• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu!!!

konu sahibi sen uykusuz değil miydin?
çocuk 1 gece gelecek diye kıyametleri kopartmadın mı?
23:30'dan beri onlinesın ve kesintisiz yazıyorsun
saat 04:00
bu çok tezat olmadı mı şimdi
Evet aslinda yalan soyledim sana tovbe yarabbim ya kizimla suanda oturuyoruz uyumuyo bakiniyo ici geciyo geri birden sicriyo korkuyo bende uyumuyorum basini bekliyorum huzursuzum o boyleyken bende uyuyamiyorum kendime oyalaniczk seyler buluyorum sana herseyi aktarmakmi zorundayim bilmem kactan beri onlinemisim allahim sabir ver ya burasi iyiymis ben burda biseylere kizdikca esas konumu unutuyorum

konu sahibi sen uykusuz değil miydin?
çocuk 1 gece gelecek diye kıyametleri kopartmadın mı?
23:30'dan beri onlinesın ve kesintisiz yazıyorsun
saat 04:00
bu çok tezat olmadı mı şimdi
benim de dikkatimi çekti bu :)

bir de bu açılan konunun adı bence şöyle değişmeli "eltim ve kocamla olan problemlerimin hıncını kocamın 6 yaşındaki yeğeninden aldım ve kendimi çok haklı görüyorum" (zıt görüşlüleri de pek kabul edesim yok, hayır).

Şimdi sen tamamen her şeyden bağımsız olarak sakince bir düşün. Bak kendin diyorsun kendi annesi başını okşamaz diye bu dediğin acı bişey. Arada merhamet ve sabır göstermeliyiz. Bunlar bizi insan ve anne yapan değerler.
Evet iste onlarin yapmadigini ben yaptim soylemek istemezdim ama kotu bilinmek istemedigimdrn soyledim. Merhametim var ama birakinda bende henu dogum yapali iki ay olmus biri olarak kotu bi gunum olsun kendimi iyi hissetmedigim icin ozur diletmeyin bana

benim de dikkatimi çekti bu :)

bir de bu açılan konunun adı bence şöyle değişmeli "eltim ve kocamla olan problemlerimin hıncını kocamın 6 yaşındaki yeğeninden aldım ve kendimi çok haklı görüyorum" (zıt görüşlüleri de pek kabul edesim yok, hayır).
Evet ozur dilerim size yalan soyledim ve tekrar ozur dilerim basligi hemen degistireyim senin kivrak zekan hatayi bulmus valla pes

Evet ozur dilerim size yalan soyledim ve tekrar ozur dilerim basligi hemen degistireyim senin kivrak zekan hatayi bulmus valla pes
Sizin anlayisiniza ihtiyacim yok esim geldi az once ozrunu diledi sen haklisin ben senin bu durumda oldugunu bilmiyodum diye o bana hak verdiyse hak vermicekler bosuna yazmasin artik

Evet aslinda yalan soyledim sana tovbe yarabbim ya kizimla suanda oturuyoruz uyumuyo bakiniyo ici geciyo geri birden sicriyo korkuyo bende uyumuyorum basini bekliyorum huzursuzum o boyleyken bende uyuyamiyorum kendime oyalaniczk seyler buluyorum sana herseyi aktarmakmi zorundayim bilmem kactan beri onlinemisim allahim sabir ver ya burasi iyiymis ben burda biseylere kizdikca esas konumu unutuyorum

sen de böyle yazdıkça, ben de eltin sana niye soğuk davranıyor anlıyorum
hatta kardeşin de böyleyse, eşin neden soğuk davranmış onu bile anlıyorum
sanırım biraz sonra tamamen bi aydınlanma yaşayacağım:KK58:

neyse banlanmadan kaçayım ben

Evet iste onlarin yapmadigini ben yaptim soylemek istemezdim ama kotu bilinmek istemedigimdrn soyledim. Merhametim var ama birakinda bende henu dogum yapali iki ay olmus biri olarak kotu bi gunum olsun kendimi iyi hissetmedigim icin ozur diletmeyin bana

Bu dediklerimiz aslında senin için biliyor musun. Sen böyle anlık durumlarda kaldığında çözüm bulabilir kriz yönetimi yapabilirsen daha kolay çözülür işler. İç huzurun olur mesela için rahat eder. Hayat senin için daha kolaylaşır. Olaylardan dramalar çıkarmak yerine hızlı çözmenin yollarını ara. Al eşini karşına, üstümden yükü al. Misafir bakamıyorum. Ağırlayamadığım için kötü hissediyorum falan de onun dilinden. Anlar o zaman.

hmmm şimdi herşey daha net...
çevrendekilere üzülüyorum, özellikle de böyle içi kötüleşmiş bir anneye sahip olduğu için bebeğine :(

