- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
hdp 10 % baraji asmis, su an meclide olan bir parti. Sen onlari pkk ile karistirmaz isen cok iyi olacak.hdp sehıt olmak ıstıyorsa askere gıtsın daga cıkmak yerıne dedım
80 mılyon nufusu olan turkıyeye işid demezsen ıyı olacakhdp 10 % baraji asmis, su an meclide olan bir parti. Sen onlari pkk ile karistirmaz isen cok iyi olacak.
Bu cok büyük ir iftiradir, demek hdp`ye oy veren teröristlere oy vermis ve o teröristler su an meclisede ???cunku hdp pkkyı temsıl edıyor dedım
kurallara bukadar onem verıyorsan ulkeme işid dıyemezsınN nscckts , cok tesekkür ederim burada koydugum resmi tekrar gündeme getirip göstermeni, orada cansiz, ölü bir insan var ve bu ölü üzerindende mutlu olabiliyorsun ya, seninle konusacak konu bulamiyorum.
Yani sözlerimin bittigi andir. Hem bana benimle bir daha muhatap olma diyorsun, sonrada sen muhatap oluyorsun. Inan cözemedim seni.
hdp = pkk demek ban sebebi olmali, bunu sen ban ye diye söylemiyorum, ama siyasetcilere ve partilerine bunu demek yasak bildigim kadariyla.
selonun sozlerını cok masum bulup desteklıyorsun anladıgım kadarıylaBu cok büyük ir iftiradir, demek hdp`ye oy veren teröristlere oy vermis ve o teröristler su an meclisede ???öylemi ???
genel olarak alıntılamak ısıne gelmıyor cımbızlıyorsun dımıBu cok büyük ir iftiradir, demek hdp`ye oy veren teröristlere oy vermis ve o teröristler su an meclisede ???öylemi ???
farkındaysanız sadece hdp ve terorıstlerle alakalı yazdımgrubun içinde HDP ve CHPli ler vardı...
CHPliler şehit olsun mu? Bide 9 yaşında ki çocuk ne olsun? ne uygun görürsünüz ?
est. ne çarpıtması..farkındaysanız sadece hdp ve terorıstlerle alakalı yazdım
hıc bı yazımda chp ve olen zavallı cocukla alakalı bı yazı yok
ben hdp ye sehıtlık mertebesı verılmemelı dedım
cocuga veya o masum genclerıde katmadım
duzgun okuyun lafı carpıtmayın
Ilk defa bir cümlende sana hak veriyorum, aynen !ulkenın neden terorızmden kurtulamadıgı cok acık bellı...
olıvıa terorıste ıskence edıldıgı ıcın turkıyeye işid dedıHDP nin pkk yardımlığı söz konusu olduğu için HDPliler terorist deniliyor..
Hükümette İŞİDe yardımcı etti.. Evet Türkiye =İŞİD diyemeyiz.. bu herkese haksızlık olur.. ama eğer siz gönül rahatlığıyla hdp=pkk diyorsanız bende işide silah temin eden hükümete işid yandaşçısı mı demeliyim? işidin elinde olan türk rehinelerinin türkiye ne karşılığında gönderildi, neye karşılık serbest bırakıldı hala bilinmiyor..
Ama ayip bu yaptigin, ben ispatla diyorum, sen gülme kirizinle atlatma olayi, lütfen rica ediyorum senin gibi hdp = pkk benimde yaptigim yaziyi burada ispatla. Rica ediyorum, cünkü beni zan altinda birakiyorsun. Buda cok büyük bir haksizlik.
yazili oarak nerede dedim ? Lütfen ispatla !olıvıa terorıste ıskence edıldıgı ıcın turkıyeye işid dedı
sen hdp ye ıftıra atıyorsun dedınAma ayip bu yaptigin, ben ispatla diyorum, sen gülme kirizinle atlatma olayi, lütfen rica ediyorum senin gibi hdp = pkk benimde yaptigim yaziyi burada ispatla. Rica ediyorum, cünkü beni zan altinda birakiyorsun. Buda cok büyük bir haksizlik.
hepsını kıbledım merak etmeyazili oarak nerede dedim ? Lütfen ispatla !
Ben öyle birsey yazmadigimi cümle alem biliyor. Eger okuduysan lütfen ispat et ve hepimiz görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?