• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu!!!

Herkes konu sahibine yüklenmiş ama bence haklı. Baksanıza kadının kendi çocuğu zaten çok küçük, gaz vs. problemi var, uyumuyor. Evde misafir tutma zamanı mı. Kadının yemeğini yapmaya hali zamanı yok, adam çocuk tutmuş getirmiş buna börek yap diyor. Ben böreği falan anca hafta sonu olacak bütün gün boş olacağım öyle yaparım. Bir de çocuk bir gün de kalmayacakmış. Annesi bence üç çocukla uğraşmaktan yorulduğu için özellikle tembihlemiştir çocuğu amcanla git diye. Yoksa günlerce eltisinde çocuğun kalmasına niye ses çıkarmıyor bu anne?
Adam çocuğu getirmiş kendi ilgilense yine iyi. Kendi çocuğunun bakımını karısına yüklediği gibi, yeğenini de yüklüyor. Kendisi gidip uyuyacak yine, iki uyuyamayan çocukla uğraşacak olan bu kadın. Kendisi sabah işe gidecek, çocuk altına yaptığı için pislik temizleyecek olan da bu.

Doğum sonrası depresyonu diye birşey var belli ki konu sahibinin sinirleri gerçekten bozulmuş iyi durumda değil. Belki daha kendi çocuğunu kabullenememistir herkes neden gereksiz yere bu kadar yükleniyor anlayamadım. Tamam karşısındaki çocuk hiçbir suçu yok daha ılımlı davranilabilirdi ama belli ki sürekli olan birşey bu artık elti hanımın da anlaması lazım çocuğunu göndermemesi gerektiğini. Kadın belli ki rahat ben çocuğumu hele ki altını ıslatıyorsa bensiz hiçbir yere göndermem hele ki yatıya. Konu sahibi çok tepki göstermiş evet ama hakli. Eltinizle bir arada bulunduğunuz bir gun usulünce söylersiniz çocuğunu bir daha göndermemesini olur biter.

Ya 6 yaşında cocuk gece niye başkasının evinde yatıyor. Yok çok ağlamış da dayanamamışlar. Biz küçükken her peşine agladigimiza verip yollasaydi annemiz evde yatamazdik heralde.

Çocuk bu yani her çocuk yapar, ağlar birilerinin peşinden. Bence haklısın. Bazen insanın kendine bile tahammülü kalmıyor, madem sana sormadan getirdi çocuğu kendi ilgilensin yatağıdır yemeğidir.

Neredeyse 6 yaşındaki çocuğa hasımlık yapacaksınız. Gönderin bana.
Birgün sizin çocuğunuzda birinde kalmak zorunda kalabilir veya illa amcanda kalıcam diye tutturur bugünü unutmayın.
Vicdanlar çöpe atılmış malesef.
Şimdi başlarlar annesi bakmadı başından attı, koca çocuk 6 yaşında bilmiyor mu amcasında kalınmayacağım, 6 yaşında çocuk utanmıyor mu altına etmeye vs. Vs.

Anlatiminiz ve çocuktan bahsetme sekliniz o kadar itici ki empati kurmak bile istemedim. Hak verecegim varsa da veremedim.

30 yaşında yengem kanser hastası. İki tane yegenim var. Hastaligini ilk öğrendiğimde onu arayıp "yegenlerimi evladimdan ayirmam. Ne zaman sikissan bakmaya hazırım" dedim. Benim de küçük bebeğim var... Sayet esim bu konuda sorun çıkarırsa bosanirim. Merhameti olmayan kişiden eş olmaz. Dikkat edin de hastalanmayin. Evladiniz kimseye muhtaç olmasin.

Esim bugun isten sonra abisine ugramasi gerekiyodu uc tane cocuklari var 6 yasinda olan aglamis arkasindan buda almis gelmis. Niye agliyo anlamadim sanki onun yasiti cocugum var oyniycak falan dese neyse.
Bi actim kapiyi zaten kizimda rahatsizdi bugun huysuzdu agliyodu o an neyse ben fazla sey yapmadim geri goturcek sandim. Bide benden borek istedi tamam yapilisi bes dklik bi is ama onun bide yapmasi var firinin basinda beklemesi var kizimi bi dk yerine koysam basliyo aglamaya. Bende kizdim ne boregi aksam aksam ben yemek bile yapamadim dunden kalanlari isiticam diye baya sinirim bozuldu oda tm niye kizarak soyluyon yapmicam deseydin dedi bende dusunceli ol biraz su halime bak sacimi bile toplamaya vakit bulamadim diye. Burda kaliczkmis bende nasi kalcak yermi var diye burda salonda yatar koltukta dedi iyce delirdim ya.

