- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir insanım cennetten dusmedimDünyalar başına yıkılmış zaten değil mi... Yarın etrafımızdaki insanlara muhtaç kalmayacağımızın garantisi yok. Biraz merhamet, biraz anlayışla yaşayabilsek keşke.
Seninde Allah yardımcın olsunKadin daha yeni doğum yapmis, sinirleri bozuk belli ki.
Benim bebegim de 2 aylik. Inanin bazen kendi cocuguma tahammul edemiyorum. Buyuk olanı ki o da 6 yasinda, babannesine gonderiyorum.
Duygularinin yogun oldugu bir anda yazmis bunlari belli ki , uslubu da sert ama bu kadar acimasizca elestirilmeyi hak etmiyor.
Biz toplum olarak ogrenemedik bir turlu lohusaya nasil davranilacagini.
Kimse gelip bir ihtiyacin var mi demez, evinde bir ise karismaz bir de ustune misafir olur.
2 ayda yildim misafirden, kosturmaktan cocugumu emziremedigim oluyor. Istemiyorum da diyemiyorum iste sonu böyle anlasilacak diye. Iki gun onceden haber veriliyor bir de iyice hazirlik yapilsin diye. Biraz insaf....
Cok haklisin, tesekkur ederim.Seninde Allah yardımcın olsun
İnsan güçlüdür tamam
Ama bazende dinlenebilmeli
Kim her zaman aynı oluyor ki
Benden sana tavsiye
Ona buna iyi goruneyim diye bebeğini ihmal etme
Herkes basının çaresine bakar ama bebekler annelerine muhtaç
Ayrıca tokezlediginde yanında kimse kalmıyor
Kadın idareci olmalı, idare etmeyi bilmeli etiketinden bir kurtulabilsek rahatlicaz ama bakalımCok haklisin, tesekkur ederim.
Halkimiz gercekten anlayissiz.
Kimse demiyor ki bir tas çorba kaynatayim bes dk ziyaret edip cikayim diye
Ayni insan donup donup tekrar geliyor.
Once gecmis olsuna, sonra bebek gormeye.
Inan ikiser kere agirladim bir suru kisiyi.
Bir sey diyecek olsak biz suclu cikiyoruz.