- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Bence artık iş işten geçmiş, eşi görse ne olacak adamın hoşuna gidiyor ilgisi ve kadın ne dese sallamıyor niyeti iyi onun diyor. Görsün, ne kaybedecek.ama söz uçar yazı kalır
yazdıklarını eşine gösterebilir
ona göre yaz
Sakın hakaret içerikli yazma ama, bir de mahkemeye falan verir.açmdım teli çünkü sesini duymak istemiyorum.
msj attı "noluyo iyi misin " diye
ben de herşeyi yazacağım şimdi
Sakın hakaret içerikli yazma ama, bir de mahkemeye falan verir.
Beni o kadar ısrarlı ablam bile arayamazEşinin uzun seyahate çıkacağını bildiği halde ısrarla buluşalım görüşelim demesi de ayrı denyoluk. İnsan düşünür bu adam uzun zaman yok, eşi ile hasret kalacak bu gece birbirlerine doymaya çalışsınlar diye!!!
Armut deyip gecme cogu insanda onun ilk hecesi yoktur demis buyuk ustad buda oyle.. kesinlikle cok ciddi bir şekilde kizada esinizede soyleyin benim esiminde evlenmeden once boyle bir arkadadi vardi evlenmeden once iletisimlerini bitirdim acik acik cok ciddi bir şekilde kizada esimede soyledim o zamanlar... herkes yerini bilecek kanka ayago g.. ayagi bencekızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
Kıza yazınca değerin bilinecek miuzun uzun yazdım kızlar.
hakaret yok kesinlikle.
ama asıl sorun eşimde bence.
siz demişsiniz ya kıza yazma bu eşini çiğnemek olur diye.
peki benim çiğnenmelerim ne olacak
yok kızlar yok
dediğim gibi bence bu bir sevg,sizlik değersizlik durumu
Kız eşine yazmaya ve aramaya devam edecek ki.şimdi düşünüyorum da burada tek suçlu eş denen şahıs kızlar.
kıza yazdım da ne oldu bundan sonra zaten cesaret edemez o kız aramaya biliyorum.
ama bu şekilde olmamalıydı. bu tavrı eşim koymalıydı o mesafeyi hissettirmeliydi.ben küçük düştüm onun yapması gerekeni yapmaması yüzünden.yok çok şey koptu artık bende.
ya bir insanın eşi böyle 5. sırada olabilir mi
Kız eşine yazmaya ve aramaya devam edecek ki.
Görüşecekler, kanka ayağına kahkahalar muhabbetler gırla gidecek.
Sana kıskandığını ve abarttığını söyleyecekler, eşin yine onu rezil ettiğini söyleyecek, seni haksız görecek.
Kız palazlanacak seni daha sinir edecek alttan alta, demedi deme bak.
Sanırım sen diğerlerini görünce anlamışsın tepki için geç kaldığını, eşinin de bazı şeyleri bahane ettiğinibunlar kalabalık bir arkadaş grubuymuş işte ilk tanıştıklarında. eşimin diğer erkek arkadaşları falan 4, 5 kişilk bir grup. o çocukarın da hepsi evlendi. geçenlerde bir düğündeyiz. hepimiz aynı masadayız . tabii birtek bize yani eşime böyle davranabiliyordu. diğer çocukların eşleri yemin ediyorum yaklaştırmadı bile. işte eşime çok ızıyorum bu noktada
felaket kavgalıyız şuan onunla
hala kötü bir niyeti yok diye savunuyor ya
yeminler ediyor kötü bir niyeti yok diye
ben de diyorum aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın, cevap yok tabi
Sanmıyorum senin bi mesajınla görüşmeyi keseceklerinişimdi düşünüyorum da burada tek suçlu eş denen şahıs kızlar.
kıza yazdım da ne oldu bundan sonra zaten cesaret edemez o kız aramaya biliyorum.
ama bu şekilde olmamalıydı. bu tavrı eşim koymalıydı o mesafeyi hissettirmeliydi.ben küçük düştüm onun yapması gerekeni yapmaması yüzünden.yok çok şey koptu artık bende.
ya bir insanın eşi böyle 5. sırada olabilir mi
evet bu bir süreçti.Sanırım sen diğerlerini görünce anlamışsın tepki için geç kaldığını, eşinin de bazı şeyleri bahane ettiğini
Bence çok geç kalmışsınevet bu bir süreçti.
hani klasik kıskanç moduna girmek istemedim. kızı gözlemledim uzun süre işte.
ama baktım iyiniyetim suistimal ediliyor.ve son olay da bardağı taşırdı artık.
Bence çok geç kalmışsın
Diğerlerinin eşleri senin eşin gibi bile olsa bu normal değil
Hele de sana X erkek arkadaşınla görüşme benim sıfatım p.... mi diyen adama nasıl tamam dersin, sen önce kendine bak o zaman benim sıfatım ne demeliydin
Cidden suçlamak istemiyorum ama kocana rahatlık batmış arsızlığı iyice ele almış
Eşin kıza ''Ya saçmalama sen benim hatunun öyle dediğine ne bakıyorsun'' diyebilir ve görüşmeye konuşmaya açıktan açığa/gizlice devam edebilirler.kızdan cvp geldi. aramaya cesaret edemez demiştim ya hani. yani kızı iyi gözlemledim ne yapabileceğini tahmin ediyorum o yüzden emin konuştum kızlar.
çok özür diliyor, sana böyle hissettirdiğim için çok çok özür dilerim diyor. sen nasıl istersen öyle olsun diyor.yani çok uzun yazmış da özeti bu kızlar.
birdaha aramaz biliyorum.
ama dediğim gibi işin özü bu değil bence. tamam hadi çirkeflikle kızı uzaklaştırdım işte ama asıl önemli olan eşimin yaptığıydı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?