Sırtlan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan söyleyebilirdi arkadaş ayağına yakınlaşma yaşadı hanımefendi ne kadar iyi niyetli bir erkek
Topu topu 18 gün görüşmüşsünüz. Baştan söyleyebilirdi demek toplamı 18 günlük bi ilişki benzeri bişey için büyük cümleler oluyor. Muhtemelen internetten tanıştınız dimi? İnternetten tanışılan 18 günlük bi tanışma için fazla anlam yüklenmiyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba 18 gün önce bir değişik ile tanıştım 2 kez yakınlaştık bekareti istedi vermedim çünkü henüz çok yeni bir durum ve bu şahısa evlilik hakkında fikrini sordum 2-3 yıl içinde evlilik düşünmediğini evlilik kafasında olmadığını söyledi bende zaten 20 günde tanıdığım adamla evlenmekten korkacağını söyledim o da hadsiz olarak arkadaş olarak devam edelim dedi.Bende arkadaş olarak göremeyeceğimi çok arkadadışımn olduğunu gerek olmadığını yazdım yuh yazdı bende sokak ağzı ile ne konuşuyorsun sana yuh yazdım.İletişimi kestim yani erkeklere birşey olmuş değişikler yol verdim tabiki de kimseye enerjimi,kendimi ve vaktimi harcayamam.Sizin yorumlarınız nedir?Numarasını sileyimmi o silmedi.
Tabiki silmez sizden neyin beklentisi icinde olduğunu yazmaya gerek yok herhalde.
Direkt engelleyin 🤷🏻‍♀️

😘😘
Boşver sen takılma.
Şu adamı da çıkar hayatından.
Bırak tecrübelilere gitsin onlarla sevişsin salak.
Yarın biri çıkar karşına sever sevilirsin güvenirsin onla yaşarsın yaşayacağını.
Kimseyi kandırdığın yok ayrıca.sanki banka hortumladın Allah'ım ya
Hayat senin hayatın
O adam sana yine yazar yazınca da bu tarz bir ilişki istemediğini söyle geç

Haklısın yakınlaştı diye kimsenin değeri düşmüyor erkeğe hak kadına günah mantığı var burda gönüller kirli burda tuhaf teşekkür ediyorum seni izlemeye aldım.Çağdaş düşünce senin benim gibilerin canım
😘😘
Boşver sen takılma.
Şu adamı da çıkar hayatından.
Bırak tecrübelilere gitsin onlarla sevişsin salak.
Yarın biri çıkar karşına sever sevilirsin güvenirsin onla yaşarsın yaşayacağını.
Kimseyi kandırdığın yok ayrıca.sanki banka hortumladın Allah'ım ya
Hayat senin hayatın
O adam sana yine yazar yazınca da bu tarz bir ilişki istemediğini söyle geç

Canım internetten tanışılan adamlar beklentilerini direk söylüyor bu çaktırmadan ilerleme peşinde ne gerek var ya
Topu topu 18 gün görüşmüşsünüz. Baştan söyleyebilirdi demek toplamı 18 günlük bi ilişki benzeri bişey için büyük cümleler oluyor. Muhtemelen internetten tanıştınız dimi? İnternetten tanışılan 18 günlük bi tanışma için fazla anlam yüklenmiyor musunuz?

Bazen yoruyorsunuz tek mi girdik yatağa yatak da olmadı da neyse
Vallaha yoran sensin bence,ne istediğini bilmiyorsun.
Tek girmedin zaten.
Sana niye girdin diyen de yok.
Ama adamla yatağa girip sonra bekaretimi istedi diye sızlanman çok saçma.
Yoksa adamla ister birlikte ol,ister olma.
Seni ilgilendirir.
Ben sadece anlattıklarındaki tezatlığı göstermeye çalışıyorum.

Haklısın yakınlaştı diye kimsenin değeri düşmüyor erkeğe hak kadına günah mantığı var burda gönüller kirli burda tuhaf teşekkür ediyorum seni izlemeye aldım.Çağdaş düşünce senin benim gibilerin canım
çağdaşlık =bekaret istemek vermemek
çağdaşlıktan gözüm kanadı:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X