Bu dediklerimiz aslında senin için biliyor musun. Sen böyle anlık durumlarda kaldığında çözüm bulabilir kriz yönetimi yapabilirsen daha kolay çözülür işler. İç huzurun olur mesela için rahat eder. Hayat senin için daha kolaylaşır. Olaylardan dramalar çıkarmak yerine hızlı çözmenin yollarını ara. Al eşini karşına, üstümden yükü al. Misafir bakamıyorum. Ağırlayamadığım için kötü hissediyorum falan de onun dilinden. Anlar o zaman.
Kendisi anlasi uyandi azonce kendiside farkinda biliyo ben iyi gunumde olsam herseyin en iyisini yaparim ama iste insanin moralide bozukken herseye sinirlenebiliyo

hmmm şimdi herşey daha net...
çevrendekilere üzülüyorum, özellikle de böyle içi kötüleşmiş bir anneye sahip olduğu için bebeğine :KK43:
Ben cocuklari cok severim butun cocuklar ailede ilk benim yanima gelir bu aciklamayi bile vermek istemezdim ama sunu bil surda iki yorum yaptik diye bi insana kotusun bebegine aciyorum demek cok gunah bence ben cok kirici olabiliyorum bazen ama kotu biri degilim ki dedim az once cocuklarla hep ilgilenirdim ben gittim orda benim yaptigim muamele yapilmadi ve buda bana dert oldu insaniz sonucta ama onemli degil istedigini dusunebilirsin kimse kimseye burda iki uc satirla kotuluk iyilik kelimelerini bu kadar kolay kullanamaz

sen de böyle yazdıkça, ben de eltin sana niye soğuk davranıyor anlıyorum
hatta kardeşin de böyleyse, eşin neden soğuk davranmış onu bile anlıyorum
sanırım biraz sonra tamamen bi aydınlanma yaşayacağım:KK58:

neyse banlanmadan kaçayım ben
Artik isi girgirina vurmaya basladim hic gulesim yoktu benim elti depresyon hastasi gelene gidene eser oyle cok misafir kovdu cocuklar gurultu yapti diye bakiyorum kan cekti sendede var bi dilim depri :D

Artik isi girgirina vurmaya basladim hic gulesim yoktu benim elti depresyon hastasi gelene gidene eser oyle cok misafir kovdu cocuklar gurultu yapti diye bakiyorum kan cekti sendede var bi dilim depri :KK70:
Ayrica eltim bana kafasi estikce soguk davraniyo kendi kendie trip atiyo kocasiyla kavga rdince yoksa bana soguk davranma gibi bi durumu yok beni hep cagirdiginda bende hiicc gitmeditim icin bana trip atiyo hepsi bu

Konu bilerek açılmış sanki, ayrıca o kadar iticisinizki size kızmak bile gelmedi içimden :KK48:İnsallah çocuk koltuğunuza işer:dua:
Son yazdıgınız olmamış bende ilk kızmıştım konu sahibine ama okudukça insan biraz daha iyi anlıyor sanki :KK22:

Yazdıklarınızı okuyunca sizden nefret ettim diyebilirim. 5 yaşını geçmiş bir kızım var. Biri ona böyle muamele etse gözünü oyarım vallahi. Sanki çocuğu evlatlık almışsınız tüm hayatı boyunca sizde kalacakmış gibi yazmışsınız. Alttarafi bir gece kalacakmış .Sizin bütün tavırlarınızı,sinirinizi anlıyordur o garibim. Hissediyordur sevilmediğini,istenmediğini. Çocukta travma yaratacaksınız. Sizinde çocuğunuz varmış. Azıcık kendi çocuğunuzun yerine koyup ona göre davranmayı deneyin. Yani anlayamıyorum bazen insanlar insanlıklarını,vicdanlarını ve merhametlerini neden bu kadar çabuk yitiriyorlar. En büyük düşmanınızın çocuğu bile olsa adı üstünde çocuk. Onun ne suçu var?? Allah içinize vicdan,insanlık koysun tek dileğim bu.

Tamam çocuğun hasta gerginsin ama çok abartmissin. Sanki 6 yaşındaki yeğenini degil de, çocuğun babası olan kaynini getirmiş esin.
Hepi topu bir gün kalacak. Şimdiden bir metre boyundaki çocuk nerde yatacak, altına kacisirsa ne tepki vereyim diye kuruyorsun. Ayıp!

Senin yegenin olsaydı öyle mı davranirdin?

Her ne olursa olsun o çocuk 6 yaşında. 1 gün 2 gün hadi bilemedin 3 gün kalır yani ne olacak. Hoslanmadigim kaynanami 45 gün çekmiş isem sizin 1 gün o çocuğu cekememeniz bana doğru gelmedi. Sizin yeğeniniz olsaydı gelen kişi hiç böyle davranmayacaktiniz bence. 9 aylık süreçte 2 kez gelmiş altı üstü. Yani çok aşırı da gelmiyor. Börek yapımı da zor değil yani. En fazla iki kez kontrol edersin başında beklemeye de gerek yok.

Neden bu kadar aşırı tepki verdiniz anlamadım ve kıyamadım çocuğa altı üstü bir gün kalacak.Eşiniz getirdiyse eşiniz yapsın yatağını falan.
Siz de gerginsiniz ama çocuğun suçu ne ?

Back