• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Ben bu cevabı yani benim dünkü sana (pardon anlamadım dediğim)gene anlamadım bişeyler mi ima etmeye çalışıyorsun açsana biraz bir valla okuyom okuyom anlamıyom
Dünyanın her yerinde yapılır bu ölem...Bu son kelimeyi hele hiç anlamadım üzgünüm :mad:
Yok cnm ima yok yanı polis kötü bişey yapmıs gibi gösteriliyor önlem amaçlı olduğu açıklandı.dünyanın her yerinde yapılan bi önlemmiş bombalı tuzağa karsı..

müdürüm ara yumuşasın diye konuştuk öyle yoksa maksat heyecan 1. olmak için katılmıyoruz alışkanlık yapıyor yarışma zaten:KK15:

Müdürüm oy isteme değil,araya reklam aldık,ortam biraz yumuşasın diye yani..

Tamamdır, yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım o uyarıyı:KK200:

Valla buranın kuralları değişti, bölümden çıkmaz oldunuz:KK70::KK70:okuyorum çoğu topiği, ne güzel herkes pek bir kaynaşmış, pek bir muhabbette, Allah bozmasın:nazar::nazar:

MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana , anammm nasıl denk getirdin öyle:KK70::KK70:
Oğlum denk gelmiyordu normalde geç doğdu öyle denk geldi kızıma 1 sene sonunda ancak kocayı bulunca hamile kalabildim:KK70:doğumu hesaplayinca baktım benim doğum günüme geliyor eşimi annesi kadir gecesi doğurmuş bence abla çok ballıdır kendisi:KK53:

Oğlum denk gelmiyordu normalde geç doğdu öyle denk geldi kızıma 1 sene sonunda ancak kocayı bulunca hamile kalabildim:KK70:doğumu hesaplayinca baktım benim doğum günüme geliyor eşimi annesi kadir gecesi doğurmuş bence abla çok ballıdır kendisi:KK53:
Valla ballıymış, senin gibi bir kızı kaçırmamış ilk piyangoyu burdan vurmuş, Allah'ım 2 tane de yavru vermiş Allah bağışlasın:nazar::nazar: birde o bebeler hep özel günlere denk gelmiş, eee daha ne olsun:KK70:

Valla ballıymış, senin gibi bir kızı kaçırmamış ilk piyangoyu burdan vurmuş, Allah'ım 2 tane de yavru vermiş Allah bağışlasın:nazar::nazar: birde o bebeler hep özel günlere denk gelmiş, eee daha ne olsun:KK70:
Durup durup son dakika atar hep golü her işi de yolunda gider maşallah bende de hep bir pürüz çıkar nedense :KK70: ayy iltifatın için teşekkür ederim hamile halimle nazlayacak bir koca bile yok hamileliği de beleşe getirdi bak:KK53:

Tamamdır, yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım o uyarıyı:KK200:

Valla buranın kuralları değişti, bölümden çıkmaz oldunuz:KK70::KK70:okuyorum çoğu topiği, ne güzel herkes pek bir kaynaşmış, pek bir muhabbette, Allah bozmasın:nazar::nazar:

Müdürüm acayip çekiyor burası,ama kendi adıma gayet hanım hanımcık yazıyorum..:KK52::KK52:

Burayı çoğunlukla misafir konumunda okurum, hoşuma gider, farkli düşünceleri okumak.
Hatta ne yalan söyleyim, benim zıttım olan düşünceye sahip olanlara saygı duymayı burada öğrendim diyebilirim. Sanırım buna da buradaki çoğu insanın samimiyeti neden oldu.
İlk defa birine mesaj yazıyorum. Sizde ne o samimiyeti buldum ne de saygı duyacağım mesajı, ki çoğunlukla nicklere bakmam. Ama siz çok iticisiniz. Yazdığınız cümlelerin bile arkasını getirmiyorsunuz. Sadece burada propaganda için varsınız. Oysa burada çoğu insan fikrini yada duygusunu yazıyor. Umarım bu havayı daha fazla bozmazsınız.
( Beyinciğimi yormadan hislerimi yazdım sadece)
..............................................................

