- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Yazık sana,arada kalıp sende mi ezildin.içinde sen de varsın, sonuçta sizin karar vereceğiniz bişey tabii.. ben daha fazla karışmayım aranızdaki mevzuuya, iyi dileklerimi yazmak istedim sadece çıkıyorum topikten..
yok olurmu. seni asla yanlış anlamam benaynen öyle oldu valla canım, benim de yanlış anlaşılcam diye ödüm koptu
bende göremiyorum
aaa neden yaaaaa .. çok tatlı imzalarım var benimm arada değiştiriyorumm yaaaa görünn ben yapıyorum onları ayoll..Bende görmüyorum ..
eee ne yapmam lazımm lütfen yardımm.. görün bu tatlılarımı yaaaaaa...bende göremiyorum
aynen öyle oldu valla canım, benim de yanlış anlaşılcam diye ödüm koptu
valla ben hanımablanında okyninde görüyorum şuan imzalarını ? sende bi sıkıntı var kakao ozamaneee ne yapmam lazımm lütfen yardımm.. görün bu tatlılarımı yaaaaaa...
eee ne yapmam lazımm lütfen yardımm.. görün bu tatlılarımı yaaaaaa...
Sen kendi imzanı mı göremiyorsun yoksa başkalarının imzasını mı göremiyordun? Herkes kendi imza ayarlarını düzenlemeli.eee ne yapmam lazımm lütfen yardımm.. görün bu tatlılarımı yaaaaaa...
evett lütfen
Musaadenle buna cevap vermek istiyorum, benim abim gazi, ölümden son anda kurtuldu 2 yil askeri hastanede yatti. Neler cektigini, neler cektigimizi biz biliriz. Her yerinde platin var. Allah onu bize mucize eseri bagisladi sukurler olsun.
Evet nefret etmiyor muyum pkk'dan, ediyorum, cok ediyorum.
Ama biz musluman bir milletiz, Rabbimiz asiriya kacmayin diyor. Bu asiriliktir. Bir insan olmusse ölüsüne eziyet etmek haramdir bizim dinimizde.
Bu sebeple ben bu goruntuden hoslanmadim, uzgunum..
aaa neden yaaaaa .. çok tatlı imzalarım var benimm arada değiştiriyorumm yaaaa görünn ben yapıyorum onları ayoll..
başkalarınınkini göremiyordum düzelttim şimdi görüyorumm.. bu sefer benim imzayı görmüyorlarmışş..Sen kendi imzanı mı göremiyorsun yoksa başkalarının imzasını mı göremiyordun? Herkes kendi imza ayarlarını düzenlemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?