- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Benim içinde para hiç bir zaman öncelik olmadı. Özeti diyebilirim bu duruma ama ne demek istediğimi siz anlamışsınız. Aslında yazmadığım anlatmadığım çok durum var. Eşimin paramız varken yaşatması yokkende moralini bozup yaşama hevesini kaybetmesi benim kafamı karıştırıyor. Varken tut gezmesek yemesek almasak ölmeyiz değil mi? Ama sürekli mutlu etmeye çalışması ve bunun para harcamaktan geçtiğini düşünmesi beni düşüncelere iten sebep oldu.İnşallah imkan bulup bir destek alırsınız. Evet sıradışı bulamayanlar olmuş kendilerince daha ilginç hiyakeleri varmış demek ki. Bence sıradışı bu kadar sorumsuz ve duygu sömürüsü yapabilen bir aileden eşiniz gibi bir evlat çıkması sıradışı mesela çünkü çok görüyoruz başlarda bu tarz ailelerde yetişen eşler evlenince o mantıklı bakış açıları kaybedip aileci oluyor. Karısını da aynı fedakarlıklar için zorluyor.Eşiniz öyle değilmiş ve sadece sizin için uğraşıyor Allah yardımcınız olsun, gönül ferahlığı versin.para herşey değil ve bunun farkına nasıl varabilir bilmiyorum ara ara hastane huzur evi gibi ziyaretler sizi manevi olarak rahatlatabilir. Bunu bizden zor durumda olanlara bakıp halimizi anlayalım anlamında söylemedim birilerinin yüzünde gülümsemeye sebep olmak, mutlu etmek anlamında dedim.
Okuduğunu anlayabilen bir insan gördümÇogu kisi siradisi kismina takilmis ve evet hikaye es acisindan siradisi. Adam asalak bir anne babanin elinde gencecik yasinda hasta olmus. Esinizin ciddi ve uzun soluklu bir psikolojik destek alip ruhundaki yaralari onarmasi lazim. Aksi halde korktugunuz durumla karsilasabilirsiniz. Ben icinde bulundugunuz durumu ve asil kayginizin esinizi sagligi oldugunu cok net anladim hissettim ve siz hak verdim. Dedigim.gibi esinizin psikolojik destek terapi almasina on ayak olmalisiniz acilen
Hayatınız hiçte başlıkta bahsettiğiniz gibi sıradışı değil.
Ayrıca bir dünya insan var asgari ücretle çocuk okutup ev geçindiren bu kadar acitasyon yapmayın memur çocuğuyum diye.
Umarim en kısa sürede aşabilirsiniz...Okuduğunu anlayabilen bir insan gördüm
Benim içinde para hiç bir zaman öncelik olmadı. Özeti diyebilirim bu duruma ama ne demek istediğimi siz anlamışsınız. Aslında yazmadığım anlatmadığım çok durum var. Eşimin paramız varken yaşatması yokkende moralini bozup yaşama hevesini kaybetmesi benim kafamı karıştırıyor. Varken tut gezmesek yemesek almasak ölmeyiz değil mi? Ama sürekli mutlu etmeye çalışması ve bunun para harcamaktan geçtiğini düşünmesi beni düşüncelere iten sebep oldu.
Memur çocuğu olmak rahatlık. Kafan rahat sürekli bir gelir var. Ne çok zengin olursun ne çok fakir. Elindekiyle yaşamını sürdürmeye alışırsın özellikle lüks peşinde değilsen. Fakat evliliğimi maddiyatla herşeyi çözebileceğini düşünen psikolojik ve bedenen yıpratılmış biriyle yaptım. Eşime özellikle yıpratılmışlığından dolayı kıyamıyorum. Kim böyle bir anne babaya sahip olmak ister ki.eşim hem bize hem ailesinin yaptığı psikolojik baskıdan dolayı sürekli kendini yıpratarak çalışıp bakabilmenin yükünü çok fazla taşıyor. Sıradışı olanda bu zaten anne babanın maddi olmasa bile manevi destek olması gerekirken kendi canından kanından bir insanın psikolojisini bu denli bozması. Yoksa ben memur çocuğuyum dediğim bizim öyle gösterişte lükste gözümüzün olmayışı ben şahsen öyleyim. Allah bereket versin der yaşarız. Hayat gezmek yemek içmek almak değil.Hayatınızda sıradışı olan tek şey memur anne-babanın zorluklarla evlat yetiştirdiğini düşünmek.İlk okuldan üniversiteye kadar en rahat okuyan arkadaşlarım hep annesi babası memur olanlar olmuştur.