Durup durup son dakika atar hep golü her işi de yolunda gider maşallah bende de hep bir pürüz çıkar nedense :KK70: ayy iltifatın için teşekkür ederim hamile halimle nazlayacak bir koca bile yok hamileliği de beleşe getirdi bak:KK53:

Gerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Eşleriniz kadar hakkınız var üstümüzde.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar::nazar:

Gerçekleri söylüyorum, eşleri vazifedeyken sabırla bekliyor, vatanı için fedakarlık yapıyor asker ve polis eşleri, ben çok takdir ediyorum sizleri.
Sağlığı yerinde olsun, canı sağolsunda nazlayamasın, Allah evlatlarınızla sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar::nazar:
:cool::cool::KK71:

Eşleri zordur beklemek müdürüm,2 yıl yaşadım bu stresi,çocuğuna hem anne hem baba oluyorsun.
Çalan her telefonda acabaların başlıyor beyninde,sonra sesini duyunca derin bir oh çekiyorsun..

Hangi dis ulkeler yav? Yahudileri cirilciplak firinlarda yakmis almanya mi? Irakli esirlere elli cesit iskence yapan, cirilciplak tazyikli sularla yikayan, iskence zoru ile birbirini seyettiren Amerika mi? Kurtulus savasinda kadinlarimiza turlu iskenceler yapan, sungulerle karinlarini desen Avrupali isgal kuvvetleri mi? Filistinde bebelere kadar yakan, sakat birakan Israil mi yoksa? Kim? Vietnam Savasinda adamlar ulkelerini korumak icin Amerikali askerlere ne gibi bubi tuzaklari hazirlamis, ne iskenceler yapmis okusan dudaklari ucuklar.. Herkes kendi pisligine baksin, hangisinin ne soylemeye yuzu var ki?

Senin anlamadigin birsey var. Ulke bugun savasta.. Hergun yeni sehit haberlerine uyaniyoruz. Normal bir ulkede olan siradan birsey degil bu di mi? Yoksa Avrupada da olurdu, Amerikada da.. Savasi askerlere indirgediginde mantik yoktur, ofke vardir, intikam vardir. Biri kopegine bir tekme atsa onun aci ile bagiran cigligini duydugunda ve gucunun yetecegini bilsen adami yaka paca surukleyesin gelir. Butun gun yaninda silahlar bombalar patlayan, sehitlerini kucaklayan askerin maneviyati ile kiyaslanamaz bile gerci.. O durumun icinde ulke itibarini dusunecek lukste bir psikolojileri oldugunu sanmiyorum en fazla 20-25 yasinda gencecik askerlerimizin.. Azicik anla diye..

Buraya koydugun o fotografi ancak PKK yanlilari begenir. ISID ile Turk askeri ayni demektir. Oyle mi gercekten, bir dusun bakalim? ISIDin yerlerde surukledigi muhtemelen isgal ettigi birilerinin vatanindaki siradan, masum bir vatandas.. Tek sucu nefes almak.. Turkiyedeki fotograftaki de mi ayni sence? Biz Kurdistani isgal ettik de askerlerimiz masum vatandaslarini mi olduruyorlar sence? Mukayese etmeden, boyle fotolari buraya tasimadan once bir daha dusun..
vayyyy beee seni şu yazından dolayı tebrik ediyorumm vayy beee..şaşırttın benii..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:@Huysuz Kova bak bunuda alkışladım güzel olan her konuşmayı takdir ederim .. umarım beni anlamışsındır.haa anlamadıysanda yapacak bişi yoktur istediğini düşünebilirsin..

Son düzenleme:
Mesaji yazarken zannettiginin aksine hic de sinirli degildim. Sadece seni dusunmeye ve empati yapmaya sevketmek icin yazilmis bir mesajdi. Ama simdi beni bu yazdiklarinla sinirlendirdin, evet..

