- 30 Haziran 2013
- 21.722
- 1
- 17.623
- 498
o zamana kocan bunu unutmus ılk bunu hatırlat elinde koca bır koz var kızı ayarlayabılecegınız kımse yok mu bul bırını bak ıkısının de tavırlarına esının hosuna gıtmezse bu durum falan senı kolay lokma sanmasın yaacanım
eşimi kaç kez uyardım ama savunuyor
çünkü kız beni de arıyor yani evlendikten sonra bene de yenge ayağına sözde muhabbet kurdu.
işini çok iyi biliyor.
çünkü sadece eşimle kursa sorun çıkaracağımı tahmin ediyordu ki benle de ikişki kurarak olayı normalleştirmeye çalıştı.
yok kızlar eşimden fayda gelmez
ve ben ikisinin yaptığını da hazmedemiyorum.
çünkü benim de evlenmeden önce çok yakın ama gerçekten cok sevdiğim bir erkek arkadaşım vrdı.
o bikaç kez aradı diye eşim neer yapmadı ki...
vay benim arkamdan p...vnk diye gülüyorlardır.
sen nasıl bir hayat yaşıyorsun vs...
o gece eve gelince ve daha öncede defaarca eşime bana bu göstedriği tepkiyi hatırlatıyorum.
ama onda hep bir bahan hep bir bahane
Ay sinir oldum yalnız.bugün de eşim gittiği yerden face üzerinden yer bildirimi yaptı
bu hooop atladı ohh şükürler olsun dikkatli ol falan diye
ben de artık dayanamdım
"sen rahat ol dikkat eder" diye
sonra geri sildim hemen
tabi eşim de gördü
sileceksin o kızı faceden diyorum adam face i kökten kapatıyor rezil ettin beni diye
Arkadaşınıza söyleyin mezhebinin içinde at yarışı düzenlesin.Arkadaşım evli
canım
eşimi kaç kez uyardım ama savunuyor
çünkü kız beni de arıyor yani evlendikten sonra bene de yenge ayağına sözde muhabbet kurdu.
işini çok iyi biliyor.
çünkü sadece eşimle kursa sorun çıkaracağımı tahmin ediyordu ki benle de ikişki kurarak olayı normalleştirmeye çalıştı.
yok kızlar eşimden fayda gelmez
ve ben ikisinin yaptığını da hazmedemiyorum.
çünkü benim de evlenmeden önce çok yakın ama gerçekten cok sevdiğim bir erkek arkadaşım vrdı.
o bikaç kez aradı diye eşim neer yapmadı ki...
vay benim arkamdan p...vnk diye gülüyorlardır.
sen nasıl bir hayat yaşıyorsun vs...
o gece eve gelince ve daha öncede defaarca eşime bana bu göstedriği tepkiyi hatırlatıyorum.
ama onda hep bir bahan hep bir bahane
evet canım.Sizin erkek arkadaşınıza böyle sorun çıkarıpta kendini bu şekilde kız arkadaş ediniyorsa asıl sorun burada demektir. Ona göre yanlış olduğunu sizi yasaklayarak kabul etmiş zaten. Yanlış olan birşeyi devam ettiriyor resmen.
artık dayanamadım canım. ben dün sabaha kadar uyumadım evde tek başıma. şu saat oldu hiçbşy yemedim sadece sigara.Kıza yazmasaydınız keşke. Şimdi kendini bişey sanacak.
Çok merak ediyorum kız ne diyecek acaba.ve sesseda yok kızdan
demek ki hiç de iyiniyetli değilmiş ki şaşırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?