• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Chess Chess inan cümleleri öyle güzel sapitiriyorlarki. Hayretler icinde izliyorum.
Birisi Cabuk bana cevap yaz diyor ötekisi, cümlenden bu cikiyordu diyor, hangi cümlemden oldugunu hala anlayamadim ne ciktigini.
Bu arada tesekkürler Chess Chess :KK19:
Aslnda hepimiz ayni seyi konusuyoruz. ben sadece sorgulayin, oyuna gelmeyin, hükümetide sorgulayin demek istedim ama anlasilmadi.

Ben cikiyorum, herkese hayirli günler diliyorum. Ben insanligim namina yine sag duyu yorumumu yapmak istiyorum. Bir an önce vatanima baris diliyorum !!!

Chess Chess inan cümleleri öyle güzel sapitiriyorlarki. Hayretler icinde izliyorum.
Birisi Cabuk bana cevap yaz diyor ötekisi, cümlenden bu cikiyordu diyor, hangi cümlemden oldugunu hala anlayamadim ne ciktigini.
Bu arada tesekkürler Chess Chess :KK19:
Aslnda hepimiz ayni seyi konusuyoruz. ben sadece sorgulayin, oyuna gelmeyin, hükümetide sorgulayin demek istedim ama anlasilmadi.

canım yıllardır arkadaş olan insanların burda tartışması beni üzüyor, şuan bi kaç üye mutlulukla okuyordur yazdıklarını nasıl birbirlerine düştüler diye

canım yıllardır arkadaş olan insanların burda tartışması beni üzüyor, şuan bi kaç üye mutlulukla okuyordur yazdıklarını nasıl birbirlerine düştüler diye
Bişey olmaz chess.
Siyasi ideolojileri uğruna arkadaşını harcayacak ,iftira atacak insanla işim olmaz zaten.
Konu kapandı gitti.
Geçmişte arkadaşım olan bir insana iftira bile atsa düşmanlık yapmam,gözrmezden gelirim o kadar.
Kimse boşa sevinmesin.:KK53:

ayyy neyi tartışıyorsunuz kızlarrr olivya hdp ve pkk yi severrrrr.. onlarla alakalı bir haber çıktımı olivya buralardadır aslan kesilir hadi gelin kızloar şu durumu yadırgayalım derr kadınlar olarak tepkimizi koyalım derr.. ama aynı sorun ve aynı sıkıntı onaylamadığı birinin başına geldimi onu etiketlersin gel olivya bir bak dersinn.. ver tepkini dersin.. sana verdiği cevap şudurr offf kakaoo ülke savaşın içine sürükleniyor ben bunun için yorum yapamıyacağımm.. ben böyle:KK57::KK57:yahuu daha bir hafta önce yırtındın buralarda o bir kadın ve kadınlığımıza hakaret varrr diyee.. ne olursa o0lsun o bir kadın dedinn..ama o dediği kadın hdpli idi ve onada sus diyen bir akplii.. tersi oldu akpli bir kadına hakaret edildi ve verdiği cevap basit ama basit bir cevap offf kakaoo
al işte bir tane daha. pkkyı sever.. pes.

chess burda karşılıklı yazılıyordu ama oky aldı yazılanları bambaşka bir boyuta getirdi.kimse kimseye bir şey dememişken sanki denmiş imajı verdi.

çok gereksiz bir hareket yaptı.burda arkadaşlığın yada dostluğun çokta sağlam olmadığını gösteriyor şu durum...

Tartisacagiz tabiki, tartismak yeni düsünceler üretir. Herkes tartissin, düsüncelerini yazsin, birbirimize böylelikle yeni seyler katariz hayatlarimiza.
Ben sahsen icim cok rahat ve ne demek istedigimi herkes anladi. Okypete`de herkes taniyor ve biliyor, dile kolay 3 sene burada editörlük yapti. Hepimiz vatanimizi cok seviyoruz, yoksa burada niye vakit harcayalim, giderdim vajinoplastige kukuma nasil bir güzellestirme yaparimi düsünürdüm.
Korkmayin, konusun tartisin, sohbet edin. En kötüsu kapalli kapilar arkasinda olmasin acik ve net, dürüstce olsun ...
Ülkemize sahip cikalim, dogrulari görelim, kimsenin gazina gelmeden.

chess burda karşılıklı yazılıyordu ama oky aldı yazılanları bambaşka bir boyuta getirdi.kimse kimseye bir şey dememişken sanki denmiş imajı verdi.

çok gereksiz bir hareket yaptı.burda arkadaşlığın yada dostluğun çokta sağlam olmadığını gösteriyor şu durum...
hala alıntımı istiyorsun. bunu açıkla bana o zaman.

Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.

hala alıntımı istiyorsun. bunu açıkla bana o zaman.

Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.

bunu benmi yazmışım onu ima ediyorsun oky anlamadım yine bir ataktasın

yani…
araya girmek istemiyorum, ama Olivia'ya bastan duymak istedigi cevabi vermedikleri icin konu bu kadar uzadi -belki de o noktayi kacirdilar da vermediler, cunku belki verirlerdi diye tahmin ediyorum-
Olivia diyorki, Akp istedi susturdu, Akp istedi costurdu. bunu birisi deseydi biterdi tartisma.
Ama sunu anlamadi, burada konusulan konu bu degildi, (bu zaten butun topiklerde konusuldu) burda konususlan Teroriste terorist diyemeyenler, ve teroristin bu sekilde oldurulmesini elestirenler / destekleyenler.
Ama konunun bir yerini hep ak partiye baglamasi gerektigi icin bu kadar uzadi. :/
aynen canımmm 30 senelik pkkyı 13 seneliğe mal etmek istemesi.. ve burada yandaş bulamaması bu noktaya kadar getirdi..

ya, Chess, burasi sanal ortam, kimse birbirini reelde tanimiyor, ona ragmen, birbirini arkadas belleyenler, surekli birbirinin arkasinda duruyor, halbuki insanlarin fikirler ayrisabilir. Neden sen aman arkadasliginizi bozmayin, sunun surasi kac kisiniz tadindasin ki :) askolsun :(
ayrica mutlulukla okuyan uyeler, karsi siyasi goruste olanlar mi mesela?
keske hepimiz bir, yada hepimiz kendine bireysel olabilsek. Gruplasma guzel degil.

Back
X