• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır’da bir kadın evine isabet eden top mermisi nedeniyle hayatını kaybetti

Bilmediğin sırlar üzerine oy veriyorsun demek?
Nasıl bir hayal dünyan var senin Mervecik?
Saraylım I'n yazdıklarına Herkesin bildiği gerçekler bunlar deyip kimsenin bilmediğini düşündüğün sırlar üretip " Vardır reis i cumhur un bir bildiği" diyenlerdensin demek sende?
Sana fantazi Dünya'nda mutluluklar diliyorum.

Sirlar uretmiyorum, ortada bir gidisat var kendimce yorumluyorum. Siyaset boyle bir sey cunku. Gorunenlerin ardindan baska seyler de var cunku. Bunh da ben mi soyliyim yahu? Hangi siyasetci soylediklerini harfiyen yapar, hangi devlet aslinda baska seyler soyleyip baska seylr yapmaz?

Akp ye oy vermemin sebebi ise Turkiye'yi dunyaya acmasi ve ekonomiyi canlandirmasidir. Cunku ekonomi guclenmedikce, IMF 3-5 kurus versin diye diz ustune cokmeyi birammadikca Turkiye kalkinmayi gerceklestiremezdi. Gayet klasik, basit bir sey...

Diğer konudaki mesajını okudum:cry:
Rabbim hepimize sabır versin
Amin canim. Benim artik tahammulum cok azaldi gercekten. Kimsenn kalbini kirmamak icin kendimle savasiyorum iki gundur. Sinirlerim bozuluyor.

sallıyorum zaten işte bu kadar basitler
Polemik olsun diye yazmıyorum yanlış anlama yada hemen bak saldırıyo demeyin rica ediyorum
Geçen konudaki konuşmaları yazılanları hatırlıyorum
O gün pkk nın bunu yapmakta haklı sebepleri var vs gibi destekleyen yöndeki mesajlarınızdan dolayı tepki almıştınız direk size terörist diyen olmamıştı sanırım
Bende size tepki verenlerdendim yazdığınız bazı yazılardan dolayı
Hak verirsinizki bu konularda oldukça hassasım tahammülsüzüm

Amin canim. Benim artik tahammulum cok azaldi gercekten. Kimsenn kalbini kirmamak icin kendimle savasiyorum iki gundur. Sinirlerim bozuluyor.
Biz savaşıyoruz da kimisi bize kolayca kırıyor ya
Bende başaramıyorum bazen kırdığım oluyor
Sanırım eskisi gibi gücüm kalmadı
Her haberde isimlerin açıklanmasını bekleyip
Sonunda her halukarda oturup ağlamak ...
Çileden çıkmamak elde değil

Polemik olsun diye yazmıyorum yanlış anlama yada hemen bak saldırıyo demeyin rica ediyorum
O gün pkk nın bunu yapmakta haklı sebepleri var vs gibi destekleyen yöndeki mesajlarınızdan dolayı tepki almıştınız direk size terörist diyen olmamıştı sanırım
haklı değil bunları kullanarak taban buluyor demiştim
ve yüzyılda geçse geçerliliğini koruyacak bir saptamadır

ustune burda da durduk yere karnımdakı bebege laf attı...
sonra magdurum dıyor,kımsede yorumları tam okumuyor :)
hanımda ıstedıgı algıyı olusturmus oluyor
keske herkes daha dıkkatlı okusa bazı seylerı...

yahu bu kürtlerle alakalı değil ki ?
Ortadoğu da lazlar yaşasaydı da aynı şeyler olacaktı anlamıyor musunuz?

Yani sen sabahtan beri bana mi kan emici diyordun? Bunu mu demek istiyordun? :rolleyes:

O saydiklarinin arasindaki Kontes bir AKP destekleyicisi. O ve onun gibiler, burada bana asker dusmani diyen, PKK provakotoru diyen beyazgri ve digerleri gibi.. Kimi kibarca, kimi kabaca AKP savunurlar, her zaman, her durumda.. Bugun sen de onlarin safhina katilmissin ne guzel..

Onlar mi asker dostu, PKK dusmani? Onlar sadece AKP dostu, asker degil Tayyip sevici. Dun Habur sinir kapisindan davul zurna ile karsiladiklari, tum hapishanelerin kapisini sonuna kadar acip saliverdikleri eli kanli katilleri tuttuklari gibi mahkemelere goturup o les kargalari ile yillarca daglarda savasmis, gazi olmus askerlerimizi, albaylarimizi, yarbaylarimizi kurmaylarimizi, o eli kanli kalles PKK itlerini sahit tutarak, gazilerimizin onurlarini, haysiyetlerini parca parca ederek 5 karis hucrelerde surunmeye gonderirken de onlar "catla patla!" sesleri arasinda tayyip alkisliyorlardi burada.. Ben bunlari yillarca burada yazmadim mi? Simdi asker dostu mu oldular? Simdi sana oradan cok samimi mi gorunuyorlar? Ben yalanci, onlar dogrucu.. He mi?:rolleyes:

Peki yarin ne olacak? Tayyip cikip Apo ile, Cemal Bayik ile, HDP ile el sikisinca bunlar gene Tayyip alkislayacaklar.. PKK itleri ile bugun diyarbakirda savasan askerleri tek tek hucrelere atacaklar.. Savas suclusu deyi.. PKKya sirin gorunmek adina.. Hayat tekerrurden ibaret.. O zaman ne olacak? Gene dans edecek misiniz burada hep birlikte?

