• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Canlarım resimleri yeniden ekleyeceğim merak etmeyin,saolsun mod arkadaşlarımızda yardımcı oluyorlar.

ayyyyy mısracım bayldım güle güle otur canım.ne kadar huzur werici.ohhh allah herkese nasip etsin inş..

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için canlarım.

Evet birsam ben senin evini görmedim koy koy koyyyyyyyy lütfen

Birsamcım artık erken kalkmayada başladın yani hep müsaitsin lütfen hemen ekleopuyorumnanaktan

evin ve eşyaların çok güzel gülegüle otur cnm

ama ben duvarların renigni eşyalarla uyumlu bulmadım her odanın rengi başka bide açık duvar rengi eşyalarını dahada hoş gösterirdi bence mesela fildişi çok yakışırdı kaydirigubbakcemile5

Sevgili ponus,leloss,divine time ziyaretiniz için tşk ederim.

Lelosscum,biz eşyaları almadan önce evi boyatmıştık,şu anda yatak odası olan yer aslında benim oturma odamdı,turuncu koltuklara ve o odanın halısına uyumlu olarak boyandı.Ancakkk,yatak odası takımımızın bu kadar büyük olacağı ve yatak odası olarak belirlenen odaya sığmayacağı hiç aklımıza gelmedi,mecburen tk oturma odasına aldık.

Salon ise,o günlerde almaya niyetlendiğimiz koltuğa uygun tonlarda boyandı,biz o koltuktan vazgeçince sonuç bu oldu.
Evimiz çok büyük boya masrafı epeyce yüksek tutuyor,yeni boyandığı içinde öylece bıraktık.

Canım koltuklar özel yapıldı model casa-lazzoni-nill's firmasının karışımı.Beğenin içinde tşk ederim

hepsi güzel seçimler ama ben en çok yatak odanı sevdim.perdesi tülü halısı renkleri çok güzel.huzur ve mutluluk eksik olmasın evinden cnm

Back
X