• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu!!!

Çok büyük bir çoğunluk , " ne olacak ki , bir gece altı üstü demiş "
6 yaş gerçekten küçük bir yaş. Anne babadan ayrı bir evde asla uyumamali.

Insan kendi çocuğunun sorumluluğunu zor üstleniyor, bir de başka çocuk gerçekten zor.
Gece ne olur, hastalanır mi, yataktan mi düşer, tuvaleti mi gelir, ertesi gün hangi tehlikelerden zarar görür v.s kimse bilemez.
Anne babasının rahatlığı gerçekten şaşırtıcı.

Ü
:KK43: yazık o çocuğa. İstemediğinizi mutlaka anlamış, hissetmiştir. Aynı şeyi sizin çocuğunuza yapıldığını düşünün. Eşinize de ayrı üzüldüm adam abisinin çocuğunu da evine getiremiyorsa yazık

6 yaşında bir çocuk getiriyor eve, koca insan değil ki.
2 aylık , uyumayan sıkıntılı bir bebek üzerine , 6 yaşında bir çocuk getiriliyor eve.

Çok çocuk bakmaya meraklıysanız baba, kendi çocuğuna gece uyanıp baksın.

O çocuğun yerinde olmak istemezdim,kıyamam nasıl üzülmüştür.. tavrınız çok çirkin.

çocuğun ailesinin özellikle altını ıslattığını bildiği halde yollaması cidden kötü olmuş ... sorumsuzluk resmen... ama eşiniz,n yaptığını yanlış bulmuyorum sonucta çocuk ağlamış durmuş ailesi de kalmaya ikna etmemiş çocuğu napsın adam... size gelince elbette durumunuz vahim.. ancak olan olmuş ... kızınızı eşinize vericektiniz o baksın siz börekle ilgilenirken ... daha önce de geldi diyosunuz illaki bi çözüm bulmuşssunuzdur alt ıslatma olayına ...

6 yaşında bir çocuk getiriyor eve, koca insan değil ki.
2 aylık , uyumayan sıkıntılı bir bebek üzerine , 6 yaşında bir çocuk getiriliyor eve.

Çok çocuk bakmaya meraklıysanız baba, kendi çocuğuna gece uyanıp baksın.
Olurmu kuzu
Karısına zerre yardımı olsa ölür sırf yaşamak adına bu kıllık sinir şey ne olacak

Sırf meraktan soruyorum
Konu sahibinin yerinde olmak istermiydiniz
Yani çocuğu ailesinin göndermeme gibi bir seçenekleri var
Ya konu sahibi onun varmı mesela
Konu sahibinin yerinde olmak,çocuğun ailesi vs bunlar başka konular. 6 yaşındaki çocuğun bu ortamda bulunması üZdü beni. Kendisiyle alakalı olduğunu anlamış ve üZülmüştür. Yoksa ailesi iyi yapmış,konu sahibi haksız demiyorum.

Esim bugun isten sonra abisine ugramasi gerekiyodu uc tane cocuklari var 6 yasinda olan aglamis arkasindan buda almis gelmis. Niye agliyo anlamadim sanki onun yasiti cocugum var oyniycak falan dese neyse.
Bi actim kapiyi zaten kizimda rahatsizdi bugun huysuzdu agliyodu o an neyse ben fazla sey yapmadim geri goturcek sandim. Bide benden borek istedi tamam yapilisi bes dklik bi is ama onun bide yapmasi var firinin basinda beklemesi var kizimi bi dk yerine koysam basliyo aglamaya. Bende kizdim ne boregi aksam aksam ben yemek bile yapamadim dunden kalanlari isiticam diye baya sinirim bozuldu oda tm niye kizarak soyluyon yapmicam deseydin dedi bende dusunceli ol biraz su halime bak sacimi bile toplamaya vakit bulamadim diye. Burda kaliczkmis bende nasi kalcak yermi var diye burda salonda yatar koltukta dedi iyce delirdim ya.

