• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Gerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Eşleriniz kadar hakkınız var üstümüzde.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar::nazar:

Bu güzel yorumun icin bende kocaman bir AMMMIINNNN !!!!! demek istiyorum. bizim tuzumuz kuru masa basinda yaziyoruz, asil bu cefayi ceken polislerimiz, askerlerimiz, esleri ve aileleri.
Dilerim bir an önce ama bir an önce dinsin bu olaylar, herkes mutlu mesut, cocuguyla ailesiyle yasasin.
Ülkeme baris, huzur,refah, mutluluk gelsin. Hepimiz bunu istiyoruz !!!

Gerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Eşleriniz kadar hakkınız var üstümüzde.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar::nazar:
Çok şükür abla Allah dağına göre kar veriyor göremeyince bir dert ama son olayda sesini de duyamayınca varsın uzak olsun o da yeter dedim. Şükür 2 haftamiz kaldı bizde gidiyoruz yanına doğuya gidiyoruz ama mutluyum yine de

Bu güzel yorumun icin bende kocaman bir AMMMIINNNN !!!!! demek istiyorum. bizim tuzumuz kuru masa basinda yaziyoruz, asil bu cefayi ceken polislerimiz, askerlerimiz, esleri ve aileleri.
Dilerim bir an önce ama bir an önce dinsin bu olaylar, herkes mutlu mesut, cocuguyla ailesiyle yasasin.
Ülkeme baris, huzur,refah, mutluluk gelsin. Hepimiz bunu istiyoruz !!!
Aminnnn ne güzel anlamışsınız halimizi

vayyyy beee seni şu yazından dolayı tebrik ediyorumm vayy beee..şaşırttın benii..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:@Huysuz Kova bak bunuda alkışladım güzel olan her konuşmayı takdir ederim .. umarım beni anlamışsındır.haa anlamadıysanda yapacak bişi yoktur istediğini düşünebilirsin..
Kusura bakma, sadece bir yazimi begendigin icin seni anlamam mumkun degil.. Turkiye bu halde iken bir yazinin ne onemi var ki? Daha once de yazmistim, gene yazayim: AKPlileri anlayabildigim gun kendimi dahi ilan edecegim.

Aminnnn ne güzel anlamışsınız halimizi
SiremimS SiremimS , bu mesajini okur okumaz gözlerim doldu birden, kalbime hancer sapladin sanki.
Ne demek ??? Bizler icin savasan o askerleri, polisleri ve tehlikeli isleri yapan bütün insanlari bir saniye bile unutmak mümkünmü ? Tüm dualarimiz sizinle canim. Sadece benim degil, burada hepsinin dualari sizin üzerinizde !
Dilerim bir an önce artik son bulur, hepimiz mutlu mesut yuvalarimizda yasariz.
Inan bazen insanin elinden birsey gelmiyor ya dua etmekten, ümit etmekten baska iste o anlari yasiyoruz su an. Nefesimizi tutmus, bir sehit daha duymak istemiyoruz.
Dilerim ülkemde artik, sefa ve refah icinde yasar !

SiremimS SiremimS , bu mesajini okur okumaz gözlerim doldu birden, kalbime hancer sapladin sanki.
Ne demek ??? Bizler icin savasan o askerleri, polisleri ve tehlikeli isleri yapan bütün insanlari bir saniye bile unutmak mümkünmü ? Tüm dualarimiz sizinle canim. Sadece benim degil, burada hepsinin dualari sizin üzerinizde !
Dilerim bir an önce artik son bulur, hepimiz mutlu mesut yuvalarimizda yasariz.
Inan bazen insanin elinden birsey gelmiyor ya dua etmekten, ümit etmekten baska iste o anlari yasiyoruz su an. Nefesimizi tutmus, bir sehit daha duymak istemiyoruz.
Dilerim ülkemde artik, sefa ve refah icinde yasar !
Ah Can'ım inan bu şekilde yazman da beni duygulandırdı çok hamileliğinde verdiği duygusallık derken böğüre böğüre ağlasam yeri
Senin gibi düşünen insanların olduğu gibi daha fazlada bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşünenler o kadar çok ki..
Biz ne zaman böyle bencilleştik başkalaştık anlamıyorum
Tek istediğimiz biraz empati kurmaları
Ama nerde bilecekler ki hergün eşini işe yollarken Yada nöbete göreve birdaha gelecekmi,bu son veda mı diye düşünmek karnındaki Bebek de en az kızım kadar babasını görecekmi bilecek mi diye düşünmek
Daha ne endişeler....işin içinden çıkamıyorum düşüncelerim de boğuluyorum....
allahım kimseyi babasız annesiz bırakmasın
artık bitsin bu pislikler ve yandaşları

