- Konu Sahibi Mathilda leon
-
okumuyormusun alıntılarımı. hayret bir şey..bende aynen hayretler içindeyim sadece bir soru nereye getiridi durumu
kim kime pkk lı dedi yada başka kelime dedi nerde yazıldı sanki varmış olmuş gibi hayali yazılması garip
Gerçekten şuanda şaka yaptığını düşünmek istiyorum.valla parkon
ister gir ister girme hayrete. ama şurada bir insana bunu sormak hoş değil.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
okumuyormusun alıntılarımı. hayret bir şey..
neyin derdindeyim biliyornusun. şu bölümde bıktım insanların terörist pkklı diye damgalanmasından.Gerçekten şuanda şaka yaptığını düşünmek istiyorum.
Bana kalkıpta lanetlemek ,kötülemek,beddua etmek iyi değil diyen insana ne yazayım.
Neden rahatsızsın diye sordum ve cevabını aldım.
Ama sen şuan neyin derdindesin anlamadım.
M matmazeldepresif ben gec yazinca bana aliniyordun ama, simdi sende gec yazma o zaman
kim yapti bunu isim ver, madem bu cümleyi yazdin ispatlaman lazim !Bende hemen gelip mağdur edebiyatı yapılmasından ve insanlara kürt düşmanı yapılmasından bıktım.
Benim sorduğum sorudan seni yaftaladığım çııyormuş ya,senin mesajından da bu çıkıyordu işte.kim yapti bunu isim ver, madem bu cümleyi yazdin ispatlaman lazim !
neyin derdindeyim biliyornusun. şu bölümde bıktım insanların terörist pkklı diye damgalanmasından.
bana varana kadar bu ithamlar yapıldı. yapmayın artık.
yani…ayyy neyi tartışıyorsunuz kızlarrr olivya hdp ve pkk yi severrrrr.. onlarla alakalı bir haber çıktımı olivya buralardadır aslan kesilir hadi gelin kızloar şu durumu yadırgayalım derr kadınlar olarak tepkimizi koyalım derr.. ama aynı sorun ve aynı sıkıntı onaylamadığı birinin başına geldimi onu etiketlersin gel olivya bir bak dersinn.. ver tepkini dersin.. sana verdiği cevap şudurr offf kakaoo ülke savaşın içine sürükleniyor ben bunun için yorum yapamıyacağımm.. ben böyleyahuu daha bir hafta önce yırtındın buralarda o bir kadın ve kadınlığımıza hakaret varrr diyee.. ne olursa o0lsun o bir kadın dedinn..ama o dediği kadın hdpli idi ve onada sus diyen bir akplii.. tersi oldu akpli bir kadına hakaret edildi ve verdiği cevap basit ama basit bir cevap offf kakaoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?