• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

ya, Chess, burasi sanal ortam, kimse birbirini reelde tanimiyor, ona ragmen, birbirini arkadas belleyenler, surekli birbirinin arkasinda duruyor, halbuki insanlarin fikirler ayrisabilir. Neden sen aman arkadasliginizi bozmayin, sunun surasi kac kisiniz tadindasin ki :) askolsun :KK43:
ayrica mutlulukla okuyan uyeler, karsi siyasi goruste olanlar mi mesela?
keske hepimiz bir, yada hepimiz kendine bireysel olabilsek. Gruplasma guzel degil.
şuan dışardayım cepten girmeyide pek beceremiyorum dönünce yazayım. Ama sen beni bayağı yanlış anlaşmışsın ben kimseye taraf değilim gruplaşmaya en karşı üyelerdende biriyim, benden farklı düşünenleride düşman bellemem onlarlada arkadaşım burda... Neyse dönünce yazayım dediğim gibi.

Ben ne yapilmaya calisildi hala anlamis degilim ?
Neyse artik isime dönmek mecburiyetindeyim, herkese polemiksiz tartismalar diliyorum.

hdpli olmakla pkklı olmak aynı değil depresif. oliviayı tanıyorum.. ama kişiye bu yazılan şekilde imada dahi bulunmak hoş değil. çünkü pkk terör örgütüdür..

bence de hdp ve pkk aynı şeydir.

aynı düşünce aynı kafada emri dağdan alan tek bir şehit cenazesine gelmeyen terörist cenazesine giden bas bas pkk yı öven pkk nın tükrügünde boğulacaksınız diyen bir dünya pkk vekilin olduğu bir partidir.

hatta bugün bir haber paylaştım selahattin Demirtaş almanya da konuşma yapıyor korumaları pkk lı ve bayrakları var

bana göre hdp ve pkk aynıdır ...

Son düzenleme:
hdpli olmakla pkklı olmak aynı değil depresif. oliviayı tanıyorum.. ama kişiye bu yazılan şekilde imada dahi bulunmak hoş değil. çünkü pkk terör örgütüdür..

Oky hdp sırtını terör örgütlerine dayamış bir parti.
İşte bu yüzden insanlar hdp ile pkk arasında bir fark görmüyorlar bende dahil.
Tabiki hdp'ye oy veren herkesi terörist vatan haini ilan etmek çok yanlış.

Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!

Ne güzel cevap arkadaşım ağzına sağlık....

javiera javiera son cümleni begenip begendim yaptim ama Chess Chess `e lafmi sokmussun orayida görmedim. Hayretler icindeyim, sanki birbirimizi hic tanimiyoruz gibi davranmissin orada, Chess Chess `in ne demek istedigini herkes anladi, bir sen anlayamamissin herhalde. neyse kaciyorum.

yuh 19 sayfa ne yazdınız ya.

Müdür okulda kk ve benzeri tüm siteleri yasakladı ayrıca kaynanam hasta bize geliyor 3 gündür esimle kavga halindeyiz bir dram yaşıyorum ya hu :)

valla ortalık iyice karışmış ben bu sefer eksik kalayim ancak üzüldüm mü bu habere derseniz Hayır derim.

Müdür okulda kk ve benzeri tüm siteleri yasakladı ayrıca kaynanam hasta bize geliyor 3 gündür esimle kavga halindeyiz bir dram yaşıyorum ya hu :)

valla ortalık iyice karışmış ben bu sefer eksik kalayim ancak üzüldüm mü bu habere derseniz Hayır derim.

öyle deme ya insanlık nerde yazık yahu... sürünmesin .

ne olacaktı, başının üstünde mi taşıyacaklardı leşi?
terörist, onların ve dahi benim gözümde insan sıfatı taşımadığı için yapılan muamale gaaaayet de yerinde.

javiera javiera son cümleni begenip begendim yaptim ama Chess Chess `e lafmi sokmussun orayida görmedim. Hayretler icindeyim, sanki birbirimizi hic tanimiyoruz gibi davranmissin orada, Chess Chess `in ne demek istedigini herkes anladi, bir sen anlayamamissin herhalde. neyse kaciyorum.
oli, Chess Chess e niye laf sokayim ben o mesaji nazarinizda ulasmasi gereken yerlere ulastirdim. Chess'i taniyorum evet, yazdigini aslinda yanlis anlamadim, cunku oyle biri olmadigini biliyorum, ama yanlis anlamisim gibi ironi yaptim, (hatta gulucuk koydum, askolsun dedim) cunku biraz yanlis ifade etmis. Kendiside tekrar soyler zaten.

DUYURU:
Arkadaslar herseyi dogru anladiginizi dusunuyorsaniz, 16.sayfadan sonrasini okumayin, orasi insanlarin birbirine yanlis anlasilmaalardan dolayi aciklama yaptiklari kisimlar oluyor. :KK53:

Yazık ya hastaymış kadın.
Sen anlayışlı birisin kadesa

Yıllardır girerim bu bölüme okurum.Ben burdakilere laf yetiştirme konusunda çok başarılı olamıyacağımı bildiğim için hiç yorum yazmadım bugüne kadar.Fakat polisimi askerimi acımadan ,gözünü kırpmadan ,vahşice katleden şeref yoksunu bir pkk lının "24 yaşında bir genç " diye bahsedilmesinide kaldırmıyor midem.Arkadaşlar nefret de bir duygudur ve karşılığı intikamdır.Canı yanan can yakar.Bu gayetde insani bir şey bence.Kimse klavye başında ahkam kesmesin tamam mı?Oradaki askerin polisin psikolojisi normalmi? Kimbilir o akrebin sürücüsü ne kadar arkadaşını kaybetti ,neler yaşadı?Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. bitti...

Yani bir insan ölüsünün bir şehrin ortasında arabanın arkasına bağlanıp sürülmesi doğrumu
Bu film olsa çocuklarınıza izletmezsiniz o insanlar buna şahit oluyor
insanlığın bittiği nokta
İsterseniz vatan haini ilan edin bu doğru değil

Aynen !!!!!!!
Peki niye secimlerden sonra verdi ??? Bunun aciklamasi nedir ??? bende sayfalardir bunu soruyorum kimse cevap vermiyor ????
Çalıştığım için cevap veremedim. Akpnin işine demek ki böyle gelmiş daha önceden bu yetkiyi vermiş olsa idi oyum Akpye olurdu. Seçime kadar hükümet özel harekattan kaç kişiyi çıkardı sırf tasviye amaçlı özel harekatın tüm yetkisini alıp her ilde birkaç kişiyi bırakıp sadece bina operasyonlarında kullanacaklardı. Düşünebiliyor musun özel harekatçı yetistireceksin ama sadece rehine operasyonunda kullanacaksın. Şimdi ne oldu da daha önce vermediğin yetkiyi şimdi veriyorsun? Ben hükümeti zaten anlamıyorum. İşine geldiği gibi öyle guzel kullanıyorlar ki şimdi millet diyecek bak operasyonda şu kadar terörist öldürüldü devletin sayesinde. Özel harekatçılar bu dönemde çok bilendiler çok hakları yendi bir ara sınav sorularını taşıyorlardı. Çok önceden verilmesi gereken bir yetkiydi dediğim gibi canım

Back
X