- 20 Ocak 2008
- 15.189
- 31.957
- 1.123
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
peki şehit olan askerlerden bir tanesi sizin evladınız veya eşiniz veya kardeşiniz olsaydı...
bu leşe gene üzülebilecekmiydiniz ???
Sahsi fikrim evet yine üzülecektimpeki şehit olan askerlerden bir tanesi sizin evladınız veya eşiniz veya kardeşiniz olsaydı...
bu leşe gene üzülebilecekmiydiniz ???
Sahsi fikrim evet yine üzülecektim
Ölmüs sonucta daha neyine iskence edilmelikihic bir canli haketmiyor ölümleri ve sonrasindaki bu manzarayi
20 gun onceki vandaki seiht Asker esimin kuzeniydieğer bizim gibi ailenizden bir şehit çıksaydı, emin olun üzülmezdiniz. 3 yıl oldu ama acısını kımse bılemez. o yuzden dıyorum. ateş dustugu yerı yakıyor. şehit acısını rabbım hiç bir aileye yaşatmasın.
20 gun onceki vandaki seiht Asker esimin kuzeniydi
Sanirim bu sehit bile vicdansizlastirmamis beni
Ben zaten kendi fikrimi yazdimberilceee hanım kişisel fikrinizdir. ben böyle düşünüyorum.
arkadaşlar tek tek alıntılamıyorum siz okuyorsunuz, beni anladığınızı biliyorum, umarım barışırsınız, başka diyeceğim bişey yok bu konu hakkında..
iyide kimse küs değilkii.. oldu hemen küseceksek yorumda yapmayalımm..küslük,,müslük yokarkadaşlar tek tek alıntılamıyorum siz okuyorsunuz, beni anladığınızı biliyorum, umarım barışırsınız, başka diyeceğim bişey yok bu konu hakkında..
bendenmi bahsediyorsun yoksa..
anladım canım. iyi niyetini biliyorum zaten.içinde sen de varsın, sonuçta sizin karar vereceğiniz bişey tabii.. ben daha fazla karışmayım aranızdaki mevzuuya, iyi dileklerimi yazmak istedim sadece çıkıyorum topikten..
Ben anlamadım ? noldu?arkadaşlar tek tek alıntılamıyorum siz okuyorsunuz, beni anladığınızı biliyorum, umarım barışırsınız, başka diyeceğim bişey yok bu konu hakkında..
allah aşkına küsmüyüz okyy yeminlen beni tanısan bana küsmez hatta devamlı nefis tatlılarımdan yemeye bana gelirdinn..saç saça baş başa dövüşürdükbendenmi bahsediyorsun yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?