sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

o zamana kocan bunu unutmus ılk bunu hatırlat elinde koca bır koz var kızı ayarlayabılecegınız kımse yok mu bul bırını bak ıkısının de tavırlarına esının hosuna gıtmezse bu durum falan senı kolay lokma sanmasın yaa

yazıyorum ben mesaj
sadece bundan sonra X i aramıcaksın yazıcam
noldu hayırdır falan gibi konuyu deşerse o zaman açıklarım yok ses çıkmazsa kızdan zaten ne halt yediğini ve benim ne demek istediğimi anladığı içindir

yazma bence ya, ters tepebilir , eşini doldurabilir, eşin gelsin adam gibi konuş onla gerekirse resti çek..ama şidmi kıza atarsan mesaj daha kötü olabilir, onu arayı duygu sömürüsü falan yapabilir..

Ay sinir oldum yalnız.

Yerinizde olsam, kızla asla yüz göz olmaz, postayı eşime koyarım. Etraf manyak, arsız, dengesiz tip dolu ama bize ancak izin verdiğimiz ölçüde yaklaşabilirler. Burada sınırları belirleyecek olan kişi eşiniz. Eşimin kız arkadaşları olabilir de, öyle el kol şakalarına, yılışmalara, benim rahatsız olduğumu bile bile izin verse, patlamam büyük olur valla.

Eşinin de kızın da ayrı ayrı burnundan getir.
Bu ne midesizlik.

Sizin erkek arkadaşınıza böyle sorun çıkarıpta kendini bu şekilde kız arkadaş ediniyorsa asıl sorun burada demektir. Ona göre yanlış olduğunu sizi yasaklayarak kabul etmiş zaten. Yanlış olan birşeyi devam ettiriyor resmen.

Kıza yazmasaydınız keşke. Şimdi kendini bişey sanacak.

Suç sende.
Şüphelendiğin ya da rahatsız olduğun zaman eşine ve o kıza rest çekmeliydin.
Sen katı ve kararlı olsaydın ikisi sana rağmen bu kadar yüz göz olmazlardı.

evet canım.
ama dediğim gibi onda bahane çok.
kendi ilişkileri normal temiz.
benimkiler benim arkadaşlatım kötü niyetli.
yok beni anlamaya niyeti yok.
bence sorun göründüğü kadar basit değil. buradaki en önemli olan sorun eşimin bana olan sevgisizliği bence. çünkü seven bir erkek sözde bir kanka uğruna eşini bu kadar yıpratmaz.ilk uyarısında yada eşinin bozulduğunu hissettiği anda gerekeni zaten yapar o mesafeyi koyardı

ve sesseda yok kızdan
demek ki hiç de iyiniyetli değilmiş ki şaşırmadı
Çok merak ediyorum kız ne diyecek acaba.
Gerçi onun gibi ar damarı çatlamış kadınlar pişkinliğe vurur işi, eşine kendini acındırır.
Belki de şu an eşinle konuşuyordur, ona senin mesajını atmıştır.
Eşini aramaya devam edecek büyük ihtimalle, çünkü senin lafını hiçe sayıyor.

Ses var mi kizdan? Birde esine yetistiriyormus,esin bana boyle dedi diye.

kızdan ses yok kızlar.
hani nerde o yenge ayakları
eğer çok temiz niyeti olsa o mesajın ardından hemen noldu diye beni aramaz mıydı?
dediğim gibi
zaten ben en son akşamki görüşmede iyi şeyler hissetmedim o kızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…