sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Ne diyecekti istediğini yaz biz görüşeceğiz mi
Ya ben çok cinim ya sen çok saf
Bilmiyorum 7 yıllık gözler önündeki bi smaimiyet bir kısa mesajla biter mi

evet canım sorun tam da bu işte. ve ben inanılmaz kırgınım. ben bunu haketmedim böyle değersizleştirilmeyi.
Ama sende buna çanak tutmuşsun
Sanki eşit değilsiniz
Evlilik çatısına sadece sen uymalısın ama erkeğe her yol mübah gibi davranmışsın
Eşin haklı demiyorum ama meydanı da fazla boş bulmuş diyorum

Kıza ne yazdınız?

bugüne kadar bu arkadaşlığa saygı duyduğumu, iyiniyetli davrandığımı, yeri gelip onu evimde ağırladığımı yazarak girdim konuya.
sonra dedim " ama bence herşeyin bir sınırı olmalı hayatta , her bulutuğumuz ortamda ben eşi olarak dışarda el kol hareketi yapmazken senin bu hareketerin neyin nesidir. bugüne kadar hiç düşünmedin mi X artık evlendi eşi bu haraketlerimden rahatsız olabilir diye hiç mi aklına gelmedi" dedim. emin ol bunlara hiçbir kadın izin vermezdi dedim. en yakın örneği de diğer "KANKA" larının eşlerinin sana gösterdiği tavırdır dedim.

Fazla dramatiksin bende ayar vereceksin sandım sen nerdeyse lütfen demişsin

iyi yazmışsınız adam olan anlar...ama eşinin bu işe son vermesi gerekirdi iş işten geçmiş kzıda biraz gurur varsa eşine anlatmadan geride durur..ben üni de eşimle illkt tanıştığımda kankası vardı kız böyle kol kola gezmeler kardeşim derdi eşim ama ben hissetttim kızda bi b..luk vardı görüşmiceksin dedim zamanla aralarını açtım sonradan öğrendi kız da ona aşıkmış haklı çıktın dedi..sizinki öyle bir şey olmasa dahi kızın sizin evliliğinize saygı gösterip geride durması gerekir..sakın geri adım atma eşin de iki gün savunur 3. gün ailesinin önemli olduğunu anlar eşini seviyorsan sabret ..

Bence az bile yazmışsın kıza böylelerine ağır konuşmak lazım ama gerçekten suç eşinde o yüz vermiş o izin vermiş.
Ama önemli olan eşinle konuşman yani hatasını anlaması gereken o

Kibarlığında fazlası zarar bence
Kibar olacak yer var cinnet geçirecek yer var mesela
Sen hala evimde ağırladım ses etmedim ama bak diğer kankaların eşleri nasıl lütfen yapma modundasın
Nasıl bi tip bilmiyorum ama inşallah havaya girmez
Eşin çok suçlu, senin kibarlığından istifade etmiş ediyor

çok çok suçlu. hatta şuan biraz sakin kafayla düşündüğümde tamamen eş suçlu

çok çok suçlu. hatta şuan biraz sakin kafayla düşündüğümde tamamen eş suçlu
Kız hala bekar, hala esksi gibi davranabilir. Tabi kankam evlendi diye düşünse iyiydi ama evlenen adam düşünmüyoken o nasıl düşünsün. Bence de hatalı olan eşin ve konuşman gereken oydu..

eşim 1,5 ay yok kızlar. ve ben artık onunla kesinlikle iletişim kurmayacağım.nefret diyorum ondan

Eşinden ses yok mu

az önce aradı beni. ben de kız yetiştirdi sandım. açtım telefonu . gittiği yerde benimle ilgili halletmesi gereken bazı işler vardı onunla ilgili aramış. tam anlatıyordu. ben de , "sen geç artık bunları bi önemi yok" dedim kapattım.

Eee şaşırmadı mı
Tekrar aramadı mı
Şaşırmadıysa haberi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…