Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Tekrar yaziyorum hdp halk tarafindan meclise secilmis bir parti. Onun icin hdp = pkk deme ban sebebi olmali.
Burada N nscckts elmayi armutla karistirmayalim.
Hdp bir terör örgütü degildir.

Tekrar yaziyorum hdp halk tarafindan meclise secilmis bir parti. Onun icin hdp = pkk deme ban sebebi olmali.
Burada N nscckts elmayi armutla karistirmayalim.
Hdp bir terör örgütü degildir.
tamam
pekı selo nedır ???
dedıklerını tasvıplıyorsunuz demekkı
hdp yı temsıl eden selonun soyledıklerı ortada zira...
yıne aynı yere cıkıyoruz

yorum yaparken sizin konulara tek hakim olmama gerek yok..
birisi işkence ettiği için işid der.. bende kendi fikirlerimi dile getirdim... alakası olmasından ziyade merak ettiğimi ve fikirlerimi söylüyorum.. farklı açıdan yaklaşıyorum..
konu başlığı şırnaklı genç, sizin HDP şehitlik mertebesine ulaşmanız yorumunda konu dışı ve alakasız olur ozaman..

sehıt olmak ıstıyorlarsa daga cıkmasınlar askere gıtsınler dedım bu cümleniz bakanın şehit olmak en büyük hedefim sözlerini aklıma getirdi:) şehit olmak bir amaç olamaz.
dağa çıkanlar hükümete karşı olanlar.. kendi düşünceleri ve dünyaları farklı.. bunlar nasıl askere gidip şehit olurlar.. cümlenizin sonu ve başı nekadar tutarsız..

bu arada çok teşekkür ederim şahsım adıma.. doğuda yaşayıp kimseyi kayırmadığın için.. Temel soru bu zaten.. Sizin kayırmamanız ulvi bir şey değil, tebrik takdir edilcek birşey değil.. bunu neden belirtme gereği duydunuz?

aynıca barış mitingindeki CHPlilere şehit diyecekmiyiz hala cevap vermediniz

Konu CHP`li veya MHP li veya AKP li veya HDP li olmak degil.
Konu siyasetcilere ve partilerine hakaret etmek yasak ve banlanma sebebi.
Ben sadece buna bir aciklik getirmek istiyorum. Madem öyle o zaman hic birimiz bunu yapmamaliyiz.

tamam
pekı selo nedır ???
dedıklerını tasvıplıyorsunuz demekkı
hdp yı temsıl eden selonun soyledıklerı ortada zira...
yıne aynı yere cıkıyoruz

bence boşuna uğraşıyorsun.
kaç konudur aynı muhabbet aynı kişiyle..

"Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına." demiş Mevlana..
Cahil kısmı yerine başka kelimeler getirilebilir.

Tabii şimdi cahil demek ban sebebi olmalı, yanlış anlama senin banlanmanı istemem denmesin de mümkünse....
baydı çünkü.

Arkadaslar zormu anlasiliyorum ? Yani madem ban var bu konuda o zaman her dört parti icin gecerli degilmidir sizcede ?
Burada ben neden hep CHP li ldugumu müdafa etmek zorunda kalayim, yani esitlik olsun her partide demek hemen vatan hainligimi oluyor ??? Anlamadimki

1 konunun dısında oldugunuz ıcın soyledıklerımı anlamamanız cok normal zıra ben olıvıa ya yazmıstım ortaya degıl ona yazdıgıma sız cevap verdıgınız ıcın buralara geldı
2 ayrımcılık yapmadıgımda olıvıa ıle aramdakı bı konusmadan gectı matah bırsey oldugu ıcın belırtmedım yıne ona yazdıgıma onun yerıne sız yazdıgınız ıcın anlamadınız
3 chp lı genclere ve masum cocuga sehıtlık mertebesı verılmelımı verılmemelımı bu cok tartısmaya acık bı konu onların ıyı bı gaye ıcın orda oldukları net orda yoldan gecen busuru ölen masum ınsanlarında sucu yok egrr onlara sehıtlık mertebesı verılecekse suructakı katlıyamdada verılmelı ozaman... oyuzden kesın bırsey soyleyemem
4 bayragı bıle olmayan devlet olmayan terorızmın sımgesı bayraklarını sallaya sallaya halay cekerken ölenlere sehıt mertebesı verılmemelı onlar sehıtse mehmetcık ne dedım ve bunu yıne olıvıa ya dedım...
sıze kendımı ıspatlamak veya acıklamak zorunda degılım
olıvıa da destegınızı gorunce masallah costu tutamıyorum
tek tek gelın...

