Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Yok cnm ima yok yanı polis kötü bişey yapmıs gibi gösteriliyor önlem amaçlı olduğu açıklandı.dünyanın her yerinde yapılan bi önlemmiş bombalı tuzağa karsı..

müdürüm ara yumuşasın diye konuştuk öyle yoksa maksat heyecan 1. olmak için katılmıyoruz alışkanlık yapıyor yarışma zaten

Müdürüm oy isteme değil,araya reklam aldık,ortam biraz yumuşasın diye yani..

Tamamdır, yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım o uyarıyı

Valla buranın kuralları değişti, bölümden çıkmaz oldunuzokuyorum çoğu topiği, ne güzel herkes pek bir kaynaşmış, pek bir muhabbette, Allah bozmasın

MazlumuGetirinBana , anammm nasıl denk getirdin öyle
Oğlum denk gelmiyordu normalde geç doğdu öyle denk geldi kızıma 1 sene sonunda ancak kocayı bulunca hamile kalabildimdoğumu hesaplayinca baktım benim doğum günüme geliyor eşimi annesi kadir gecesi doğurmuş bence abla çok ballıdır kendisi

Valla ballıymış, senin gibi bir kızı kaçırmamış ilk piyangoyu burdan vurmuş, Allah'ım 2 tane de yavru vermiş Allah bağışlasın birde o bebeler hep özel günlere denk gelmiş, eee daha ne olsun

Valla ballıymış, senin gibi bir kızı kaçırmamış ilk piyangoyu burdan vurmuş, Allah'ım 2 tane de yavru vermiş Allah bağışlasın birde o bebeler hep özel günlere denk gelmiş, eee daha ne olsun
Durup durup son dakika atar hep golü her işi de yolunda gider maşallah bende de hep bir pürüz çıkar nedense ayy iltifatın için teşekkür ederim hamile halimle nazlayacak bir koca bile yok hamileliği de beleşe getirdi bak

Müdürüm acayip çekiyor burası,ama kendi adıma gayet hanım hanımcık yazıyorum..

..............................................................

Gerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Eşleriniz kadar hakkınız var üstümüzde.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Eşleri zordur beklemek müdürüm,2 yıl yaşadım bu stresi,çocuğuna hem anne hem baba oluyorsun.
Çalan her telefonda acabaların başlıyor beyninde,sonra sesini duyunca derin bir oh çekiyorsun..

vayyyy beee seni şu yazından dolayı tebrik ediyorumm vayy beee..şaşırttın benii..@Huysuz Kova bak bunuda alkışladım güzel olan her konuşmayı takdir ederim .. umarım beni anlamışsındır.haa anlamadıysanda yapacak bişi yoktur istediğini düşünebilirsin..

Son düzenleme:
vayyy beeeee

Mune baya gerilmişti topik ben dedim gidip börek yapıp yarışmaya katilayim diye ortamı değiştireyim diye yine de boregimi yaptım bakabilirsin

Ozurdilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…