- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi Mathilda leon
Çok iyi yapmışlar ibreti alem olsun!!!!
Gençmiş peh peh gencin orada ne işi var????
Gençmiş peh peh gencin orada ne işi var????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Eşleriniz kadar hakkınız var üstümüzde.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah![]()
Çok şükür abla Allah dağına göre kar veriyor göremeyince bir dert ama son olayda sesini de duyamayınca varsın uzak olsun o da yeter dedim. Şükür 2 haftamiz kaldı bizde gidiyoruz yanına doğuya gidiyoruz ama mutluyum yine deGerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Eşleriniz kadar hakkınız var üstümüzde.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah![]()
Allah kavuştursun.Çok şükür abla Allah dağına göre kar veriyor göremeyince bir dert ama son olayda sesini de duyamayınca varsın uzak olsun o da yeter dedim. Şükür 2 haftamiz kaldı bizde gidiyoruz yanına doğuya gidiyoruz ama mutluyum yine de
Amin canım Allah böyle ayrılık versinAllah kavuştursun.
Aminnnn ne güzel anlamışsınız halimiziBu güzel yorumun icin bende kocaman bir AMMMIINNNN !!!!! demek istiyorum. bizim tuzumuz kuru masa basinda yaziyoruz, asil bu cefayi ceken polislerimiz, askerlerimiz, esleri ve aileleri.
Dilerim bir an önce ama bir an önce dinsin bu olaylar, herkes mutlu mesut, cocuguyla ailesiyle yasasin.
Ülkeme baris, huzur,refah, mutluluk gelsin. Hepimiz bunu istiyoruz !!!
Kusura bakma, sadece bir yazimi begendigin icin seni anlamam mumkun degil.. Turkiye bu halde iken bir yazinin ne onemi var ki? Daha once de yazmistim, gene yazayim: AKPlileri anlayabildigim gun kendimi dahi ilan edecegim.vayyyy beee seni şu yazından dolayı tebrik ediyorumm vayy beee..şaşırttın benii..@Huysuz Kova bak bunuda alkışladım güzel olan her konuşmayı takdir ederim .. umarım beni anlamışsındır.haa anlamadıysanda yapacak bişi yoktur istediğini düşünebilirsin..
Aminnnn ne güzel anlamışsınız halimizi
Ah Can'ım inan bu şekilde yazman da beni duygulandırdı çok hamileliğinde verdiği duygusallık derken böğüre böğüre ağlasam yeriSiremimS , bu mesajini okur okumaz gözlerim doldu birden, kalbime hancer sapladin sanki.
Ne demek ??? Bizler icin savasan o askerleri, polisleri ve tehlikeli isleri yapan bütün insanlari bir saniye bile unutmak mümkünmü ? Tüm dualarimiz sizinle canim. Sadece benim degil, burada hepsinin dualari sizin üzerinizde !
Dilerim bir an önce artik son bulur, hepimiz mutlu mesut yuvalarimizda yasariz.
Inan bazen insanin elinden birsey gelmiyor ya dua etmekten, ümit etmekten baska iste o anlari yasiyoruz su an. Nefesimizi tutmus, bir sehit daha duymak istemiyoruz.
Dilerim ülkemde artik, sefa ve refah icinde yasar !
beni anlaman için beğendiğimi yazmadım şu yazdıklarını senden duymaktan dolayı aldığım keyif için beğendiğimi ve alkışladığımı yazdım..o kadar yorumlarını takip ederim ve baştan sona yazdıkların cuk oturmuş diye beğendim dedimm..Kusura bakma, sadece bir yazimi begendigin icin seni anlamam mumkun degil.. Turkiye bu halde iken bir yazinin ne onemi var ki? Daha once de yazmistim, gene yazayim: AKPlileri anlayabildigim gun kendimi dahi ilan edecegim.
beni anlaman için beğendiğimi yazmadım şu yazdıklarını senden duymaktan dolayı aldığım keyif için beğendiğimi ve alkışladığımı yazdım..o kadar yorumlarını takip ederim ve baştan sona yazdıkların cuk oturmuş diye beğendim dedimm..
off saraylımm tuttunn olayı akp ye getirdin yaaa.. bak şu yorumlarına objektif bakıp yaptığın yorumm.Benim yazdigim yorumlarin en az yuzde doksani cuk diye oturur zaten ama sen tatlilarinla o kadar hasir nesirsin ki pek fazla dikkatini vererek okumuyorsun sanirim. Tahminime gore bu son mesaji sadece Olivia ile tartistigim icin begendin, yoksa aslinda yazdigim diger mesajlardan bu mesajin fazlaca farki yok, benim cizgim belli.. Ama sakin onunla tartismis olmam seni yaniltmasin, ona kizdim, hem soylendim, hem tartistim, lafimi sakinmadim, ama bitti. Hala deger verdigim biridir, bu vatani en az benim kadar sevdigine ve bagli olduguna da inandigim biridir. Burada yazan diger bir cok arkadas gibi de, binlerce AKPliye tirnagini degismeyecegim bir sahistir.
Aynen öyle, tespitini cok dogru yapmissin Saraylim. Orada olay yazdiklarin degil, onun gözünde benim agzimin payini vermen.Tahminime gore bu son mesaji sadece Olivia ile tartistigim icin begendin, yoksa aslinda yazdigim diger mesajlardan bu mesajin fazlaca farki yok, benim cizgim belli..
Mantikli düsünen insanlar, er gec birbirini yine bulur.
hdp lı olenlere sehıtlık mertebesı verılmemelı dedımBiz daha bu derece düsmedik diye düsünüyorum. Kizalim, lanet edelim, beddua edelim, tabiki otomatikmen yapiyoruzda bunu ama bu raddeye gelmesine gerek yok. Sonra bizi bu kefeye koyarlar.
Her zaman sagduyuya sesleniyorum, bugünlerinde gececegini cok iyi biliyorum. Kiskirtmakla. atese körükle gitmekle hic bir Problem cözülmedi bu dünya üzerinde.
![]()
hdp lı olenlere sehıtlık mertebesı verılmemelı dedım
sınırlendın sordun neden dıye
cunku hdp pkkyı temsıl edıyor dedım.
hdp sehıt olmak ıstıyorsa askere gıtsın daga cıkmak yerıne dedım
devlet olmayan grubun bayragı olamaz
ellerıne tutturmuslar bı bez parcası bayragım dıyorlar bu bıle anarşi haınlıkdır terorıstler yapar bunu
bızım kanla işlenmıs ay yıldızlı bayragımız var !!!!
selonun sozlerıne binayen yazdım cunku hdp yı temsıl eden kısı o sözlerıde malum...
sen de bana ıftıra atıyorsun dedın
sana bu senın paylasmıs oldugun resmı hedıye edıyorum
turkıyeye işid demıs bırısın !!!
sakın ulkeme bıdaha ıftıra atma
o tc yazılı kımlıgı haketmıyorsun ulkeme işid dıyerek
hadı canım hadı....
![]()