Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

off matmazel. sana demiyorum ya. yok senle anllaşamıyoruz.
sen değilsin değilsin değilsin.
senle alakası yokkkkk.

o zaman oky diyeceksin ki bu alıntı şu arkadaşa ait böyle yazmış...bunu açıklarmısın demelisin.... sen öyle yazınca ben yazmışım oluyor bunu bir başkası okuyunca da bunu anlar

buda suçlamaya girer

daha açık net ol ki anlaşılsın

Ama sunu anlamadi, burada konusulan konu bu degildi, (bu zaten butun topiklerde konusuldu) burda konususlan Teroriste terorist diyemeyenler, ve teroristin bu sekilde oldurulmesini elestirenler / destekleyenler.
Ben bunu cok iyi anladim ve dedimki, bu sadece atese körükle gitmek, ister destekleyelim ister lanetleyelim terörü sonucta bir cözüme gitmeliyiz. Arka kapilarda konusulanlari bilmiyoruz, duymadik, bizden gizlendi.
Beddua edelim ama sorgulayalim, niye böyle oldu ?
Bu kadar !

valla arkadaşlar eğer insanları böyle zan altında bulundurmaya terörist pkklı diye göstermeye devam ederseniz şikayet edilirsiniz. çünkü bu büyük bir suçlamadır

Sen ne anlıyorsun bu cümleden.
Hadi anlat bakalım bizde dinleyelim seni.
Ama altındaki cümleleride oku ki anla.
Bu sana son mesajım,benim üzerimden mağduriyet yaratıp mesajımı alıntılama,düşünceleri mi okuyup iftirada atmaya kalkma .
Tabii birazcık vefa duygun varsa.

bende diyorum neden üstüne alınıyor devamlı. senle zerre alakası yok yazdığımın

Yok javiera , inan bu cümlen ne yazikki dogru degil. Arap ülkelerini bilemem ama Avrupa`da hersey acik ve net. Biz halk olarak herseyi cok güzel takip edebiliyoruz.

Almanya'da yasiyordun yanlış hatirlamiyorsam. Geçenlerde almanyada iki gazeteci önce hapse tikilip sonra kafalarina sıkılması suretiyle oldurulduler. Paylaşıldı mi bu sizinle?

Hemde ne büyük suclamadir, düsünsenize Türkiye´de yasasam ölmüstüm ben biri muhtara gidip coktan ihbar etmisti. Su Olivia cok insancil, pek anlayamadik, bizden degil gibi biz su anlami cikariyoruz cümlesinden diyip hapislerde sürünüyordum.
Allah insanlari kuru iftiradan korusun gercekten.

Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
buradan anladığım,
pkk ve terör örgütüne edilen laflardan rahatsız olan kimdir. ona bakarım. ben chpliyim chple alakalı laflardan neden rahatsız olurum. çünkü benim partim. peki terör örgütü ve pkk ile alakalı söylenenlerden kim rahatsız olur. o örgütü tutan ve pkklı olan.

M minnakkelebekim yok paylasilmadi, varsa haberi bana yollarmisin ? Yok öyle bir sey duymadim okumadimki, her gün gazete Okur haber dinlerim Almanya´nin.

Tabi canim, bana resmen PKKlisin demek istendi. Yani büyük bir iftira.
Neden insanlari böyle kategorize ediyorlar anlamis degilim gercekten. Ben hep sagduyu, baris sinyalleri vermeye calisirken, birilerinin zoruna gidiyor.

Eşi hamile diye erik almaya giderken kafasından vurulan şehidimizi hatırlıyor musun, tezkeresine bir gün kalan şehidimizi , evin tek çocuğu olan şehidimizi ya da tek suçu Yüksekova'da çarşı iznine çıkan 20 yaşında iki gencin yol ortasında enselerine kurşun sıkılarak şehit edilmesini vs vs vs vs vs onlar insan değil miydi ? Hiçte rahatsız olmadım görüntüden kim bilir ne yaptı ! Nasıl canını yaktı o polislerin neler yaşanıyor çoğunu bilmiyoruz... Şehit annelerinin yanındayım vatan için bizim için can verenlerin yanındayım... Ülkemi bölmeye çalışanlara acımam çocukta olsa gençte olsa yaşlı da olsaaa...

Kendin çalıp kendin oynuyorsun oky.
Şunu bil ,çok ayıp ettin.
PKK dan rahaysız olmuyorsan açıkça yaz dedim,olivia da rahatsız olmadığını yazdı,konuştuk ve ben ona inandığımı söyledim.
Herşeye alınmayın olur mu?
Sen sorarsın ben cevaplarım,ben sorarım sen cevaplarsın.İnsanlar iftira atarak değil,konuşarak,soru sorarak anlaşır.
Yazdığım hiçbirşeyi üzerine alınma,direk sor.
Benim alengirli laf dokundurmalarla işim olmaz.
Yolun açık olsun.

Vatanini seven herkes siyasetle ilgilenir. ben vatanini sevmeyen ve siyasetle ilgilenini görmedim.
Senelerdir buradayim, beni Kazen`de tanir, Elif`de tanir,cok eski üyeyim cünkü. Mune sonradan tanidi beni :)
Gercekten üzülüyorum, sahsima hakaret olarak görüyorum bu yapilanlari ve her seferinde kendimi aklamaktan biktim.
Ben her zaman baris sinyallerimi verecegim ister anlasilir ister anlasilmaz.
Hatta M matmazeldepresif cabuk yazamadigim icin senden özür diledim buna bile cevap alamadim nedense.

p
valla arkadaşlar eğer insanları böyle zan altında bulundurmaya terörist pkklı diye göstermeye devam ederseniz şikayet edilirsiniz. çünkü bu büyük bir suçlamadır

daha iki üç gün öncesi Kakao ve Ben bana hangi partlisin sorusunu sordu....hemen endelus diye arkadaş atladı onun partisi belli diye konunun içeriği hdp beni hdp li ilan etti.

başka bir yorumunda hdp lilere hain dedi doğru ama benide kattı içine yanı ben hain oldum...hemde ben sadece güldüm oky

doğru birine bir şeylerle suçlamak agır suç ama olmayan bir suçlamayı da sanki varmış gibi göstermekte çok agır suç çünkü bu iftira ya da girer şuan burda yapıldığı gibi..

Evet P puka1606 , aynen hepimizin ici aciyor ve artik dur diyoruz. Durdurun diyoruz !!! Bir cözüm bulun sizsiniz hükümette, bu acilar dinsin diyoruz !

hdpli olmakla pkklı olmak aynı değil depresif. oliviayı tanıyorum.telefondada konuşmuşluğum var.. ama kişiye bu yazılan şekilde imada dahi bulunmak hoş değil. çünkü pkk terör örgütüdür..

tek kelime. seninde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…