• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Övmek değil de, Türk askerinden ziyade PKK'lılara daha çok merhameti işleyen insanlar var burada. Kimse üzerine alınmasa da var.
PKK'nın yaptıklarına vahşet diyemeyenler Türk askerinin PKK'ya yaptığına vahşet diyecek kadar cüretkar. Nedense SADECE Kürt halkına ve PKK'ya yapılanlarla ilgilenenler var.
kim jooker. gerçekten merak ediyorum bunları.

Yok be anacim grip olmuş ya :))) şükür kötü bi şey değil benim kızdigim şey 3 gündür bekliyorum hazırlanıyorum gelen giden yok .

heee anladım canım bende kaynananı istemiyosun da kocanla kavga ediyosun diye anladım şaşırdım o yüzden.

@javiera tabiki dünya politikasinda Avrupa dahil illaki olaylar oluyordur ve sanmaki VW olayinda bu burada bitti, bunun sorgulamalari ve mahkemeleri devam ediyor ve edecek.
Biz ülkemizde ölen insanlari konusuyoruz burada yani ölümle hic bir sey karsilastiralamaz. Orada sadece bir kisi ölmüyor tüm aile ölmüs oluyor. Yani anne, baba, kardes vs. vs.
Birde 30 sene süren bir problemi konusuyoruz burada. Problem var ama bitmiyor. kapalli kapilar arkasinda planlar yapiliyor, birseyler imzalaniyor, vaatler veriliyor ama biz duymuyoruz. Sonra planlar iyi gitmiyor ve terör birden bir daha hortluyor.
bu arada MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana Allah yardimciniz olsun. Allah tüm herkese yardimci olsun, kimsenin burnu kanamasin.
Olivia teşekkür ederim rabbim herkesin yardımcısı olsun bugün çok yogunum aksam daha detaylı bakacağım

Yani bir insan ölüsünün bir şehrin ortasında arabanın arkasına bağlanıp sürülmesi doğrumu
Bu film olsa çocuklarınıza izletmezsiniz o insanlar buna şahit oluyor
insanlığın bittiği nokta
İsterseniz vatan haini ilan edin bu doğru değil

hı evet daha insalcılsınız siz. 1 ton bomba koyup parçaları bile kalmiyor benim askerimin , polisimin insancıklar. Ailelerine boş taput bu oğlunuz diye yollanıyor.
Beter olsunr. destekleyenler de beter olsun .

şimdi bunlara melek diyen,bunları kınamayan kimler . ya ben anlamıyorum. oliviaya pkk yı savunuyorsun sen yazıldı. oliviayı tanıyorum. alakası yok.
ben nasıl düşünüyorsam nasıl bakıyorsam öyle bakıyor olaylara.
sadece şu görüntü hoş değil,rahatsız edici dendi. ve insanız bize yakışmaz dendi.
senin yaşadığın olaylada bu konunun ilgisini çözemedim
Benim oliviaya yazdığımı nereden çıkardınız ki ondan alıntı bile yapmadım öyle düşünen kim varsa üzerine alınsın ya da kınayan kim varsa o alınsın olivianin adı geçmedi benim yazdıklarımda ben konuya istinaden yazdım

hı evet daha insalcılsınız siz. 1 ton bomba koyup parçaları bile kalmiyor benim askerimin , polisimin insancıklar. Ailelerine boş taput bu oğlunuz diye yollanıyor.
Beter olsunr. destekleyenler de beter olsun .
İnanınki siz ve törörün felsefesi özünde aynı

Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
Canim arkadaşım beni yormadin sağ ol aynı düşünceleri yazacaktım çünkü.

ve evet insanlığı terör örgütü mensuplarını ah vah yazık diye mağdur gösteren kimseden öğrenmiyoruz. insanlığı ; babam gitti daha karnemi gösterecektim baba diye feryat eden bir şehit kızından öğreneceğiz.

peki şehit olan askerleri toplayıp yakmaları sence nedir?

o askerler o polisler neler neler görüyorlar arkadaşları yanlarında parçalanıyorlar elleri kolları kopuyor.sakat kalıyorlar bunun sebebi olan kim?

o askerin psikolojisi nedir?

o pkk lılar kimbilir neler neler yapıyorlar.bilgimiz varmı yok sen bu ülkeyi korumak için görev yapana onun çoluğuna çocuğuna lojmana kadar saldır gir evinde ensesine silah sık eşiyle pazara giden askeri eşinin yanında öldür yada araba da öldür sonra insanlık de bizler evlerimizde bu ortamlarda yazıyoruz o ortamları bilmeden birde yaşamak görmek lazım dimi
Yanlis her yerde her ne sebeple oluraa olsun yanlistir.

Polise ya da askere yaptiklari gecen yil firat a yapilanlar da yanlisti. Ama bunu yapanlar teror orgutu. Biz bir ulkeyiz. Hukuk kurallarimiz var.

İşte tam olarakta amaçlanan budur. Biz burda toplumun küçük bir kesitiyiz . Onlar saraylarında zevk-i Sefa sürerken bizi birbirimize kırdırmak . Amaçlanana ulaşılıyor mu?pek tabiki ulaşılıyor. Yıllardır olduğu gibi . Olan kime oluyor senin benim gencecik kardeşime oluyor. Türk - Kürt fark etmez ölümlerin durması gerek artık.ölen her cana üzüldüğümüz Zaman gerçekten insan olabiliriz. Kimse keyfinden ölmek için askere gitmediği gibi diğer taraftanda olaya bakmak gerek. Bu topraklar kimsenin babasının tapulu malı değil ve kimse kimseye beğenmiyorsan defol git diyemez!!!

peki şehit olan askerlerden bir tanesi sizin evladınız veya eşiniz veya kardeşiniz olsaydı...

bu leşe gene üzülebilecekmiydiniz ???

Back
X