Bana "sen ve senin gibi dusunenler" diye baslayarak PKKnin seviyesine indigimiz gibi yakistirmalar yapmissin. Neye dayanarak? Benim buradaki aciklamalarim arasinda hic bir yerde siddeti destekledigime dair bir lafim veya beyanatim yok. Hatta bu teroristin suruklenmesine sevindigime dair bir tane aciklamam da yok.. Neye dayanarak bu lafi ediyorsun? Tek Humanist sen misin?

Benim aciklamaya calistigim sey su: savasta mantik aramayin, savas acidir, saka degildir. Kendinizi askerin yerine koyun ve empati yapin. Sicak evlerinizden insanlari suclamak kolay. Kendinizin orada, o ates seli icinde oldugunuzu dusunun diyorum. Yaninizda arkadaslarinizi parcalandigini, kollarinizda bir kahpe kursunla son nefesini verdigini dusunun diyorum. Psikolojiniz ne hale gelir? Boyle durumda bir insan karsidakine ne yapmaz? Ben de dahil.. Sag kalan askerler evlerine eski Ahmet, Mehmet olarak donmuyorlar, gunlerce kabus goruyorlar, yillarca her gece yanlarinda can cekiserek sehit olan arkadaslarini en canli bir sekilde ruyalarinda gorerek yataklarindan firliyorlar.. Sen bu ne demek anlayabiliyor musun? Burada bir sure Zihinsel Hastaliklar hastanesinde staj yaptim, ici Irakta savasmis 20 yaslarinda yuzlerce Amerikan askeri ile doluydu. Bu kabuslardan kurtulabilmek icin doktor ve hemsirelere yalvariyorlardi. Sen bunu anlayabilir misin? Oyle yattigin yerden humanizm masallari anlatmakla olmuyor iste..

Bana Davutoglunu filan ornek verme, ne onun, ne de digerlerinin samimiyetine bir gun bile inanmam.

Siddetyanlisi olmayalim, savasmadan cozelim diyorsun. Ne yapalim? Guneydoguyu masa basinda mi verelim teroriste? Baska cozum onerin var mi? Onlarin en buyuk sarti bu, digeri de Aponun salinmasi. Topraklarimizdan vaz mi gecelim? Apoya kendi vatanimizdan bir parca kopartip kendi ellerimizle bir Kurdistan mi kuralim? Yarin bunu goren diger ulkeler de Istanbulu istediklerinde savasmamak icin onlara da Istanbulu veririz giderler, nasil ama? Baris icinde siddetsiz yasam. Tam istedigin gibi.. Kurtulus savasinda iyi ki de sen yasamiyormussun.. Senin gibi dusunenler Ingiltereye kactilar zaten.. Bu ulke bu vatan topraklari icin, ozgurlugu icin cok sehit verdi, gerekirse gene vereceginden de suphem yok.

Ben sana hic bir ornegi guzelmis gibi sunmadim. Yorumunda: "ama dis ulkeler ne der?" dedin, ben de sana: "Onlar da yaptilar" dedim, "hem de bin beterini yaptilar" dedim, "hangi hakla Turk askerine ne diyecekler" dedim, anlama kitligin mi var? Yazdiklarimi carpitma.

Amerikaya hic birsey soracak degilim. Turkiye kendi basina ozgur bir ulkedir, boyundurugunu kaptiranlar ve bunu da hala surduren o pek saygideger hukumetin basindakilere sorun neden teroristlere idami kaldirmislar diye bir zahmet.. Canlari istediginde bir gecede istedikleri kanunu sip diye meclisten gecirenlere sorun, neden hala asmiyorlarmis diye.. . Hani kafa tutuyorlarmis ya Amerikaya, onlar daha iyi bilirler..
vayyy beeeee :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK9::KK9:

Mune Mune baya gerilmişti topik ben dedim gidip börek yapıp yarışmaya katilayim diye ortamı değiştireyim diye yine de boregimi yaptım bakabilirsin:oops::eek::KK23::KK22:

Ozurdilerim... :KK28::KK28:

Back
X