Bakin haksizsam haksizsin diyin hamile olmadan once iki kez kaldi kendi cocugum gibi baktim guzelce odamiza yer yaptim surekli ilgilendim ama simdi onlari yapamamki. Bi tane oda var kucuk zaten yanimizada bebek yatagi koyduk orda yatmasi imkansiz gece kalkip kizimi alamam bile. Gece aglayinca emzirmek icin salona geliyorum tv fln aciyorum gece karanlikta uyuyami kizim iki saat fln geciyo ztn bende mecbur ugras bulmamiyim kendime. Bana koltuga yer yap dedi orali olmadim surekli yuzum asikti zaten bi kez daha dedi birden kizdim bende cocuk alti yasinda altina yapiyomus benim yerimmi var bakicilik yapcak hzlim yok zaten yorgunum uykusuzum dedim soylene soylene kendi hazirladi yeri suan tv acik isiklar acik cocuk koltukta uyuyamiyo ve esim kizdi yatti yerine.

Kusura bakmayin uzun oldu ama bu cocuk sabah heryeri batirirsa napicam koltuklarimami yanayim onun pisligini temizlemeyemi. Insallah oyle bsy olmaz yoksa cok buyuk kavga edicem sinirlerimi bozdu ya banane eltimin cocugundan zaten sevmiyorum bide bu halimle onun cocugunumu avutucam!!!
Ya yazık çocuğun sorunları var o yaşta çocuk altını ıslatıyor. Bir de amcasının arkasından ağlayıp yatıya gelmesi normal değil, 6 yaşında çocuk ben hiç duymadım yani, anne babasını ister. Doktora götürüyorlar mi? Madem aile ilgisiz eşiniz götürüversin. Siz de haklısınız küçük bebeğiniz var anladığım kadarıyla. Yorgunluk uykusuzluk. Ama eşinizle kavga etmek yerine tatlı tatlı söyleyin. Kıyamıyor demek ki yeğenine ne de olsa cocuk

Bu nasıl bir bencilliktir ya. Kendi yegeniniz olsa aynı şeyleri söylemezdiniz eminim. O daha çocuk ağlar eder yabancının evi değilki amcasının evi.Ben 4.5 aylık hamileyim 3 yaşında kızım var eltimin oğlu 1 yaşında bana gelse eltimin oğlu vallahi gocunmadan seve seve bir gün değil bir hafta bakarim. Çocuk hakkında o kadar itici konusmussunuz kı sanki kanlı bıçaklı olduğunuz bir ailenin çocuğu. Bence sizin derdiniz eltiniz ile çocuğa yansitmayin bari yazık melek o daha.

Bence konu sahibi sütünü şagip dolaba koysun bir gece eşi baksın çocuğa. Uykusuzluktan böyle oluyor yoksa 6 yaşındaki çocuğun misafirligini takacağımı ı sanmıyorum.

Cocugunuz varmi bilmiyorum vzrsada herkeste farkli. Oncede yazdim kizim krampli kivraniyo tum gun gogsumde gezdir ben sacimi dahi sabah kalktigimdan beri toplayamadim yemek yapamadim bi gun onceden kalanlari isitayim dedim. Ve goruntu olarak halim perisandi belli oluyodu yorgunluk uykusuzluk borek yapimida ellerini kullanmadan yapilmadiginz gore bi kolumda bebekle nasil yapsaydim?
Canım 15 aylık bebeğim var ve gerçekten zor bir bebek. Böyle bir bebek ile istemediğim insanlarla 45 gün kaldım. Ama biraz düşününce sana da hak vermedim değil. Ben eşinle daha fazla huzursuzluk yaşamanı istemediğim için biraz abarttigini ima etmek istedim. Anlıyorum seni ama kısa süreli sonuçta benim gibi 45 gün değil ya. Sabırlı ol. Yazık elti yüzünden neden yuvanda huzursuz olacaksın değil mi? Bende de haliyle zor bir bebek var. Gerektiğinde kucagimda tutarken ocakta yemek karistiriyorum seni anlamiyor değilim ama sabırlı olsan daha iyi olur. Eşinle sinirli şekilde değilde bir odaya cekersin aşkım bak böyleyken böyle dersin ters kelimeler kullanmayarak güzel dille söylersin. Bir daha olursa böyle olay istemiyorum cunku benim bebek beni zaten yoruyor altını islatabilir ve temizlemesi zor ve mide bulandirici olabilir.sonucta benim evladım değil.tamam yardimci olmaya çalışırdim normal zamanda ama su an bebek zaten beni yeterince yoruyor diye güzel dille konuşmanızi öneririm. Amacım sizi üzmek değildi. İnşallah bir an önce moraliniz düzelir ve ailenizde huzurlu olursunuz.

