kıza yazmakla hata etmişsin olay eşinle senin aranda , 3.şahıs kim oluyorda onu kaale alıyorsun sen,eşin seni dinlemiyorsa ona gösterceksin tepkini , dinlemiyorsa da sana önem vermeyenle ne işin var ,bu kız gider başkası gelirse ilerde nolcak bukezde al başa . sen eşine yüklenartık dayanamadım canım. ben dün sabaha kadar uyumadım evde tek başıma. şu saat oldu hiçbşy yemedim sadece sigara.
ikisinin yaptığını da ayrı ayrı hazmedemiyorum
kıza yazmakla hata etmişsin olay eşinle senin aranda , 3.şahıs kim oluyorda onu kaale alıyorsun sen,eşin seni dinlemiyorsa ona gösterceksin tepkini , dinlemiyorsa da sana önem vermeyenle ne işin var ,bu kız gider başkası gelirse ilerde nolcak bukezde al başa . sen eşine yüklen
Aç ve ne düşündüğünü çat çat söylekızlar kız şuan beni arıyor açmıyorum
pekidediğim gibi sorun göründüğünden daha derin canım.
Senin evli adamlarla araya mesafe koymayı becerememen beni pek memnun etmedi, annen vefat etti seni üzmeyelim diye bir şey demiyordum ama dün akşam yaptığın terbiyesizlikti.kızlar kız şuan beni arıyor açmıyorum
Bence de, insan el kızı için karısına böyle mi söyler?Her sayfayı okuyamadım. Ancak eşin beni rezil ettin diye kankasevgilisini savunup Faceni kapatıp seni ezdiğine göre ciddi adımlar atma zamanıdır. Eşine blöf yapsan işe yarar mı? Madem eşin olarak benden utandın rezil oldun, sevgili kankanla mutluluklar dilerim eve gelme artık desen veya buna benzer şeyler söylesen ciddiye alır mı?
Eee kendi niye bu kankayı çıkarmıyo mademcanım
eşimi kaç kez uyardım ama savunuyor
çünkü kız beni de arıyor yani evlendikten sonra bene de yenge ayağına sözde muhabbet kurdu.
işini çok iyi biliyor.
çünkü sadece eşimle kursa sorun çıkaracağımı tahmin ediyordu ki benle de ikişki kurarak olayı normalleştirmeye çalıştı.
yok kızlar eşimden fayda gelmez
ve ben ikisinin yaptığını da hazmedemiyorum.
çünkü benim de evlenmeden önce çok yakın ama gerçekten cok sevdiğim bir erkek arkadaşım vrdı.
o bikaç kez aradı diye eşim neer yapmadı ki...
vay benim arkamdan p...vnk diye gülüyorlardır.
sen nasıl bir hayat yaşıyorsun vs...
o gece eve gelince ve daha öncede defaarca eşime bana bu göstedriği tepkiyi hatırlatıyorum.
ama onda hep bir bahan hep bir bahane
Bence kıza yazma. Bu sefer eşin hem kendisini çiğnenmiş gibi görür hem de kız (eğer öyle bir karakteri varsa tabi) kıskanılıyorum diye havalara girer. Sen eşine uygun bir dille durumu anlat.kızlar vallahi ölcem sinirden
kıza telefondan yada faceden bşyler yazsam mı
bugün yazdım yazdım sildim göndermedim.
ya beni aptal yerine koyuyor kız resmen.
en çok canımı bu yakıyorBence de, insan el kızı için karısına böyle mi söyler?
Ben olsam cinnet geçirerek 'Topla eşyalarını defol bu evden git o kızın yanına yerleş' falan diye çığırırım.
yazıyorum ben mesaj
sadece bundan sonra X i aramıcaksın yazıcam
noldu hayırdır falan gibi konuyu deşerse o zaman açıklarım yok ses çıkmazsa kızdan zaten ne halt yediğini ve benim ne demek istediğimi anladığı içindir
yazdım kızlar
ok yaydan çıktı artık
ama söz uçar yazı kalıraçmdım teli çünkü sesini duymak istemiyorum.
msj attı "noluyo iyi misin " diye
ben de herşeyi yazacağım şimdi
Bari yazacaksan da yumuşak yazma, geri adım atma.açmdım teli çünkü sesini duymak istemiyorum.
msj attı "noluyo iyi misin " diye
ben de herşeyi yazacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?