gercekden cok tesekkur edıyorum demek ıstedıgını cook ıyı anladım sozunu dınlıcem cok haklısın cunku :)

bende bunu anlayamıyorum :)
%13 geçen bir parti var.. sevsekte sevmesekte. düşünlerine katılsakta katılmasakta var HDP.. mesela şırnak.. yaklaşık %95 ti sanırım oy aldı. ozaman hepsini hapse atsınlar ne bekliyorlar.. madem teroristler..

ok

canım konu sonlarda çok dağıldı,
kimse oradaki herkes terörist demiyor zaten, dünden beri burda dediğimiz şey eğer suçluyla suçsuzu ayırabileceklerse suçsuzların hepsi şehit sayılsın elbet, ama ülkenin savcısını öldüren mlkpli adamların yada benzerlerinin aileleri benim maaşıma yatmadan kesilen vergiden 1 kuruş alacaksa sıkıntı burda. herkesin isyanı buna, bende dahil. ısrarla 9 yaşındaki veysel ve chpliler diyosun, biz chpli diye ayırmıyoruz gerçekten masum olan ve olmayan diye ayırıyoruz.

osmanlı döneminde doğu bölgesi kürtlerin yönetimindeymiş.. . kürt beyleri tarafından yönetilirmiş.. Osmanlı dönemini şuan ki türkiye haritası gibi düşünmeyin..
Lozan anlaşmasıyla harita yenilendi, osmanlı savaşlar ve anlaşmalarda toprakları kaybetti.. yani kürt çoğrafyası diye konuşulan söylenen bölge sadece türkiyede ki doğu bölgesi değil..ırakta, iranda,suriyede bahsedilen yerlerden oluşuyor..
10 sene önce ırak karıştı... kuzey ırak oldu.. şimdi ise suriye..
umarım türkiye bu durumlardan uzak kalır ve kürt halkına sahip çıkar.. Kürt halkıda pkk nın yanında değil hükümetin yanında olur...

sarecim bak yukarda yazmışki. HDPli ölenlere şehitlik merkemesi verilemeli.. yani insanları parti olarak ayrıştırmış. bende onun için olaylara bulunan CHPliler ne olsun diye sordum.. 9 yaşındaki veyselin babası hdpliydi sanırım. oda babasından dolayı şehit sayılsınmı yoksa sayılmasın mı dedim..
suçlu suçsuz nasıl ayırt edilebilir ki.. Adam hdpli diye suçluysa %13 veren herkes tutuklansın ozaman.. yok eğer düşünce özgürlüğü varsa herkes istediğini düşünmekte özgür.. herkes devlete zarar vermedikçe istediğini yapmaktada özgür

arkadaşın kastı şu sanırım; şimdi demirtaş orda burda heykelini dikeceğiz, yok pkklı cenazesine gitmeyen vekiller falan diyor ya okuyoruz bunları onlardan ötürü hdpli diyor, hdpliden kastı hdpyi destekleyen teröristler.

benı anladıgınız ıcın tesekkur ederım sare

Bizim askerimiz de polisimiz de son derece vicdanlı insanlardır. Ezelden beri böyle… Kurtuluş savaşında ölmek üzere olan bir çok yabancı askere yardım etmişlerdir, onlar adına üzülmüşlerdir. Kaldı ki devlet yasalarına göre de suçtur ölünün böyle taşınması. Askerde bile rast gele vuramazsın ya da ateş edemezsin. Önce ilk kurşunun karşıdan gelmesi lazım. Savcı olay yerine gider didik didik inceler. Sanmayın ki PKK lılar öldürüldü toplayıp gidiyorlar. Yoksa gerilla savaşına döner ortalık. Kaldı ki bunu yapan arka arkaya şehit verildiği zaman ibreti alem olsun diye dağdan ne görüntüler verirdi. Ama zaten böyle bir şey bizim askerimizin kişiliğine aykırı.

Asmunikal senin bu söylediklerini biz de çok dile getirdik senaryo uydurma deyip geçiştirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…