çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun yorumları görünce cok mutlu oluyorum :)
dün evimi temizledik bir kez daha herşeyi yerleştirdik..
yemek takımındaki corba kaselerimden 2 tane eksik cıktı moralim bozuldu
bikaç eksigim kalmıs onu farkettim..
mutfağada fazla birşey almamak lazımmıs onu farkettim.. tüm dolaplar doldu nerdeyse
onun dısında herşey cok içime sındı fotoları cekip koyacagım inşallah.. son
5 gün
Canım gelinliğin harikan, bindallında aynı şekildee çok zevklisin güzel tercihler yapmışsın. Son 5 günn beni bile heycanlandırdıı kim bilir sen ne durumdasınnn, cnm allah mutlu mesut kazasız belasızz o günlere erişmeyi nasip etsin inş..
ayyy tatlımm yaa az kalmış...Allah yardımcın olsun.İnşallah herşey çok çok güzel olur...mutluluklar canım şimdiden.evinin fotograflarını da merak ettim...
Canım çok az kalmış heyecanını anlayabiliyorum, ben bile heyecan yaptım.
Yemek takımı eksiğine çok üzüldüm, ben fazla mükemmeliyetçi ve kontrolcü biri olarak hemen herşeyimi aldığım anda iyice incelemiştim.
Benimde eksiğim vardı takımımda ve hemen tamamlamışlardı.
Sende düğün öncesi telaşından ilgilenemesende sonrasında mutlaka gidip aldığın yere bildirmelisin.
Gelinliğin, bindallın herşeyin çok güzel.
Herşeyi özenerek tamamladın.
Umarım özenerek saygı ve sevgiyle sonuna kadar devam ettireceğin güzel mutlu bir evliliğin olur.
çok sağolun canlarım .. en güzelleri sizin olsun ..
şuan pek heycan yok aslında.. normal gidiyor ama nişanlıma daha fazla aşık oluyorum gün geçtikçe eşim olacagından mıdır nedir bilmiyorum ..
eksik kaseyide alısveris merkezınden almıstım gidip tamamlıcam inş.. herkese kontrol etmesını öneririm.. moralı bozuyor ufak birşey bile..
darısı herkesin basına su dugunude atlatsaydık bir hayırlısıyla