- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Karanfil bu günlerde daha bir sevip daha bir beğenir oldum seni :)Senin icin hicbir degeri olmayan 23 Nisanda Turkiye Buyuk Millet Meclisi kuruldu. Sen de oy vererek o meclise milletvekili gönderiyorsun. O reisine bu sayede oy verebiliyorsun.
Kafalara bak ya
Karanfil bu günlerde daha bir sevip daha bir beğenir oldum seni :)
Atatürk sayesinde seçme seçilme oy verme ve hatta düşünme bunu ifade etme hakkı bulmuş insanlar profillerinde ATAM izindeyizi değiştirip ADAM izindeyiz yazıyor.
Yazıklar olsun!
Karanfil bu günlerde daha bir sevip daha bir beğenir oldum seni :)
Atatürk sayesinde seçme seçilme oy verme ve hatta düşünme bunu ifade etme hakkı bulmuş insanlar profillerinde ATAM izindeyizi değiştirip ADAM izindeyiz yazıyor.
Yazıklar olsun!
Bu ve bunun gibi Atatürk için söylenmiş sözleri değiştirip reis izindeyizBi'lmukabele kadesacim:)
Adam Izindeyiz miBunu gercekten yapiyorlar mi?
Dahası da var. "Bugün sana adam izindeyiz diyoruz ama gelecekte atam diyecekler sana" tarzı birşeyler okudum geçen burada.Bu ve bunun gibi Atatürk için söylenmiş sözleri değiştirip reis izindeyiz
filan yazmışlar ilk gördüğüm de bu cüretlerine şok geçirdim
aynı anda aynı şeyi söylemişizDahası da var. "Bugün sana adam izindeyiz diyoruz ama gelecekte atam diyecekler sana" tarzı birşeyler okudum geçen burada.
ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmusBu ve bunun gibi Atatürk için söylenmiş sözleri değiştirip reis izindeyiz
filan yazmışlar ilk gördüğüm de bu cüretlerine şok geçirdim
Valla ben kardelenin takipcisiyim arada bakarım profiline ne yazmış diyeya bunlari nerede okuyorsunuz?ben hic gormuyorum ben hicbi sey gormuyorum zaten
Ben de telden giriyorum canım görülüyorben telefondan baglaniyorum bakamiyorum hickadesa
çok şükürBiz hep gerçek ATAMIZIN Atatürk'ün izindeyiz şükür.
Ben senide tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?