Ne diyecekti istediğini yaz biz görüşeceğiz mikızdan cvp geldi. aramaya cesaret edemez demiştim ya hani. yani kızı iyi gözlemledim ne yapabileceğini tahmin ediyorum o yüzden emin konuştum kızlar.
çok özür diliyor, sana böyle hissettirdiğim için çok çok özür dilerim diyor. sen nasıl istersen öyle olsun diyor.yani çok uzun yazmış da özeti bu kızlar.
birdaha aramaz biliyorum.
ama dediğim gibi işin özü bu değil bence. tamam hadi çirkeflikle kızı uzaklaştırdım işte ama asıl önemli olan eşimin yaptığıydı kızlar
Ama sende buna çanak tutmuşsunevet canım sorun tam da bu işte. ve ben inanılmaz kırgınım. ben bunu haketmedim böyle değersizleştirilmeyi.
Kıza ne yazdınız?
Fazla dramatiksin bende ayar vereceksin sandım sen nerdeyse lütfen demişsinbugüne kadar bu arkadaşlığa saygı duyduğumu, iyiniyetli davrandığımı, yeri gelip onu evimde ağırladığımı yazarak girdim konuya.
sonra dedim " ama bence herşeyin bir sınırı olmalı hayatta , her bulutuğumuz ortamda ben eşi olarak dışarda el kol hareketi yapmazken senin bu hareketerin neyin nesidir. bugüne kadar hiç düşünmedin mi X artık evlendi eşi bu haraketlerimden rahatsız olabilir diye hiç mi aklına gelmedi" dedim. emin ol bunlara hiçbir kadın izin vermezdi dedim. en yakın örneği de diğer "KANKA" larının eşlerinin sana gösterdiği tavırdır dedim.
Yazmasan daha iyiymişyani kıza yazdığım mesajın özeti buydu kızlar
çok çok suçlu. hatta şuan biraz sakin kafayla düşündüğümde tamamen eş suçluKibarlığında fazlası zarar bence
Kibar olacak yer var cinnet geçirecek yer var mesela
Sen hala evimde ağırladım ses etmedim ama bak diğer kankaların eşleri nasıl lütfen yapma modundasın
Nasıl bi tip bilmiyorum ama inşallah havaya girmez
Eşin çok suçlu, senin kibarlığından istifade etmiş ediyor
Eşinden ses yok muevet kızlar burada asıl iğrençlik eşde
Kız hala bekar, hala esksi gibi davranabilir. Tabi kankam evlendi diye düşünse iyiydi ama evlenen adam düşünmüyoken o nasıl düşünsün. Bence de hatalı olan eşin ve konuşman gereken oydu..çok çok suçlu. hatta şuan biraz sakin kafayla düşündüğümde tamamen eş suçlu
1,5 ay nerede olacakeşim 1,5 ay yok kızlar. ve ben artık onunla kesinlikle iletişim kurmayacağım.nefret diyorum ondan
Eşinden ses yok mu
kesinlikle.Kız hala bekar, hala esksi gibi davranabilir. Tabi kankam evlendi diye düşünse iyiydi ama evlenen adam düşünmüyoken o nasıl düşünsün. Bence de hatalı olan eşin ve konuşman gereken oydu..
Eee şaşırmadı mıaz önce aradı beni. ben de kız yetiştirdi sandım. açtım telefonu . gittiği yerde benimle ilgili halletmesi gereken bazı işler vardı onunla ilgili aramış. tam anlatıyordu. ben de , "sen geç artık bunları bi önemi yok" dedim kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?