Aynen canim aynen, inanmazsin, bu olaylar bitsin, atese körükle gitmeyin, dinsin artik dedigimizde, bizi terörist yapiyorlar. inan bana ben o cümleleri yazarken artik yeter, son bulsun, artik baris olsun dedigimde, sen ppk sempatizanimisin deniliyor ?
Ben bunu söylerken yemin ediyorum aklimda sizler varsiniz. Sizleri tanimiyorum, sizlerde beni tanimiyorsunuz ama biliyormki oralarda esini bekleyen, oglunu bekleyen, babasini bekleyen nice yürekler var.
Bizim tuzumuz kuru, klavye basinda yaziyoruz ya orada olanlar, her gün her saat korkuyla yasayanlar ?

Kusura bakma, sadece bir yazimi begendigin icin seni anlamam mumkun degil.. Turkiye bu halde iken bir yazinin ne onemi var ki? Daha once de yazmistim, gene yazayim: AKPlileri anlayabildigim gun kendimi dahi ilan edecegim.
beni anlaman için beğendiğimi yazmadım şu yazdıklarını senden duymaktan dolayı aldığım keyif için beğendiğimi ve alkışladığımı yazdım..o kadar yorumlarını takip ederim ve baştan sona yazdıkların cuk oturmuş diye beğendim dedimm..

beni anlaman için beğendiğimi yazmadım şu yazdıklarını senden duymaktan dolayı aldığım keyif için beğendiğimi ve alkışladığımı yazdım..o kadar yorumlarını takip ederim ve baştan sona yazdıkların cuk oturmuş diye beğendim dedimm..

Benim yazdigim yorumlarin en az yuzde doksani cuk diye oturur zaten ama sen tatlilarinla o kadar hasir nesirsin ki pek fazla dikkatini vererek okumuyorsun sanirim. Tahminime gore bu son mesaji sadece Olivia ile tartistigim icin begendin, yoksa aslinda yazdigim diger mesajlardan bu mesajin fazlaca farki yok, benim cizgim belli.. Ama sakin onunla tartismis olmam seni yaniltmasin, ona kizdim, hem soylendim, hem tartistim, lafimi sakinmadim, ama bitti. Hala deger verdigim biridir, bu vatani en az benim kadar sevdigine ve bagli olduguna da inandigim biridir. Burada yazan diger bir cok arkadas gibi de, binlerce AKPliye tirnagini degismeyecegim bir sahistir.

Benim yazdigim yorumlarin en az yuzde doksani cuk diye oturur zaten ama sen tatlilarinla o kadar hasir nesirsin ki pek fazla dikkatini vererek okumuyorsun sanirim. Tahminime gore bu son mesaji sadece Olivia ile tartistigim icin begendin, yoksa aslinda yazdigim diger mesajlardan bu mesajin fazlaca farki yok, benim cizgim belli.. Ama sakin onunla tartismis olmam seni yaniltmasin, ona kizdim, hem soylendim, hem tartistim, lafimi sakinmadim, ama bitti. Hala deger verdigim biridir, bu vatani en az benim kadar sevdigine ve bagli olduguna da inandigim biridir. Burada yazan diger bir cok arkadas gibi de, binlerce AKPliye tirnagini degismeyecegim bir sahistir.
off saraylımm tuttunn olayı akp ye getirdin yaaa.. bak şu yorumlarına objektif bakıp yaptığın yorumm.
.(((((Hangi dis ulkeler yav? Yahudileri cirilciplak firinlarda yakmis almanya mi? Irakli esirlere elli cesit iskence yapan, cirilciplak tazyikli sularla yikayan, iskence zoru ile birbirini seyettiren Amerika mi? Kurtulus savasinda kadinlarimiza turlu iskenceler yapan, sungulerle karinlarini desen Avrupali isgal kuvvetleri mi? Filistinde bebelere kadar yakan, sakat birakan Israil mi yoksa? Kim? Vietnam Savasinda adamlar ulkelerini korumak icin Amerikali askerlere ne gibi bubi tuzaklari hazirlamis, ne iskenceler yapmis okusan dudaklari ucuklar.. Herkes kendi pisligine baksin, hangisinin ne soylemeye yuzu var ki?...))))))))

yoksa diğer yorumların koca bir FOSSS o kadar düşman bellemişsinki hükümeti ,, akp yi,, ona oy verenlerii o nefretle yaptığın yorumları gözün görmüyor..ha birileri çıkıp gene diyecektir kakao nun ne tuttuğu belli değil.. güzel olan her yazıya görüşü ne olursa olsun alkışlarım ve beğenirim bunuda öyle bilin.. AT gözlüklerimiz yok çok şükür .. sizin gibi düşünmeyenler güzel bir yorum yapsa beğeni tuşuna basmadığınızı,, alkışlamadığınızı görmüyormuyum sanıyorsunuz gurup kurmuşsunuz burda aman karşı görüşten birini beğenirsem nasıl algılanırıma düşmüşsünüz..bak şu olayı bile ne hale getirdin nazikçe beğendiğin için teşekkür ederim. diyeceğine..yok olivyaya çattığım için beğendin yok vs vs gerçekten nasıl bir kafa yapılarınız varr.. gerçekten nasıl bir kafa yapısı buu..