Oncelikle anlaman gereken su; bu sitede kimse benim kisisel acidan arkadasim degil, kimseyi de arkadasim olarak gormuyorum, kimsenin arkadasligina da ihtiyacim yok. Yandasa ihtiyacim da yok, kimsenin yandasi falan da degilim. Buradaki insanlar benim icin sadece yazdiklari kelimlerden, cumlelerden ibaret. Ben de herkes icon yazdiklarimdan ibaretim. O kadar, daha otesi yok.

Ne begeni kasiyorum ne de tribunlere oynuyorum. Bu da zaten her halimden belli olsa gerek? Ben mantigima ne uyarsa onu soylerim, gerisi beni alakadar etmez. Insanlar bana katilir ya da katilmaz... O yuzden onun yandasi oldun, bunun takimina gectin, sunu savunuyorsun falan gibi bos laflari birak. Ben oyle takima falan girmem, ya da forumda cetelesip karsidakiyle dalga gecip eziklemeye calisan ergen tiplerden degilim. Kendi basima canim ne istiyorsa onu yazarim, hepsi bu.

Gelelim yazdiklarina... Ben ne diyorum? Belki senin soyledigin gibi olacak... ki bunlar benim de aklimda... ama belki de tam tersi seyler olacak. Ben ekonominin gidisatina gore oy verdim sadece, geri kalani icin ise ulke icin iyi olani dilemekten baska bir sey gelmez elimden, ve umarim ki benim dusundugum gibi gelisir olaylar.

ustune burda da durduk yere karnımdakı bebege laf attı...
sonra magdurum dıyor,kımsede yorumları tam okumuyor :)
hanımda ıstedıgı algıyı olusturmus oluyor
keske herkes daha dıkkatlı okusa bazı seylerı...
gene diyorum sen hamilesin hisssetiklerini bebekte hissediyor zehirleme siyasetle git mozart felan dinle iyi gelir bebeğin gelişimine buda laf mı şimd,i sen bebeğini kullanıyorsun

benı tacız etmeyı bırakın VEdeBU VEdeBU isimli uye
bıraz gururunuz olsun lutfen, sızı cıddıye alıp cevap vermek ıstemıyorum dedıkce benı alıntılıyıorsunuz
sıze mı sorucam nerde ne yapmam gerektıgını kendınıze gelin bu ne hadsizlik
ılk yorumdan bu yana sureklı benı alıntılayıp hakaret edıyorsunuz, rıca ederım kendınıze gelın
kendınıze yakıstırdıgınız buysa bılemem tabı

yahu bu kürtlerle alakalı değil ki ?
Ortadoğu da lazlar yaşasaydı da aynı şeyler olacaktı anlamıyor musunuz?
Bizler anlıyoruz pkk ve diğerlerini derdi kürtler değil
Keşke destekleyen kürt halkıda anlasa
Ortadoğu'da lazlar yaşasaydı aynı şeyler olmayacaktı
Bunu Karadeniz'de denediler zaten
Lazları ayaklandırmaktı amaçaları
Olmadı halk kovdu
Vatanın bütünlüğünü savundu
Orada tutanamadılar

gene diyorum sen hamilesin hisssetiklerini bebekte hissediyor zehirleme siyasetle git mozart felan dinle iyi gelir bebeğin gelişimine buda laf mı şimd,i sen bebeğini kullanıyorsun
ya bunun neresinde hakaret var

Bizler anlıyoruz pkk ve diğerlerini derdi kürtler değil
Keşke destekleyen kürt halkıda anlasa
Ortadoğu'da lazlar yaşasaydı aynı şeyler olmayacaktı
Bunu Karadeniz'de denediler zaten
Lazları ayaklandırmaktı amaçaları
Olmadı halk kovdu
Vatanın bütünlüğünü savundu
Orada tutanamadılar
Ortadoğunun konumu farklı ,Salt toprak değil mesele.
Amerikanın petrol rezervleri neden tükensin.
100 senelik daha petrol var Arap yarımadasında.

Ortadoğunun konumu farklı ,Salt toprak değil mesele.
Amerikanın petrol rezervleri neden tükensin.
100 senelik daha petrol var Arap yarımadasında.
Haklısın ama işte halk kanmasa bizim için bunları yapıyorlar diye görüp desteklemese bu hale gelmeyecekti

Back