Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

kim jooker. gerçekten merak ediyorum bunları.

Yok be anacim grip olmuş ya :))) şükür kötü bi şey değil benim kızdigim şey 3 gündür bekliyorum hazırlanıyorum gelen giden yok .

heee anladım canım bende kaynananı istemiyosun da kocanla kavga ediyosun diye anladım şaşırdım o yüzden.

Olivia teşekkür ederim rabbim herkesin yardımcısı olsun bugün çok yogunum aksam daha detaylı bakacağım

hı evet daha insalcılsınız siz. 1 ton bomba koyup parçaları bile kalmiyor benim askerimin , polisimin insancıklar. Ailelerine boş taput bu oğlunuz diye yollanıyor.
Beter olsunr. destekleyenler de beter olsun .

Benim oliviaya yazdığımı nereden çıkardınız ki ondan alıntı bile yapmadım öyle düşünen kim varsa üzerine alınsın ya da kınayan kim varsa o alınsın olivianin adı geçmedi benim yazdıklarımda ben konuya istinaden yazdım

İnanınki siz ve törörün felsefesi özünde aynı

Canim arkadaşım beni yormadin sağ ol aynı düşünceleri yazacaktım çünkü.

ve evet insanlığı terör örgütü mensuplarını ah vah yazık diye mağdur gösteren kimseden öğrenmiyoruz. insanlığı ; babam gitti daha karnemi gösterecektim baba diye feryat eden bir şehit kızından öğreneceğiz.

Yanlis her yerde her ne sebeple oluraa olsun yanlistir.

Polise ya da askere yaptiklari gecen yil firat a yapilanlar da yanlisti. Ama bunu yapanlar teror orgutu. Biz bir ulkeyiz. Hukuk kurallarimiz var.

İşte tam olarakta amaçlanan budur. Biz burda toplumun küçük bir kesitiyiz . Onlar saraylarında zevk-i Sefa sürerken bizi birbirimize kırdırmak . Amaçlanana ulaşılıyor mu?pek tabiki ulaşılıyor. Yıllardır olduğu gibi . Olan kime oluyor senin benim gencecik kardeşime oluyor. Türk - Kürt fark etmez ölümlerin durması gerek artık.ölen her cana üzüldüğümüz Zaman gerçekten insan olabiliriz. Kimse keyfinden ölmek için askere gitmediği gibi diğer taraftanda olaya bakmak gerek. Bu topraklar kimsenin babasının tapulu malı değil ve kimse kimseye beğenmiyorsan defol git diyemez!!!

peki şehit olan askerlerden bir tanesi sizin evladınız veya eşiniz veya kardeşiniz olsaydı...

bu leşe gene üzülebilecekmiydiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…