesin.
20 gün bile olsa, iyi tanımasam da eğer cinsel ilişki tam yaşanırsa evlenmek zorunda.

Evlilik hakkındaki düşüncesini çok sonra ben sorunca söyledi sormasam bilmeyecektim yani insan baştan der orası tuhaf tuzaklarla dolu bir insan
Yahu siz hangi gezegende yaşıyorsunuz? Adam 2 kere görüştüğü insana neden hemen evlilikten bahsetsin. Cinsellik yaşamakla ilgisi yok bunun. Siz galiba benim seninle evlilik niyetim var hadi ver şu bekaretini demesini beklediniz. Yazdıklarınızdan bu çıkıyor. Adam tuzaklarla falan dolu değil. Sizin açtığınız yoldan yürümüş sadece. Ne bilsin sizin sadece evlenelim diyene VERECEĞİNİZİ...:işsiz::işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X