• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır’da bir kadın evine isabet eden top mermisi nedeniyle hayatını kaybetti

senin yandasin varya oda hamile,ona niye taviseyede bulunmadin peki
Aaa tatlım sen bilmiyormusun o arkadaşı çok popüler burada insanlara prim kazandırıyor
Kendi tabiriyle ucuz insanlara haddini bildiriyor falan
Amme hizmeti yani halk için burada :KK12:
Ondan sanırım o gözüne batmıyor

siyasette gelip bebegini zehirleme git mozart filan dinle yazik bebisine

Sanane kadının gebeliginden be

Bebeğinin zeka gelişimi için onerdigini sen dinle belki ise yarar :)

Kötü uslüp olmayabilir ben açıkladım ama tekrar anlatayım
Konuyu alakasız bir şekilde şurada doğumuna ıkı hafta kalmış bir hemcinsinize hassas noktasından vurup konuyu bebeğine getirip alaycı bir tavır takınmak
Hakarettir ille küfretmek gerekmiyor
arkadaslar :(
bı laf vardır hanı..
Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"!
diye...
ben insan yerıne koydum cevap verdım hata ettım, sizin siniriniz bozulmasın cıddıye almayın şahsı .
kendisi okadar kara cahıl kı doguma ıkı hafta kala sıyasetde ne ısı var dıyor... sımdı buna ne soylesenız anlar ? ınemezsınız sevıyesıne cıkamaz sevıyenıze ...
benı anladıgınız ve hassas davrandıgınız ıcın tesekkur ederım, herkes kendıne yakısanı yapar...
kendısı de somut olarak buraya karakterının, beyın gelısımının , ruh halının ne oldugunu kocaman yazdı kazıdı.
allah akıl fıkır versın, merhamet gosterırsek belkı duzelır ...

arkadaslar :KK43:
bı laf vardır hanı..
Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"!
diye...
ben insan yerıne koydum cevap verdım hata ettım, sizin siniriniz bozulmasın cıddıye almayın şahsı .
kendisi okadar kara cahıl kı doguma ıkı hafta kala sıyasetde ne ısı var dıyor... sımdı buna ne soylesenız anlar ? ınemezsınız sevıyesıne cıkamaz sevıyenıze ...
benı anladıgınız ve hassas davrandıgınız ıcın tesekkur ederım, herkes kendıne yakısanı yapar...
kendısı de somut olarak buraya karakterının, beyın gelısımının , ruh halının ne oldugunu kocaman yazdı kazıdı.
Merhamet gösteremem cikss

Mozart gösterecegim ben !

-Mavi -Mavi En azından tanımadığım insanlara "beğeni" kazanmak için yılışmıyorum,tanışmaya çalışmıyorum. Gereksiz yazılanlarada kendi kendime söz verdim cevap vermeyeceğim.

arkadaslar :KK43:
bı laf vardır hanı..
diye...
Sen asma yüzünü daha çok hiddetleniyorum
Kontrol zorlaşıyor
Gerçi kontrol etsem ne olacak saygı çerçevesinde konuşmak zor geldi herhalde
Karşımızda muhattap yok

Aaa tatlım sen bilmiyormusun o arkadaşı çok popüler burada insanlara prim kazandırıyor
Kendi tabiriyle ucuz insanlara haddini bildiriyor falan
Amme hizmeti yani halk için burada :KK12:
Ondan sanırım o gözüne batmıyor

ucuz kelimesini okuyunca bisey dicektimde vazgectim
banlanmaya degmeyen biri icin ban yemek istemem

-Mavi -Mavi En azından tanımadığım insanlara "beğeni" kazanmak için yılışmıyorum,tanışmaya çalışmıyorum. Gereksiz yazılanlarada kendi kendime söz verdim cevap vermeyeceğim.
Yine aynı hızla gelmişsin hoşgeldin
Keşke daha akıllıca yorumlarla buyursanda
Fikir alışverişinde bulunabilsek

ucuz kelimesini okuyunca bisey dicektimde vazgectim
banlanmaya degmeyen biri icin ban yemek istemem
Bana bizzat dendi ses etmedim boşver
Dünyadan bihaber insanlara laf anlatmaya değmez denince
Babası cizrede görevde asker çocuğuna bunu söylüyosun deyince işittim hemde
Askerede çocuğunada tahammül yok
Karşılığı bu işte ucuz

Sen asma yüzünü daha çok hiddetleniyorum
Kontrol zorlaşıyor
Gerçi kontrol etsem ne olacak saygı çerçevesinde konuşmak zor geldi herhalde
Karşımızda muhattap yok
malesef... ya yarası oluyor ortaya soyledıgını ustune alıp cırkeflesıyorlar
ya acayıp carpıtıyorlar
sonuc olarak hıc konusulması gereken konusulmuyor, halbukı acayıp guzel bı ortam, surda evlerımızde farklı goruslerle ne yapabılırız dıye dusunmek, acılara ortak uzulmek , konusabılmek varken...
bunu bıle beceremeyen ınsanlar ve onların bırakagı gelecek benı endıselendırıyor.

Pert ettiğiniz kaçıncı konu bu:KK14:
Biraz sakin olsanız, sakin olamıyorsanız siteden çıkıp birkaç dizi, birkaç oyun oynasanız değil mi ama.

Sıcak ve Mutlu yuvamda film izlerken sayenizde mutfakta :KK14: içerken buldum kendimi, sinirleniyorsanız gelin bana sövün, burada birbirinize girmeyin yeter ki.

Son düzenleme:
Back