Sırtlan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekaret istedi vermediniz? Ne verdiniz peki?
Tam zar kısmına gelince geri mi çekildiniz? Çünkü o zaman hala bakire sayılıyorsunuz değil mi? Gerçekten çok çirkin bir zihniyetiniz ve bozuk bir ağzınız var, kusura bakmayın.
Değişik olan siz gibisiniz, 18 günde iki kez yakınlaşmayacaktınız madem rahatsızsınız.
Ya arkadasom niye yargılıyorsunuz ya.
İsteyen yapar istemeyen yapmaz .
Şuraya kadar gelmiş bunu yapmış onu yapmamış kime ne yani

Yatağına girmedim biliyorsunuz olaylar aniden gelişti ve öyle yapacağını düşünmedim
İyi de daha yeni bir ilişkide bu kadar yakinlasiyorsaniz adamın ilişkiye girmek istemesi normal değil mi? Sonuçta bu konularda katı olan insan bu şekilde duruma girmez. Adam da sen ilk günden böyle yakinlasinca az ısrar edersem devamı da gelir diye düşünmüş.
Yani yanlış anlama, ben zaten tanıştığım gün öpüşüp vedalasan biriyim. Bundan kınayacak son insanım
Ama sizinkisi gösterip elletmemek olmuş, kusura bakma da.

Canım ilk defa böyle oldu aşırı cinsel çekim vardı ama henüz güven oluşmadı ve ilgisizdi bende yapmadım ki istese saygı duyar yanımda olurdu
İyi de daha yeni bir ilişkide bu kadar yakinlasiyorsaniz adamın ilişkiye girmek istemesi normal değil mi? Sonuçta bu konularda katı olan insan bu şekilde duruma girmez. Adam da sen ilk günden böyle yakinlasinca az ısrar edersem devamı da gelir diye düşünmüş.
Yani yanlış anlama, ben zaten tanıştığım gün öpüşüp vedalasan biriyim. Bundan kınayacak son insanım
Ama sizinkisi gösterip elletmemek olmuş, kusura bakma da.

Ya arkadasom niye yargılıyorsunuz ya.
İsteyen yapar istemeyen yapmaz .
Şuraya kadar gelmiş bunu yapmış onu yapmamış kime ne yani
İsteyen istediğini yapar.
Ama sadece birleşme yaşamadı diye kendini bakire olarak adlandıramaz! Değil çünkü!
Ve ben bunu yargılamıyorum. Bu sağlıklı değil. Kendini de ileride hayatına girecek adamları da kandırıyor, böyle bir psikolojideki insan normal olamaz. Anlayabiliyor musunuz?
18 günde 2 kez yatmış kalkmış ama aslında bunlara hazır olan biri değil..
Pff neyse yaa anlayan anladı zaten kime neyi açıklıyorum.
Arkasında duramayacağı ilişkiler yaşayan cinsellik cahilleri insanlar var bu ülkede.
Bunu unutmayın olur mu? Şurada bile aklı selim yorum yapsak bir kişi farkındalık yaşasa yeter.
Pohpohlayamıcam yani konu sahibini.
Erkek sırtlansa konu sahibi de sırtlan.

Beni bırakmayacağını filan söyledi yersen evlilik açınca uçtu kızlar kanmasın diye açtım benim aklım yerinde yakınlaşmayı kendim istedim ama ileri gitmedim

Adam cidden sirtlan olsa ve sizi kandirmak isteseydi çok kolay yaparmiş bunu yalnız.
Oyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam binbir oyun cevirmişte yememişsiniz gibi.
Evlilik sordugunuzda sizi biraz yağlayip ballasa, iki hayal kurdursa zaten başlardiniz guvenmeye yavaştan. 😬 Dumduz evlilik kafamda yok demiş.

