- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
şuan dışardayım cepten girmeyide pek beceremiyorum dönünce yazayım. Ama sen beni bayağı yanlış anlaşmışsın ben kimseye taraf değilim gruplaşmaya en karşı üyelerdende biriyim, benden farklı düşünenleride düşman bellemem onlarlada arkadaşım burda... Neyse dönünce yazayım dediğim gibi.ya, Chess, burasi sanal ortam, kimse birbirini reelde tanimiyor, ona ragmen, birbirini arkadas belleyenler, surekli birbirinin arkasinda duruyor, halbuki insanlarin fikirler ayrisabilir. Neden sen aman arkadasliginizi bozmayin, sunun surasi kac kisiniz tadindasin ki :) askolsun
ayrica mutlulukla okuyan uyeler, karsi siyasi goruste olanlar mi mesela?
keske hepimiz bir, yada hepimiz kendine bireysel olabilsek. Gruplasma guzel degil.
hdpli olmakla pkklı olmak aynı değil depresif. oliviayı tanıyorum.. ama kişiye bu yazılan şekilde imada dahi bulunmak hoş değil. çünkü pkk terör örgütüdür..
bilemiyorum. iyi çalışmalarBen ne yapilmaya calisildi hala anlamis degilim ?
Neyse artik isime dönmek mecburiyetindeyim, herkese polemiksiz tartismalar diliyorum.
hdpli olmakla pkklı olmak aynı değil depresif. oliviayı tanıyorum.. ama kişiye bu yazılan şekilde imada dahi bulunmak hoş değil. çünkü pkk terör örgütüdür..
Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
yuh 19 sayfa ne yazdınız ya.
Müdür okulda kk ve benzeri tüm siteleri yasakladı ayrıca kaynanam hasta bize geliyor 3 gündür esimle kavga halindeyiz bir dram yaşıyorum ya hu :)
valla ortalık iyice karışmış ben bu sefer eksik kalayim ancak üzüldüm mü bu habere derseniz Hayır derim.
şaka dimi?öyle deme ya insanlık nerde yazık yahu... sürünmesin .
şaka dimi?
oli,
çıkmaz tabii ki tüm sayfalara bakmaya çalışıyorum da kafam gitti.benden böyle bir söz çıkarmı sence?
yuh 19 sayfa ne yazdınız ya.
Müdür okulda kk ve benzeri tüm siteleri yasakladı ayrıca kaynanam hasta bize geliyor 3 gündür esimle kavga halindeyiz bir dram yaşıyorum ya hu :)
valla ortalık iyice karışmış ben bu sefer eksik kalayim ancak üzüldüm mü bu habere derseniz Hayır derim.
çıkmaz tabii ki tüm sayfalara bakmaya çalışıyorum da kafam gitti.
Yok be anacim grip olmuş ya :))) şükür kötü bi şey değil benim kızdigim şey 3 gündür bekliyorum hazırlanıyorum gelen giden yok .Yazık ya hastaymış kadın.
Sen anlayışlı birisin kadesa
Çalıştığım için cevap veremedim. Akpnin işine demek ki böyle gelmiş daha önceden bu yetkiyi vermiş olsa idi oyum Akpye olurdu. Seçime kadar hükümet özel harekattan kaç kişiyi çıkardı sırf tasviye amaçlı özel harekatın tüm yetkisini alıp her ilde birkaç kişiyi bırakıp sadece bina operasyonlarında kullanacaklardı. Düşünebiliyor musun özel harekatçı yetistireceksin ama sadece rehine operasyonunda kullanacaksın. Şimdi ne oldu da daha önce vermediğin yetkiyi şimdi veriyorsun? Ben hükümeti zaten anlamıyorum. İşine geldiği gibi öyle guzel kullanıyorlar ki şimdi millet diyecek bak operasyonda şu kadar terörist öldürüldü devletin sayesinde. Özel harekatçılar bu dönemde çok bilendiler çok hakları yendi bir ara sınav sorularını taşıyorlardı. Çok önceden verilmesi gereken bir yetkiydi dediğim gibi canımAynen !!!!!!!
Peki niye secimlerden sonra verdi ??? Bunun aciklamasi nedir ??? bende sayfalardir bunu soruyorum kimse cevap vermiyor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?