sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

artık dayanamadım canım. ben dün sabaha kadar uyumadım evde tek başıma. şu saat oldu hiçbşy yemedim sadece sigara.
ikisinin yaptığını da ayrı ayrı hazmedemiyorum
kıza yazmakla hata etmişsin olay eşinle senin aranda , 3.şahıs kim oluyorda onu kaale alıyorsun sen,eşin seni dinlemiyorsa ona gösterceksin tepkini , dinlemiyorsa da sana önem vermeyenle ne işin var ,bu kız gider başkası gelirse ilerde nolcak bukezde al başa . sen eşine yüklen

dediğim gibi sorun göründüğünden daha derin canım.

Her sayfayı okuyamadım. Ancak eşin beni rezil ettin diye kankasevgilisini savunup Faceni kapatıp seni ezdiğine göre ciddi adımlar atma zamanıdır. Eşine blöf yapsan işe yarar mı? Madem eşin olarak benden utandın rezil oldun, sevgili kankanla mutluluklar dilerim eve gelme artık desen veya buna benzer şeyler söylesen ciddiye alır mı?

En başında eşinle net konuşmalıydın
O da kankasına net olmalıydı
Artık fazla rahat olmaya alışmışlar, senin yanında bile
Onu bunu bilmem bana gelmez bu işler, eşim yapsa bende bi kanka bulurum derim. İşine gelmiyosa o da ayağını denk almalı

adam adam omayınca karısını rezil eder işte.
rezil de eden vezir de eden eştir.
beni bu duruma düşürdü.
hayatımda yapmadığım şeyi yaptırdı
yazıklar olsun onun gibi adama

kızlar kız şuan beni arıyor açmıyorum
Senin evli adamlarla araya mesafe koymayı becerememen beni pek memnun etmedi, annen vefat etti seni üzmeyelim diye bir şey demiyordum ama dün akşam yaptığın terbiyesizlikti.
Gecenin bir vakti hangi yüzle ısrar ettin görüşmek için bilmiyorum ama tekrarlanmasa iyi olur vs de

Bence de, insan el kızı için karısına böyle mi söyler?
Ben olsam cinnet geçirerek 'Topla eşyalarını defol bu evden git o kızın yanına yerleş' falan diye çığırırım.

Eee kendi niye bu kankayı çıkarmıyo madem
Çıkarmazsan geri görüşürüm de

kızlar vallahi ölcem sinirden
kıza telefondan yada faceden bşyler yazsam mı
bugün yazdım yazdım sildim göndermedim.
ya beni aptal yerine koyuyor kız resmen.
Bence kıza yazma. Bu sefer eşin hem kendisini çiğnenmiş gibi görür hem de kız (eğer öyle bir karakteri varsa tabi) kıskanılıyorum diye havalara girer. Sen eşine uygun bir dille durumu anlat.
"Anlıyorum iyi arkadaşsınız ama benım pek hoşuma gitmeyen tavırlar bunlar, bu şekilde devam ederse görüşmeyi kesmek istiyorum. Uygun bir dille uyar artık bekar biri değilsin, eğer uyarmazsan ben konuşacağım kızla. Bunu yapmak istemiyorum sonuçta arada sen varsın ama beni bu yola itmeyin" gibi gibi şeyler söyleyin.
Evli değilim ama buna benzer birşey başıma gelmişti, kıza ben yazdığımda "beni nasıl çiğnersin" tepkisini almıştım sevgilimden. O yüzden sanada bunu tavsiye etmem.

madem mesaj attınız telefonu açmalısınız.. dün geceki ısrarını anlayamadım deyin artık iyi niyetinden şüphe etmeye başladım deyin vs..
siz telinizi açmazsanız eşinizi arayacaktır..

açmdım teli çünkü sesini duymak istemiyorum.
msj attı "noluyo iyi misin " diye
ben de herşeyi yazacağım şimdi

yazdım kızlar
ok yaydan çıktı artık

Bence saçma olmuş
Başından beri sende işin içindesin senin yanında muhabbette yılışmada oluyo
Şimdi eşimi ramayacaksın ne demek
Hem eşi dururken bana diyosa beni tehlike olarak görüyo, eşine söz geçiremiyo demiştir
Yüksek ihtimal eşine yetiştirmiştir

açmdım teli çünkü sesini duymak istemiyorum.
msj attı "noluyo iyi misin " diye
ben de herşeyi yazacağım şimdi
Bari yazacaksan da yumuşak yazma, geri adım atma.
Eşin de hala onu savunmaya devam ederse kov evden, olmadı boşanmak için avukata başvur ne diyeyim, iğrenç bir kankalık ilişkisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…