- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
off matmazel. sana demiyorum ya. yok senle anllaşamıyoruz.
sen değilsin değilsin değilsin.
senle alakası yokkkkk.
Ben bunu cok iyi anladim ve dedimki, bu sadece atese körükle gitmek, ister destekleyelim ister lanetleyelim terörü sonucta bir cözüme gitmeliyiz. Arka kapilarda konusulanlari bilmiyoruz, duymadik, bizden gizlendi.Ama sunu anlamadi, burada konusulan konu bu degildi, (bu zaten butun topiklerde konusuldu) burda konususlan Teroriste terorist diyemeyenler, ve teroristin bu sekilde oldurulmesini elestirenler / destekleyenler.
valla okyy ister hdp ister pkk ister uzay partisi beni bağlamaz ben burada yapılan samimi yorumlara bakarımm..önce hdp eşittir pkk değil.
ve olivia pkklı değil.
Sen ne anlıyorsun bu cümleden.hala alıntımı istiyorsun. bunu açıkla bana o zaman.
Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
bende diyorum neden üstüne alınıyor devamlı. senle zerre alakası yok yazdığımıno zaman oky diyeceksin ki bu alıntı şu arkadaşa ait böyle yazmış...bunu açıklarmısın dimemlisin.... sen öyle yazınca ben yazmışım oluyor bunu bir başkası okuyunca da bunu anlar
buda suçlamaya girer
daha açık net ol ki anlaşılsın
Yokjaviera , inan bu cümlen ne yazikki dogru degil. Arap ülkelerini bilemem ama Avrupa`da hersey acik ve net. Biz halk olarak herseyi cok güzel takip edebiliyoruz.
evet M minnakkelebekim bende merak ediyorum o haberi burda paylasir misin?M minnakkelebekim yok paylasilmadi, varsa haberi bana yollarmisin ? Yok öyle bir sey duymadim okumadimki, her gün gazete Okur haber dinlerim Almanya´nin.
Kendin çalıp kendin oynuyorsun oky.Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
buradan anladığım,
pkk ve terör örgütüne edilen laflardan rahatsız olan kimdir. ona bakarım. ben chpliyim chple alakalı laflardan neden rahatsız olurum. çünkü benim partim. peki terör örgütü ve pkk ile alakalı söylenenlerden kim rahatsız olur. o örgütü tutan ve pkklı olan.
valla arkadaşlar eğer insanları böyle zan altında bulundurmaya terörist pkklı diye göstermeye devam ederseniz şikayet edilirsiniz. çünkü bu büyük bir suçlamadır
Eşi hamile diye erik almaya giderken kafasından vurulan şehidimizi hatırlıyor musun, tezkeresine bir gün kalan şehidimizi , evin tek çocuğu olan şehidimizi ya da tek suçu Yüksekova'da çarşı iznine çıkan 20 yaşında iki gencin yol ortasında enselerine kurşun sıkılarak şehit edilmesini vs vs vs vs vs onlar insan değil miydi ? Hiçte rahatsız olmadım görüntüden kim bilir ne yaptı ! Nasıl canını yaktı o polislerin neler yaşanıyor çoğunu bilmiyoruz... Şehit annelerinin yanındayım vatan için bizim için can verenlerin yanındayım... Ülkemi bölmeye çalışanlara acımam çocukta olsa gençte olsa yaşlı da olsaaa...
hdpli olmakla pkklı olmak aynı değil depresif. oliviayı tanıyorum.telefondada konuşmuşluğum var.. ama kişiye bu yazılan şekilde imada dahi bulunmak hoş değil. çünkü pkk terör örgütüdür..p
daha iki üç gün öncesiKakao ve Ben bana hangi partlisin sorusunu sordu....hemen endelus diye arkadaş atladı onun partisi belli diye konunun içeriği hdp beni hdp li ilan etti.
başka bir yorumunda hdp lilere hain dedi doğru ama benide kattı içine yanı ben hain oldum...hemde ben sadece güldüm oky
doğru birine bir şeylerle suçlamak agır suç ama olmayan bir suçlamayı da sanki varmış gibi göstermekte çok agır suç çünkü bu iftira ya da girer şuan burda yapıldığı gibi..
tek kelime. seninde.Kendin çalıp kendin oynuyorsun oky.
Şunu bil ,çok ayıp ettin.
PKK dan rahaysız olmuyorsan açıkça yaz dedim,olivia da rahatsız olmadığını yazdı,konuştuk ve ben ona inandığımı söyledim.
Herşeye alınmayın olur mu?
Sen sorarsın ben cevaplarım,ben sorarım sen cevaplarsın.İnsanlar iftira atarak değil,konuşarak,soru sorarak anlaşır.
Yazdığım hiçbirşeyi üzerine alınma,direk sor.
Benim alengirli laf dokundurmalarla işim olmaz.
Yolun açık olsun.
Niye böyle ir sey yapiyor o arkadas ? Sormadinmi ?beni hdp li ilan etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?