- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
takılıyoruz munemm
iyide kimse küs değilkii.. oldu hemen küseceksek yorumda yapmayalımm..küslük,,müslük yok
senle her konuda saç saçayız zatenallah aşkına küsmüyüz okyy yeminlen beni tanısan bana küsmez hatta devamlı nefis tatlılarımdan yemeye bana gelirdinn..saç saça baş başa dövüşürdüksonrada tatlılarımızı ve çayımızı içerdik
Ah benim talihsizimvalla müdürüm arkadaşlar kavga ediyorsa ben de kavgayı ayırayım derken dayak yiyen şahıs oluyorum
Chess yaa...valla müdürüm arkadaşlar kavga ediyorda ben de kavgayı ayırayım derken dayak yiyen şahıs oluyorum
Sende Çek gözümün önünden o çikolataları, imzaya öyle şeyler koyulur mutakılıyoruz munemm
Hanımmm nenenin ablasıyla bir kere öpüşebilir miyizYok öyle küslük filan,yoksam keleşimi devreye sokacağım tararımmm hepinizi
haa tamam o zamanyok ben senden bahsetmedim
ha ha ha ben yaptım onları ayoll içi puding dolgulu üstü çikolatalı içi kekk..Sende Çek gözümün önünden o çikolataları, imzaya öyle şeyler koyulur mubilmiyor musun müdürün tatlı ve çikolata hastası, eridim burda çikolata görünce
Hanımmm nenenin ablasıyla bir kere öpüşebilir miyizdudakları çok çekici geldi birden
oyy. öpme beniiiii
senin imzanmı var? ben neden göremiyorum ?ha ha ha ben yaptım onları ayoll içi puding dolgulu üstü çikolatalı içi kekk..
ben topuklarNe demek tabisi,doya doya öpebilirsin müdürüm
Olmaz önce seni öpcem
senin imzanmı var? ben neden göremiyorum ?
iş yerinde bir arkadaşım var görsen hiç anlaşamayız bu siyaset konusunda ama kahvaltıya bana gelir ben ona gene yeriz bir birimizi arar beni gitmiş alışverişe ayşenurr çayı koy geliyorum der ayy canım arkadaşımı öpüyorum buradan..senle her konuda saç saçayız zaten
ama o pastalarına asla hayır demem
Ah benim talihsizimgel biz senle birdir bir oynamaya gidelim, yine yanlış anlamalar, ithamlar başlamış, bu topik el yakar, kaç kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?