Her seyi uzun uzuuuuuun yazmis ama pavyona kisaltma sartti tabiAklıma pavyon geldi benim
Pavyonu pav diye kisaltmak 40 yil dusunsem aklima gelmez. Ayipli kelime mi pavyonAklıma pavyon geldi benim
Tamam senin dediğin gibi olsun pavyona gidiyor kayınpederim sorun olan kısım eşimin kazandığı parayla gidiyor olması yoksa bana ne kendi tercihiPavyonu pav diye kisaltmak 40 yil dusunsem aklima gelmez. Ayipli kelime mi pavyonO da bir eglence sektoru sonucta
Haklisin canim ben o konuda bisey demedim. Pavi anlamadim. Pavyonmus. Bi de gercekten cok uzundu , odaklanamadim. Asalak bir anne baba var ortada belliki. Ogullarini ebeveyn yerine koymuslar. Bence esin psikolojik destek alsinTamam senin dediğin gibi olsun pavyona gidiyor kayınpederim sorun olan kısım eşimin kazandığı parayla gidiyor olması yoksa bana ne kendi tercihi
Teşekkür ederim sonunda anlaştık. Olaylar aslında çok karışık anlatırken benimde kafa karıştı. İnan özet yazdım bazı şeyleri anlatamamış olabilirim ama okuyupta anlamayıpta kırıcı yazanlarda çok fazlaHaklisin canim ben o konuda bisey demedim. Pavi anlamadim. Pavyonmus. Bi de gercekten cok uzundu , odaklanamadim. Asalak bir anne baba var ortada belliki. Ogullarini ebeveyn yerine koymuslar. Bence esin psikolojik destek alsin
Diğer mesajlarınızı okudum yazmadığım,anlatmadığım çok şey var yazmışsınız insanların tepkisi bu yüzden oldu bence.Konuyu biraz açtığınızda durumun ilk mesajda ki gibi basit olmadığı anlaşılıyor.Bence eşiniz tedavi olsun çocukluktan yaşadıkları şoklar,olaylar bu durumda olmasına sebep olabilir.Evet bu hayata sınanmaya geldik ama bende çoğu zaman derim bu kadarı fazla artık diye sizde bu duruma gelmişsiniz.Umarım kısa zamanda eşinizde sizin gibi herşeyin farkına varır Ve kendine yaptığı haksızlığı anlarMemur çocuğu olmak rahatlık. Kafan rahat sürekli bir gelir var. Ne çok zengin olursun ne çok fakir. Elindekiyle yaşamını sürdürmeye alışırsın özellikle lüks peşinde değilsen. Fakat evliliğimi maddiyatla herşeyi çözebileceğini düşünen psikolojik ve bedenen yıpratılmış biriyle yaptım. Eşime özellikle yıpratılmışlığından dolayı kıyamıyorum. Kim böyle bir anne babaya sahip olmak ister ki.eşim hem bize hem ailesinin yaptığı psikolojik baskıdan dolayı sürekli kendini yıpratarak çalışıp bakabilmenin yükünü çok fazla taşıyor. Sıradışı olanda bu zaten anne babanın maddi olmasa bile manevi destek olması gerekirken kendi canından kanından bir insanın psikolojisini bu denli bozması. Yoksa ben memur çocuğuyum dediğim bizim öyle gösterişte lükste gözümüzün olmayışı ben şahsen öyleyim. Allah bereket versin der yaşarız. Hayat gezmek yemek içmek almak değil.