Sinirle yaziyorum dogru cocuk masum bisey degil ona ragmen ben ona kotu soz soylemem esime kiziyorum. Altina poser sermeyi bende akil ettim biliyorum okadarini ama kucaginda yapisik cocukla uykusuz yorgun bitkinsin ve en ufak seye bile sinirleniyosun biraz benim yerime koyun kendinizi
tek gece kalacak çocuk için bukadar olayı büyütmezdim ben 2 çocukla eşimin hasta dedesine baktım 15 gün içimde bukadar sinir yoktu birde kaynım vardı dedeyle
Kalbinizi yumuşatın azıcık çocuk nasıl masum bişey olmaz anlayamadım çocuk çocuktur
Dilerim o çocuğun annesine hiç muhtaç olmasın kendi çocuğunuz

Ne olacak alt tarafi bi gece amcasi sonucta bence abartmayin sevmiyor olabilrsiniz kötü davranip yatagini sermemeniz hic hos degil esiniz icin enazindan susabilirdiniz

Esim bugun isten sonra abisine ugramasi gerekiyodu uc tane cocuklari var 6 yasinda olan aglamis arkasindan buda almis gelmis. Niye agliyo anlamadim sanki onun yasiti cocugum var oyniycak falan dese neyse.
Bi actim kapiyi zaten kizimda rahatsizdi bugun huysuzdu agliyodu o an neyse ben fazla sey yapmadim geri goturcek sandim. Bide benden borek istedi tamam yapilisi bes dklik bi is ama onun bide yapmasi var firinin basinda beklemesi var kizimi bi dk yerine koysam basliyo aglamaya. Bende kizdim ne boregi aksam aksam ben yemek bile yapamadim dunden kalanlari isiticam diye baya sinirim bozuldu oda tm niye kizarak soyluyon yapmicam deseydin dedi bende dusunceli ol biraz su halime bak sacimi bile toplamaya vakit bulamadim diye. Burda kaliczkmis bende nasi kalcak yermi var diye burda salonda yatar koltukta dedi iyce delirdim ya.

Bakin haksizsam haksizsin diyin hamile olmadan once iki kez kaldi kendi cocugum gibi baktim guzelce odamiza yer yaptim surekli ilgilendim ama simdi onlari yapamamki. Bi tane oda var kucuk zaten yanimizada bebek yatagi koyduk orda yatmasi imkansiz gece kalkip kizimi alamam bile. Gece aglayinca emzirmek icin salona geliyorum tv fln aciyorum gece karanlikta uyuyami kizim iki saat fln geciyo ztn bende mecbur ugras bulmamiyim kendime. Bana koltuga yer yap dedi orali olmadim surekli yuzum asikti zaten bi kez daha dedi birden kizdim bende cocuk alti yasinda altina yapiyomus benim yerimmi var bakicilik yapcak hzlim yok zaten yorgunum uykusuzum dedim soylene soylene kendi hazirladi yeri suan tv acik isiklar acik cocuk koltukta uyuyamiyo ve esim kizdi yatti yerine.

Kusura bakmayin uzun oldu ama bu cocuk sabah heryeri batirirsa napicam koltuklarimami yanayim onun pisligini temizlemeyemi. Insallah oyle bsy olmaz yoksa cok buyuk kavga edicem sinirlerimi bozdu ya banane eltimin cocugundan zaten sevmiyorum bide bu halimle onun cocugunumu avutucam!!!
Dunya yikilmis yani basiniza

6 yasinda bir cocuk heves etmis amcasinda 1 gece kalmaya bumu sorun.

Altina isiyorsa annesinin gondermesi hata. Hadi gelmis cocuk cozum bulmaniz gerekmez miydi? Altina biseyler sererdiniz kanepeye gecmezdi. Cocuk belkide yapmiycak altina zaten.

Ikincisi borek istenmis yapmak istemezsiniz tamam da kizini esine verip yapsan ne olacak.

Cocugun yaninda bagirip cagirmanizda hic hos olmamis.

Guzelce misafir edip cocuk gittikten sonra esinize bak canim seni sevdim icin yaptim her seyi. Bir dahakine beni arayip musait olup olmadığımızı sormadan kabul etmezsen sevinirim deseydin sorunu kokten cozmus olurdun.

Ne kadar buyutmussunuz ya benim cocugum yok ama esimin yiyenlerine bayiliyorum onlarda bana ..kalmak icin agliyorlar falan ben esimi zor ikna ediyorum ve gece kac defa kalkip ustlerini kapatiyorum falan hatta gecen yine baktm cocugun atesi var esimle ortamiza aldim ya bi esim bi ben gece boyu kalktik yane oda ana kuzusu yaptiginiz cok ayip terbiesizlik bence ben sizi kinadim cok vicdansiz ve bencilsiniz

Ü
:KK43: yazık o çocuğa. İstemediğinizi mutlaka anlamış, hissetmiştir. Aynı şeyi sizin çocuğunuza yapıldığını düşünün. Eşinize de ayrı üzüldüm adam abisinin çocuğunu da evine getiremiyorsa yazık

Sanki itici birisiniz gibi geldi o çocuk abartmayın sanki gece kalkıp çocuğunuzu uyandırıyo biraz tutun kendinizi olayları çekilmez hale getirmeyin

İnsallah bu kotu sozleri cocuk duymamistir. Ne kadar uzucu olur cocuk icin gururu kirilir.

Back