- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi haklısın bu mesajda hakaret yok gibi duruyor ama önceki konuda karşıt görüşte kalınca bebeğe lafı getiren sendin ve sonrasındada yazdığı cevabı dikkate almayıp alaycı bir şekilde git mozart dinle vs vs yazıncaya bunun neresinde hakaret var
Hayatım sen hamile değilmisin ne siyasetle zehirliyorsun bebeği git mozartın kırkıncı senfonisini felan dinle iyi gelir bebeğinin zeka gelişimine
Hamilesin şimdi hissettiğin herşeyi bebekte hissediyor
Şimdiden zehirlemekmi istiyorsun onu sana değil ona acırım
gene diyorum sen hamilesin hisssetiklerini bebekte hissediyor zehirleme siyasetle git mozart felan dinle iyi gelir bebeğin gelişimine buda laf mı şimd,i sen bebeğini kullanıyorsun
ya bunun neresinde hakaret var
benim hiçbir yorumumda kötü uslup bulamazsınızŞimdi haklısın bu mesajda hakaret yok gibi duruyor ama önceki konuda karşıt görüşte kalınca bebeğe lafı getiren sendin ve sonrasındada yazdığı cevabı dikkate almayıp alaycı bir şekilde git mozart dinle vs vs yazınca
Hakaret oluyor
Yani hikayenin tamamını bilen kimseye masumca gelmez yazdığın
neyse tamam tamam sakin ol çık istersenBİR DAHA KARNIMDAKI BEBEGI ELINE ,DILINE ALMA !!!!!!!!!
ALLAH SENI NASIL BILIYORSA OYLE YAPSIN
TERBİYESİZ
Ben sana hiç asker düşmanı dediğimi hatırlamıyorum saçma bir sebeb arkasına siginma derim benden ötürüYani sen sabahtan beri bana mi kan emici diyordun? Bunu mu demek istiyordun?
O saydiklarinin arasindaki Kontes bir AKP destekleyicisi. O ve onun gibiler, burada bana asker dusmani diyen, PKK provakotoru diyen beyazgri ve digerleri gibi.. Kimi kibarca, kimi kabaca AKP savunurlar, her zaman, her durumda.. Bugun sen de onlarin safhina katilmissin ne guzel..
Onlar mi asker dostu, PKK dusmani? Onlar sadece AKP dostu, asker degil Tayyip sevici. Dun Habur sinir kapisindan davul zurna ile karsiladiklari, tum hapishanelerin kapisini sonuna kadar acip saliverdikleri eli kanli katilleri tuttuklari gibi mahkemelere goturup o les kargalari ile yillarca daglarda savasmis, gazi olmus askerlerimizi, albaylarimizi, yarbaylarimizi kurmaylarimizi, o eli kanli kalles PKK itlerini sahit tutarak, gazilerimizin onurlarini, haysiyetlerini parca parca ederek 5 karis hucrelerde surunmeye gonderirken de onlar "catla patla!" sesleri arasinda tayyip alkisliyorlardi burada.. Ben bunlari yillarca burada yazmadim mi? Simdi asker dostu mu oldular? Simdi sana oradan cok samimi mi gorunuyorlar? Ben yalanci, onlar dogrucu.. He mi?
Peki yarin ne olacak? Tayyip cikip Apo ile, Cemal Bayik ile, HDP ile el sikisinca bunlar gene Tayyip alkislayacaklar.. PKK itleri ile bugun diyarbakirda savasan askerleri tek tek hucrelere atacaklar.. Savas suclusu deyi.. PKKya sirin gorunmek adina.. Hayat tekerrurden ibaret.. O zaman ne olacak? Gene dans edecek misiniz burada hep birlikte?
Sanane kadının gebeliginden bebenim hiçbir yorumumda kötü uslup bulamazsınız
eğer bana hakaret edilmemişse muhataplarıma hiç edilmemiştir
Ayrica..Hem varsayim kasma diyorsun hem de yazinin sonunda belki su olur belki bu olur diye varsayimin alasini yapiyorsun. Ama sen rte nin ya da yonetim kademesinin aklindan gecenleri bilemezsin ya da planlarinin ne oldugunu. Belki gercekler senin yazdigin kadar aciktir, belki de gorduklerimiz kopruyu gecene kadar ayiya dayi demektir. Bunu zaman gosterecek. Ben kendi gorduklerimi kendi kafama gore yorumlarim, onun disinda ise umarim gidisatin sonu ulkenin hayrina olur demekten baska da yapabilecegim bir sey yok benim. Neyse gecelim...
sen hiç karışmaSanane kadının gebeliginden be
Bebeğinin zeka gelişimi için onerdigini sen dinle belki ise yarar :)
Bu daha karismamis halim diyeyim de :)sen hiç karışma
Kötü uslüp olmayabilir ben açıkladım ama tekrar anlatayımbenim hiçbir yorumumda kötü uslup bulamazsınız
eğer bana hakaret edilmemişse muhataplarıma hiç edilmemiştir
Mozart'in 40.senfonisini dinlerse bence ayırt edebilir,iyimser olmalıyım :))Kötü uslüp olmayabilir ben açıkladım ama tekrar anlatayım
Konuyu alakasız bir şekilde şurada doğumuna ıkı hafta kalmış bir hemcinsinize hassas noktasından vurup konuyu bebeğine getirip alaycı bir tavır takınmak
Hakarettir ille küfretmek gerekmiyor
iki hafta kalmış ise ne işi var burda bu kadar hasas bir dönemde siyasete giriyorKötü uslüp olmayabilir ben açıkladım ama tekrar anlatayım
Konuyu alakasız bir şekilde şurada doğumuna ıkı hafta kalmış bir hemcinsinize hassas noktasından vurup konuyu bebeğine getirip alaycı bir tavır takınmak
Hakarettir ille küfretmek gerekmiyor
senin yandasin varya oda hamile,ona niye taviseyede bulunmadin pekiiki hafta kalmış ise ne işi var burda bu kadar hasas bir dönemde siyasete giriyor
Pardon ya bununla ilgili bir sınırlama vardı dimiiki hafta kalmış ise ne işi var burda bu kadar hasas bir dönemde siyasete giriyor
Demeyeydin iyiydisenin yandasin varya oda hamile,ona niye taviseyede bulunmadin peki
Sen iyiki varsın ya tansiyonumu düşürüyorsunBundan sonra doğumuna iki hafta kalan bütün gebeler siyasete gireceği zaman vedebu'dan icazet almadan gelirse çok pis bozarim ona göre ! :)))
:))) Allah çıkarmasınSen iyiki varsın ya tansiyonumu düşürüyorsun![]()