Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..
- Konu Sahibi Sinoplu57
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 27
- 358
çok sağolun kızlar cümlemiz gle güle kullanalım inşallah.
yemek örtüsü ve peçeteliklerimi elişi satan bir teyzeden aldım canım pendik pazarından.
avizemi de alışveriş merkezinden aldım pendikten..
baharatlıgımıda bievden aldım ..
cok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için.
Aldıklarını güle güle ve sağlıcakla kullan canım.
Yemek örtüsü, peçete ve peçeteliklerini, yatak odası için aldığın avizeni, Baharatlığını nerden ve kaça aldın?
yemek örtüsü ve peçeteliklerimi elişi satan bir teyzeden aldım canım pendik pazarından.
avizemi de alışveriş merkezinden aldım pendikten..
baharatlıgımıda bievden aldım ..
cok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için.
- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 27
- 358
- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 27
- 358
epeydir uğrayamıyorum bu siteye yeni aldıklarını da güle güle kullan canım :):)az kaldı heyecan durumun nasıl:44:
sağolasın canım benim
düşündükçe karnıma agrılar giriyor heycandan vallahi..:107: üzüntü sevinç değişik duygular var ..
gelinlikle ugrasıyorum epeydir begenemiyorum .. inşallah onu halletcem en kısa zamanda.. seninde az kaldı canım sende durumlar nasıl :18:
Çok teşekkür ederim kızlar ..
Almilacım evet canım cok az kaldı 24 nisanda evleniyorum kısmetse.
Sonbahar14 ,canım evet toplu şekilde epeyde var içinde vanilya kokuluymuş ..36 adet 5,95 fiyatıda..:107:
aaa süper bende alim onlardan bari :)işe yarar
sağolasın canım benim
düşündükçe karnıma agrılar giriyor heycandan vallahi..:107: üzüntü sevinç değişik duygular var ..
gelinlikle ugrasıyorum epeydir begenemiyorum .. inşallah onu halletcem en kısa zamanda.. seninde az kaldı canım sende durumlar nasıl :18:
bana daha var ama aynı duyguları paylaşıyoruz:)bende gelinliğe kapora verdim ama gelinlik beğenemiyorum gelinlik seçimi en zoru oldu benim için 5 ayda ancak beğenirim heralde:)Allah yardımcın olsun seninde çoook güzel gelin olursun inş:)
- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 27
- 358
aaa süper bende alim onlardan bari :)işe yarar
al canım romantik bir günde çok işe yarar kokulu kokulu :107:
bana daha var ama aynı duyguları paylaşıyoruz:)bende gelinliğe kapora verdim ama gelinlik beğenemiyorum gelinlik seçimi en zoru oldu benim için 5 ayda ancak beğenirim heralde:)Allah yardımcın olsun seninde çoook güzel gelin olursun inş:)
evet canım begenemiyorum malesef.. geziniyorum şimdi bakalım.. gec kalmadan alabilsem kısmetse ..sende acele etme canım yeni modeller gelecek dedi gelinlikçiler..en güzellerini seçersin
İnş. canım hepimiz güzel gelinler oluruz o özel günümüzde