Öpüştüm diye bu kadar uzaması komik adamın niyeti bozuk niyeti oraya odaklanalım yakınlaşsa da evlilik istemeyecek,evlilik yaşamadan kızları kandırıp birliktelik yaşama peşinde konu ben değilim ben kimseyi kandırmıyorum
Ama sadece birleşme yaşamadı diye kendini bakire olarak adlandıramaz! Değil çünkü!
Ve ben bunu yargılamıyorum. Bu sağlıklı değil. Kendini de ileride hayatına girecek adamları da kandırıyor, böyle bir psikolojideki insan normal olamaz. Anlayabiliyor musunuz?
Arkasında duramayacağı ilişkiler yaşayan cinsellik cahilleri insanlar var bu ülkede.
Bunu unutmayın olur mu? Şurada bile aklı selim yorum yapsak bir kişi farkındalık yaşasa yeter.

Ne veriyorum eşyamı sizin yaklaşımınız da yanlış daha kimki evlilik istemeyen adama vereceğim sonra başka kızla mutlu evliliğini mi izleyeceğim benim hayatım benim kararım sonuçta
Bu nasıl kafa yapısı Allah aşkına her mesajınız facia..
Evleneceğim vaadiyle gelen ilk kişiye sizin deyiminizle vereceksiniz o zaman öyle mi? Çok üzerler sizi bu kafayla :KK51::KK51::KK51:

Ne veriyorum eşyamı sizin yaklaşımınız da yanlış daha kimki evlilik istemeyen adama vereceğim sonra başka kızla mutlu evliliğini mi izleyeceğim benim hayatım benim kararım sonuçta
bu saçmalıkların hangi birine cevap yazayım bilemedim, konu baştan aşağı fiyasko zaten. şükürler olsun ki bu sizin hayatınız, benim değil.

İlerki adamları kandırıp kandırmayacağı seni neden ilgilendiriyor. Bu kadar.
Erkeklerin avukatı mısın.
O erkekler her türlü şeyi yaşıyor sonuçta değil mi
Kadın iki yüzlü erkekler çok masum
Piskolojisi buna müsait değil hazır hissetmemiş yaşamamış demek ki
Niye zorunuza gidiyor bu kadar.
Bekarete önem vermeyen tonla erkek var bu ülkede ayrıca hatta dalga geçen vs
Herkese göre erkek var yani.
Kimsenşn kimseyi kandırdığı yok
Sanki kız dolandırıcı ya bırakın şu işleri.
İsteyen istediği gibi yaşar

Arkadaşlar merhaba 18 gün önce bir değişik ile tanıştım 2 kez yakınlaştık bekareti istedi vermedim çünkü henüz çok yeni bir durum ve bu şahısa evlilik hakkında fikrini sordum 2-3 yıl içinde evlilik düşünmediğini evlilik kafasında olmadığını söyledi bende zaten 20 günde tanıdığım adamla evlenmekten korkacağını söyledim o da hadsiz olarak arkadaş olarak devam edelim dedi.Bende arkadaş olarak göremeyeceğimi çok arkadadışımn olduğunu gerek olmadığını yazdım yuh yazdı bende sokak ağzı ile ne konuşuyorsun sana yuh yazdım.İletişimi kestim yani erkeklere birşey olmuş değişikler yol verdim tabiki de kimseye enerjimi,kendimi ve vaktimi harcayamam.Sizin yorumlarınız nedir?Numarasını sileyimmi o silmedi.
Cinsellik icin sizi seçmiş. Sil gitsin iyi cevap vermisiniz.. ..

Öpüştüm diye bu kadar uzaması komik adamın niyeti bozuk niyeti oraya odaklanalım yakınlaşsa da evlilik istemeyecek,evlilik yaşamadan kızları kandırıp birliktelik yaşama peşinde konu ben değilim ben kimseyi kandırmıyorum
Öpüştüm yazın o zaman. Yakınlaştım ve adam bekaret istedi diyorsunuz.
Yani demekki cinsel birleşme yaşanabilecek bir ortamda öpüşme olmuş. Kafede sinemada parkta falan değil de mi?
Adam size " evlenicez nasılsa, hadi" dememiş ki kandırmış olsun. Zorlamamış da. Evlilik vaadi yokki ortada.
Her öpüşen ilişkiye girmek zorunda da değil bu da kabul elbette.
Fakat siz öyle yansıtmadınız.
Adam yine haklı 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X