• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Canım yaa çok güzel bir evin var Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaallah,eşyaların çok hoş..Sen çok güzelde bi gelin olmuştun zaten maşaallah :) Ben bişey sorsam sana; koridorundaki halını nereden aldın ben bir kere daha görmüştüm birinde ve bayılmıştım ama bir türlü öğrenemedim,bende almak istiyorum bu halıdannnnn :)

Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ..
gule gule oturun a.s.

Sevgili phenomen ve Dishe beğenileriniz için çok teşekkür ederim.

Evimin tüm halıları Kaşmir canlarım.

canım oncelıkle hayırlı olsun .. evlenmıssın... :nazar: darısı basıma :dance:
evinde masallah çok guzeeelll.. agız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim a.s.

Temenin ve ziyaretin için teşekkür ederim cnm.
Buzdolabımdan çokkkkk memnunum,yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
Diğer buzdolaplarında biliyorsunuz ki sürekli eğilerek birşeyler almak zorundasınız bunda öyle birşey yok büyük bir kolaylık diyorum.
Birde şunu belirtmek isterim ki;diğer markalarda bu modellerin içi dar biz iyice araştırdık ve aldık.Şayet düşünüyorsanızda Bosch u tercih etmenizi öneririm.

acıklayıcı bılgıler ıcın cok teşekkur ederım..

mısracım evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
inşallah minik tatlı eller kirletir zamanı gelince o koltukları:))

Canim benim sen diger topicte bahsedince yeni gordun evini,
cok guzel olmus canim gule gule otur Allahim bir omur boyu mutluluk nasip etsin insallah.

Yemek masani nerden aldin canim, cok begendim.

Sevgili made ve sevgili sensi cim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz çin.

Sensicim mobilyaların hepsi Kelebek'ten tatlım.

güle güle kullanın çok hoş olmuş gerçekten, en çok salondaki halıyı beğendim,
hayır canım benimkiyle aynı olduğu için değil -tatlicadiarzu-

güle güle otur canım evin çok hoş bu arada tv üniteni nereden aldın

Cnm,teşekkür ederim Tv Ünitem Kelebek Mobilya'dan.Ancak ayrı satılıyor mu bilmiyorum,çünkü biz onu masa ve konsolla birlikte aldık ünite şeklinede biz getirdik.Aslında tv sehbasının yanındaki dolap ayrı yani büfe gibi düşün.Biz dolapla,tv sehbasını birleştirip üstünede bir raf yaptırıp ünite haline dönüştürdük:)

Son düzenleme:
MISRA EVINI COK BEGENDIM COK GUZEL ESYALARIN KALITELI OLDUGU BELLI a.s ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAK NASIP ETSIN...DUVAR RENGINE GELINCE BENCE DEGISTIR...(tabi bu benim fikrim---zaten sende yazmisin baska koltuk rengine gore ayarlanmisti diye..gozunu faz;la bu renge alistirmadan degistir derim:))

Tatlım ziyaretin için teşekkür ederim.Duvar rengine çok alıştık,kırem-kahve-bej olsa mobilyalar bu denli ortaya çıkmayacak diye düşünüyoruz.Sevgiler

Back
X