Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

peki şehit olan askerlerden bir tanesi sizin evladınız veya eşiniz veya kardeşiniz olsaydı...

bu leşe gene üzülebilecekmiydiniz ???

Musaadenle buna cevap vermek istiyorum, benim abim gazi, ölümden son anda kurtuldu 2 yil askeri hastanede yatti. Neler cektigini, neler cektigimizi biz biliriz. Her yerinde platin var. Allah onu bize mucize eseri bagisladi sukurler olsun.
Evet nefret etmiyor muyum pkk'dan, ediyorum, cok ediyorum.
Ama biz musluman bir milletiz, Rabbimiz asiriya kacmayin diyor. Bu asiriliktir. Bir insan olmusse ölüsüne eziyet etmek haramdir bizim dinimizde.
Bu sebeple ben bu goruntuden hoslanmadim, uzgunum..

peki şehit olan askerlerden bir tanesi sizin evladınız veya eşiniz veya kardeşiniz olsaydı...

bu leşe gene üzülebilecekmiydiniz ???
Sahsi fikrim evet yine üzülecektim
Ölmüs sonucta daha neyine iskence edilmelikihic bir canli haketmiyor ölümleri ve sonrasindaki bu manzarayi

Durun ben yazayim BENİM gözümde Hdpyi destekleyen oy veren teroristi destekleyip yardim ve yataklık yapıyordur.

Ee Hdp milletvekilleri teroristlere erzak silah yardimi yaparken, ozyonetim zirvaliklarina destek verirken tersini dusunmek abesle istigal kusura bakmayin.

Dileyen diledigi kadar uzerine alinabilir.

Sahsi fikrim evet yine üzülecektim
Ölmüs sonucta daha neyine iskence edilmelikihic bir canli haketmiyor ölümleri ve sonrasindaki bu manzarayi

eğer bizim gibi ailenizden bir şehit çıksaydı, emin olun üzülmezdiniz. 3 yıl oldu ama acısını kımse bılemez. o yuzden dıyorum. ateş dustugu yerı yakıyor. şehit acısını rabbım hiç bir aileye yaşatmasın.

20 gun onceki vandaki seiht Asker esimin kuzeniydi
Sanirim bu sehit bile vicdansizlastirmamis beni

Terörist leşine sürükleyecek kadar öfke duymak dahi gereksiz.
Leşini akbabalar yese daha iyi.
Harcanan mazota, kurşuna yazık.

arkadaşlar tek tek alıntılamıyorum siz okuyorsunuz, beni anladığınızı biliyorum, umarım barışırsınız, başka diyeceğim bişey yok bu konu hakkında..

arkadaşlar tek tek alıntılamıyorum siz okuyorsunuz, beni anladığınızı biliyorum, umarım barışırsınız, başka diyeceğim bişey yok bu konu hakkında..
iyide kimse küs değilkii.. oldu hemen küseceksek yorumda yapmayalımm..küslük,,müslük yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…