Sırtlan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum ben öpüştüm sadece o bırakmayacağım filan dedi ne diyor bu salak dedim valla
Kafamda o kadar çok yoğun düşünce var ki yazdım yazdım sildim. Yeni nesil böyle. Mahrem nedir ve nasıl korunur bilmiyorlar ne yazık ki. Buraya gelip sürtünme ile alakalı konu açanlar geliyor aklıma. Bu hale getirenlere ....

Bekaret istedi vermediniz? Ne verdiniz peki?
Tam zar kısmına gelince geri mi çekildiniz? Çünkü o zaman hala bakire sayılıyorsunuz değil mi? Gerçekten çok çirkin bir zihniyetiniz ve bozuk bir ağzınız var, kusura bakmayın.
Değişik olan siz gibisiniz, 18 günde iki kez yakınlaşmayacaktınız madem rahatsızsınız.

Öpüştüm sadeceeeee anaaaamm karışıyım bende yani ne o öyleeee
Bekaret istedi vermediniz? Ne verdiniz peki?
Tam zar kısmına gelince geri mi çekildiniz? Çünkü o zaman hala bakire sayılıyorsunuz değil mi? Gerçekten çok çirkin bir zihniyetiniz ve bozuk bir ağzınız var, kusura bakmayın.
Değişik olan siz gibisiniz, 18 günde iki kez yakınlaşmayacaktınız madem rahatsızsınız.

Arkadaşlar merhaba 18 gün önce bir değişik ile tanıştım 2 kez yakınlaştık bekareti istedi vermedim çünkü henüz çok yeni bir durum ve bu şahısa evlilik hakkında fikrini sordum 2-3 yıl içinde evlilik düşünmediğini evlilik kafasında olmadığını söyledi bende zaten 20 günde tanıdığım adamla evlenmekten korkacağını söyledim o da hadsiz olarak arkadaş olarak devam edelim dedi.Bende arkadaş olarak göremeyeceğimi çok arkadadışımn olduğunu gerek olmadığını yazdım yuh yazdı bende sokak ağzı ile ne konuşuyorsun sana yuh yazdım.İletişimi kestim yani erkeklere birşey olmuş değişikler yol verdim tabiki de kimseye enerjimi,kendimi ve vaktimi harcayamam.Sizin yorumlarınız nedir?Numarasını sileyimmi o silmedi.
Bekareti istedi vermedim mi? :KK70: :KK70:

Çünkü güvendiğim bir adamla yaşamak istiyorum cinsel çekim çok yüksekti o adam bu da olabilirdi ama o güveni vermedi kapiş
İki haftadır tanıdığınız adamla zaten yakınlaşıyorsunuz, bekareti niye koruma derdindesiniz? Ne önemi var sizin için? İleride başka biriyle tanışınca bakire taklidi mi yapacaksınız? Bu da bir tür sırtlanlık değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X