- 4 Mayıs 2015
- 190
- 283
- 18
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorumBir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
Bencede yazıklar olsun. Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi haketmiyor. Yazık gerçekten yazık.!!Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
Nasıl bir ölüm yakışır? Onun öldürmeye çalıştığı polislerin ölüm şekli mi yakışır? Bomba attığı, arkasından vurduğu şekilde öldürdüğü asker ölümleri mi yakışır?Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz
Haberin gerçek olduğuna inanmayanlar için sayfada paylaştığım diğer haber var içişleri bakanlığının bu olayla ilgili soruşturma başlattığı haberi...Bu da mi ekmek almaya giderkwn öldürülmüş ?suikast yapacakken oldurulmusse ellerine saglik. Gazdagi vermisler.
Icimden bi ses bu görüntü turkiyeye ait degil diyor. Bakalim ne cikacak
Teröristlerin öldürülmesi mi vahşet Nurten? Yoksa terörist ölüsünün sürüklenmesi mi?
Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz
Bir teröristin cansız bedeni sizi neden ilgilendiriyor?Bencede yazıklar olsun. Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi haketmiyor. Yazık gerçekten yazık.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?