- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi Mathilda leon
M matmazeldepresif yorumlarimi dikkatli okursan, sana 1 saat zaman ayirdim öglen tatilindeyim diye yazdim. Sayfalar önce.
bende sorunun bir öneminin kalmadığı yazdım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M matmazeldepresif yorumlarimi dikkatli okursan, sana 1 saat zaman ayirdim öglen tatilindeyim diye yazdim. Sayfalar önce.
HayırdırBu cikiyordu olmaz !!!
Acik ve net yazdiklarimi yazacaksin !!!
Chess inan cümleleri öyle güzel sapitiriyorlarki. Hayretler icinde izliyorum.
Birisi Cabuk bana cevap yaz diyor ötekisi, cümlenden bu cikiyordu diyor, hangi cümlemden oldugunu hala anlayamadim ne ciktigini.
Bu arada tesekkürlerChess
Aslnda hepimiz ayni seyi konusuyoruz. ben sadece sorgulayin, oyuna gelmeyin, hükümetide sorgulayin demek istedim ama anlasilmadi.
canım yıllardır arkadaş olan insanların burda tartışması beni üzüyor, şuan bi kaç üye mutlulukla okuyordur yazdıklarını nasıl birbirlerine düştüler diye
Bişey olmaz chess.canım yıllardır arkadaş olan insanların burda tartışması beni üzüyor, şuan bi kaç üye mutlulukla okuyordur yazdıklarını nasıl birbirlerine düştüler diye
al işte bir tane daha. pkkyı sever.. pes.ayyy neyi tartışıyorsunuz kızlarrr olivya hdp ve pkk yi severrrrr.. onlarla alakalı bir haber çıktımı olivya buralardadır aslan kesilir hadi gelin kızloar şu durumu yadırgayalım derr kadınlar olarak tepkimizi koyalım derr.. ama aynı sorun ve aynı sıkıntı onaylamadığı birinin başına geldimi onu etiketlersin gel olivya bir bak dersinn.. ver tepkini dersin.. sana verdiği cevap şudurr offf kakaoo ülke savaşın içine sürükleniyor ben bunun için yorum yapamıyacağımm.. ben böyleyahuu daha bir hafta önce yırtındın buralarda o bir kadın ve kadınlığımıza hakaret varrr diyee.. ne olursa o0lsun o bir kadın dedinn..ama o dediği kadın hdpli idi ve onada sus diyen bir akplii.. tersi oldu akpli bir kadına hakaret edildi ve verdiği cevap basit ama basit bir cevap offf kakaoo
canım yıllardır arkadaş olan insanların burda tartışması beni üzüyor, şuan bi kaç üye mutlulukla okuyordur yazdıklarını nasıl birbirlerine düştüler diye
hala alıntımı istiyorsun. bunu açıkla bana o zaman.chess burda karşılıklı yazılıyordu ama oky aldı yazılanları bambaşka bir boyuta getirdi.kimse kimseye bir şey dememişken sanki denmiş imajı verdi.
çok gereksiz bir hareket yaptı.burda arkadaşlığın yada dostluğun çokta sağlam olmadığını gösteriyor şu durum...
hala alıntımı istiyorsun. bunu açıkla bana o zaman.
Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
aynen canımmm 30 senelik pkkyı 13 seneliğe mal etmek istemesi.. ve burada yandaş bulamaması bu noktaya kadar getirdi..yani…
araya girmek istemiyorum, ama Olivia'ya bastan duymak istedigi cevabi vermedikleri icin konu bu kadar uzadi -belki de o noktayi kacirdilar da vermediler, cunku belki verirlerdi diye tahmin ediyorum-
Olivia diyorki, Akp istedi susturdu, Akp istedi costurdu. bunu birisi deseydi biterdi tartisma.
Ama sunu anlamadi, burada konusulan konu bu degildi, (bu zaten butun topiklerde konusuldu) burda konususlan Teroriste terorist diyemeyenler, ve teroristin bu sekilde oldurulmesini elestirenler / destekleyenler.
Ama konunun bir yerini hep ak partiye baglamasi gerektigi icin bu kadar uzadi. :/
ya, Chess, burasi sanal ortam, kimse birbirini reelde tanimiyor, ona ragmen, birbirini arkadas belleyenler, surekli birbirinin arkasinda duruyor, halbuki insanlarin fikirler ayrisabilir. Neden sen aman arkadasliginizi bozmayin, sunun surasi kac kisiniz tadindasin ki :) askolsuncanım yıllardır arkadaş olan insanların burda tartışması beni üzüyor, şuan bi kaç üye mutlulukla okuyordur yazdıklarını nasıl birbirlerine düştüler diye
off matmazel. sana demiyorum ya. yok senle anllaşamıyoruz.bunu benmi yazmışım onu ima ediyorsun oky anlamadım yine bir ataktasın
neden peki hdp ile yada pkk ile bir haber çıktımı buralarda vee yırtınırcasına destek aramalar bunuda sen açıklaaa.. haaa evet belki değil ama kim olsaaa benim düşündüğümü düşünürrr..al işte bir tane daha. pkkyı sever.. pes.
önce hdp eşittir pkk değil.neden peki hdp ile yada pkk ile bir haber çıktımı buralarda vee yırtınırcasına destek aramalar bunuda sen açıklaaa.. haaa evet belki değil ama kim olsaaa benim düşündüğümü düşünürrr..
Olivia sende fırsat kollar gibi hemen lafı çarptın bravo canım sanabak buna nasıl cevap verdin demek istesen görebiliyorsun cevap verebiliyorsun
işte olmana rağmen ne güzel![]()