Son düzenleme:
Tahminime gore bu son mesaji sadece Olivia ile tartistigim icin begendin, yoksa aslinda yazdigim diger mesajlardan bu mesajin fazlaca farki yok, benim cizgim belli..
Aynen öyle, tespitini cok dogru yapmissin Saraylim. Orada olay yazdiklarin degil, onun gözünde benim agzimin payini vermen.

Güzel sözlerin icin tesekkür ederim Saraylim Saraylim , evet sana kizdim, eger deger verdigim, saydigim ve sevdigim Saraylim bile böyle düsünüyorsa benim hakkimda, daha ben gerisine ne anlatabilirim, psikolijisine girdim.
Ama sonrasinda zaten karsilikli begendiler geldi zaten.
Mantikli düsünen insanlar, er gec birbirini yine bulur.

Biz daha bu derece düsmedik diye düsünüyorum. Kizalim, lanet edelim, beddua edelim, tabiki otomatikmen yapiyoruzda bunu ama bu raddeye gelmesine gerek yok. Sonra bizi bu kefeye koyarlar.
Her zaman sagduyuya sesleniyorum, bugünlerinde gececegini cok iyi biliyorum. Kiskirtmakla. atese körükle gitmekle hic bir Problem cözülmedi bu dünya üzerinde.

12132482_994357350604062_3752680330277557451_o.png
hdp lı olenlere sehıtlık mertebesı verılmemelı dedım
sınırlendın sordun neden dıye
cunku hdp pkkyı temsıl edıyor dedım.
hdp sehıt olmak ıstıyorsa askere gıtsın daga cıkmak yerıne dedım
devlet olmayan grubun bayragı olamaz
ellerıne tutturmuslar bı bez parcası bayragım dıyorlar bu bıle anarşi haınlıkdır terorıstler yapar bunu
bızım kanla işlenmıs ay yıldızlı bayragımız var !!!!
selonun sozlerıne binayen yazdım cunku hdp yı temsıl eden kısı o sözlerıde malum...
sen de bana ıftıra atıyorsun dedın :KK70:
sana bu senın paylasmıs oldugun resmı hedıye edıyorum
turkıyeye işid demıs bırısın !!!
sakın ulkeme bıdaha ıftıra atma
o tc yazılı kımlıgı haketmıyorsun ulkeme işid dıyerek
hadı canım hadı....
:KK66:

hdp lı olenlere sehıtlık mertebesı verılmemelı dedım
sınırlendın sordun neden dıye
cunku hdp pkkyı temsıl edıyor dedım.
hdp sehıt olmak ıstıyorsa askere gıtsın daga cıkmak yerıne dedım
devlet olmayan grubun bayragı olamaz
ellerıne tutturmuslar bı bez parcası bayragım dıyorlar bu bıle anarşi haınlıkdır terorıstler yapar bunu
bızım kanla işlenmıs ay yıldızlı bayragımız var !!!!
selonun sozlerıne binayen yazdım cunku hdp yı temsıl eden kısı o sözlerıde malum...
sen de bana ıftıra atıyorsun dedın :KK70:
sana bu senın paylasmıs oldugun resmı hedıye edıyorum
turkıyeye işid demıs bırısın !!!
sakın ulkeme bıdaha ıftıra atma
o tc yazılı kımlıgı haketmıyorsun ulkeme işid dıyerek
hadı canım hadı....
:KK66:

grubun içinde HDP ve CHPli ler vardı...
CHPliler şehit olsun mu? Bide 9 yaşında ki çocuk ne olsun? ne uygun görürsünüz ?

N nscckts , cok tesekkür ederim burada koydugum resmi tekrar gündeme getirip göstermeni, orada cansiz, ölü bir insan var ve bu ölü üzerindende mutlu olabiliyorsun ya, seninle konusacak konu bulamiyorum.
Yani sözlerimin bittigi andir. Hem bana benimle bir daha muhatap olma diyorsun, sonrada sen muhatap oluyorsun. Inan cözemedim seni.
hdp = pkk demek ban sebebi olmali, bunu sen ban ye diye söylemiyorum, ama siyasetcilere ve partilerine bunu demek yasak bildigim kadariyla.

Back
X