Bakin haksizsam haksizsin diyin hamile olmadan once iki kez kaldi kendi cocugum gibi baktim guzelce odamiza yer yaptim surekli ilgilendim ama simdi onlari yapamamki. Bi tane oda var kucuk zaten yanimizada bebek yatagi koyduk orda yatmasi imkansiz gece kalkip kizimi alamam bile. Gece aglayinca emzirmek icin salona geliyorum tv fln aciyorum gece karanlikta uyuyami kizim iki saat fln geciyo ztn bende mecbur ugras bulmamiyim kendime. Bana koltuga yer yap dedi orali olmadim surekli yuzum asikti zaten bi kez daha dedi birden kizdim bende cocuk alti yasinda altina yapiyomus benim yerimmi var bakicilik yapcak hzlim yok zaten yorgunum uykusuzum dedim soylene soylene kendi hazirladi yeri suan tv acik isiklar acik cocuk koltukta uyuyamiyo ve esim kizdi yatti yerine.

Kusura bakmayin uzun oldu ama bu cocuk sabah heryeri batirirsa napicam koltuklarimami yanayim onun pisligini temizlemeyemi. Insallah oyle bsy olmaz yoksa cok buyuk kavga edicem sinirlerimi bozdu ya banane eltimin cocugundan zaten sevmiyorum bide bu halimle onun cocugunumu avutucam!!!

Bazen bunalıyor insan kendi çocuğuna bile tahammül edemez hale geliyor ama yinede eşinizle bu yüzden tartışmadaydınız iyiydi. Burda kabahat eltinizin madem seninde küçük çocugun var bunu düşünebilirdi. Eşin belki dd getirmek zorunda kaldı ama keşkr haber verseydi sana. Çovuğun bi kabahati yok bi gece idare edin. Yanında olmamıştır umsrım tartışma

Konu sahibinin yerinde olmak,çocuğun ailesi vs bunlar başka konular. 6 yaşındaki çocuğun bu ortamda bulunması üZdü beni. Kendisiyle alakalı olduğunu anlamış ve üZülmüştür. Yoksa ailesi iyi yapmış,konu sahibi haksız demiyorum.
Bende kendimi konu sahibinin yerine koydum
Sinirlerim zipladi
Sizede hak veriyorum ben
Ama ne bileyim ben çocuğumu böyle bir durumda (yeni anne olmuş bir kadın, huysuz bir bebek, alakasız bir koca)
Göndermem diye düşündüğüm için hani çünkü çocuğun problemleri var
Konu sahibine uzuldum

Asiri tepki gostermissiniz sanki 40 kere esinize getirme demissinizde o yinede getirmiş gibi bi gecelik idare etseydiniz carsafin altına komple cop poseti yaysaydiniz esinizede önceki gibi bos olmadiginizi çocuğunuzun ilgi beklediğini hastalik bulasmasin birbirlerine bana sormadan getirme bidaha deseydiniz ne sizin siniriniz bozulurdu nede adamcagiza günü zehir olurdu

Esim bugun isten sonra abisine ugramasi gerekiyodu uc tane cocuklari var 6 yasinda olan aglamis arkasindan buda almis gelmis. Niye agliyo anlamadim sanki onun yasiti cocugum var oyniycak falan dese neyse.
Bi actim kapiyi zaten kizimda rahatsizdi bugun huysuzdu agliyodu o an neyse ben fazla sey yapmadim geri goturcek sandim. Bide benden borek istedi tamam yapilisi bes dklik bi is ama onun bide yapmasi var firinin basinda beklemesi var kizimi bi dk yerine koysam basliyo aglamaya. Bende kizdim ne boregi aksam aksam ben yemek bile yapamadim dunden kalanlari isiticam diye baya sinirim bozuldu oda tm niye kizarak soyluyon yapmicam deseydin dedi bende dusunceli ol biraz su halime bak sacimi bile toplamaya vakit bulamadim diye. Burda kaliczkmis bende nasi kalcak yermi var diye burda salonda yatar koltukta dedi iyce delirdim ya.

Bakin haksizsam haksizsin diyin hamile olmadan once iki kez kaldi kendi cocugum gibi baktim guzelce odamiza yer yaptim surekli ilgilendim ama simdi onlari yapamamki. Bi tane oda var kucuk zaten yanimizada bebek yatagi koyduk orda yatmasi imkansiz gece kalkip kizimi alamam bile. Gece aglayinca emzirmek icin salona geliyorum tv fln aciyorum gece karanlikta uyuyami kizim iki saat fln geciyo ztn bende mecbur ugras bulmamiyim kendime. Bana koltuga yer yap dedi orali olmadim surekli yuzum asikti zaten bi kez daha dedi birden kizdim bende cocuk alti yasinda altina yapiyomus benim yerimmi var bakicilik yapcak hzlim yok zaten yorgunum uykusuzum dedim soylene soylene kendi hazirladi yeri suan tv acik isiklar acik cocuk koltukta uyuyamiyo ve esim kizdi yatti yerine.

Kusura bakmayin uzun oldu ama bu cocuk sabah heryeri batirirsa napicam koltuklarimami yanayim onun pisligini temizlemeyemi. Insallah oyle bsy olmaz yoksa cok buyuk kavga edicem sinirlerimi bozdu ya banane eltimin cocugundan zaten sevmiyorum bide bu halimle onun cocugunumu avutucam!!!
Bu tavır ne tamam istememenizi anlarım ama bu ne çocuk oo ya eltimle ben ne çok samimiyiz nede tersi kendi halimizdeyiz ama Allah razı olsun kızıma evladı gibi bakar bende o nasıl yapiyorsa fazlasını yapmaya çalışırım üstelik üç çocuğu var

Şu dediğine...düşündüğüne...yaptığına...
Hayat iyi demez...
Dünyanın en çaresiz insanı gibi davranman bir facia
Yığınla çözüm üretilir...sen hala şikayet ve mızmız odaklısın....olgun değilsin

Minnacık yavruya bile böyle hiddetliysen...üzgünüm ama ne yaşasan yeridir...

Siz bir annesiniz.. Ve 6 yaşındaki bir çocuğun kalbini börek için kırdınız mı? Hiçbir şey yapamadıysanız fırından bir börek aldıraydınız da gönlü olaydı garibin.. Ne kadar duygusuzca yazılmış yazınız.. Yok efendim altına ıslatırsaymış da ser altına alt açma örtüsü yat uyu sende vay efendim salona yatak açmış da vs vs.. Allah sizin çocuğunuzu da kimsye muhtaç etmesin ve ona da kimse böyle davranmasın dua edin.. Çocuğunuz küçük henüz nerden bilebilirsiniz belki de kınadığınız başınıza gelir her gün yatak yorgan yıkarsınız....... Kim bilir ? Bir çocuktan nadıl bu kadar nefret edebilir ki bir anne..?

Nefret mi ediyorsunuz siz bu çocuktan? Yoksa çok mu kötü kalplisiniz?
Bir gün kimseye muhtaç kalmazsınız umarım.

İki aylık gazlı bir bebek
Daralmış bunalmış bir anne
Üstüne yatılı gelmiş alt ıslatma sorunu olan bir yeğen
Yetmedi arttırıyorum börek isteyen bir eş
Allah kolaylık versin
Dünyalar başına yıkılmış zaten değil mi... Yarın etrafımızdaki insanlara muhtaç kalmayacağımızın garantisi yok. Biraz merhamet, biraz anlayışla yaşayabilsek keşke.

Ayyyy inanamiyorum Allah sizin gibi insanlardan korusun yaaa bi de yasitinizmis gibi kizip tavir mi yapiyosunuz 6 yasindaki cocuga???!! Kucuk cocugunuz oldugu icin cocugun annesinin yollamamasi lazim sizi dusunup ama yemek yapmadim zaten bi de borek mi yapcam falan cocuga takindiginiz tavir cok kotu yazik ya sanki 1 ay kalmaya geldi

Erkeklere aciyorum bazen. Sevgiliyken sevgi kelebeği olan biz kadinlarin içinden evlendikten sonra birer canavar cikiyor maalesef. Sevgiliyken yeğenini getirse 5 cesit borek yaparız kopruyu geçene kadar. Evlendikten sonra en çok kadınlar değişiyor bence.
Altı üstü bir çocuk. Istemiyorsaniz eşinize ve çocuğun annesine yüklenin, sakin ama sakin çocuğa bulasmayin. Sizde annesiniz kızınızdan biri böyle iğrenç birşeymiş gibi bahsetse hoşunuza gider mi. Çocuğa yansıtmadan büyüklerle çözün sorununuzu.

Back