sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Ya ne sabırlısin ben Kıyameti koparmıştım şimdiye kadar. Bence o kıza rahatsız oldugunu belli et cok terbiyesizmis

Bence ayridan mesaj atma tavır yapacaksan dün yapacaktın. Bundan sonra hiç yüz verme. Seni dusunmeyeni sen hiç dusunmeyeceksin.

Bin erkek bi kadına arkadaşca sarılmaz mı
ha bı de bak yanlış anlama konularına bakmadım sadece yakın zamanda okudugum ıcın hatırlıyorum erkeklerın yanında da boyle konusyorsan senın cınsellık koktugunu dusunuyorlardır yanı ıster ıstemez karsındakı erkege bu dusunceyı yansıtıyosun demekkı ben yanlış ya da dogru demıyorum ama sormussun bı konunda nıye bana boyle yaklasıyorlar dıye

bak işte erkekler hormonlarının etkısı altındalar kadın görunce onların masumane duygular ıcınde yaklasacagını sakın dusunme sadece bazıları kendıne hakım olabılıyor bu kadar gercekten aynı anadan dogmadıgı surece hıcbırı başka bı kadına masumane kardes dıye bakamaz nıce kankalar karı koca oldu

bırı de biz kankaydık her ısımıze yardıme derdık bı baktık evlenmısız

madem rahatsızdınız neden şimdiye dek onunla gorusmelerıne ve gorusmeye devam ettınız

ya kızlar ben işte sabaha karşı uyudum sinirden üzüntüden.
ama şimdi düşünüyorum da beni asıl yaralayan eşimi defalarca uyarmama rağmen sözlerimin dikkate aınmaması.
kendimi çok değersiz hissediyorum. hiç gram sevgisi yokmuş, eşini seven, önemseyen erkek ya eşimden önemli m üzülüyor der
düşünebiliyormusunuz. faceden yorum yapıp sildiğim andan beri beni aramadı bile

Kocan bi kişilik ona sahip olamasın mal değil sonuçta kimse kimseye sahip olamaz
kocasını benımseyen dıyelım o zaman seven dıyelım seven bı ınsan sahıplenen kabullenen kocam dıyen karım dıyen bırı kalkıp da kocasını veya karısını başkasıyla paylasmaz bunun mallıkla ne alakası var kumrular gıbı denır hep nıye bılıomusun bı kere es olurlar bı daha eş degıstırmezler bı kus kadar olamayan ınsan ıste sahıp olm kelımesınden mal olmayı mı cıkardın senın ıcınde manevıyat yok sanırım ya da bu konuya oyle yaklasmıosun

Canım üzülme ama

Benim böyle evli arkadaşlarım var olamaz mı Türk kadını hemen işi kışkançlıga vuruyor

Bence esin yokken eve cagir agirla yumusak dille soyle cok yakinsiniz ya benimde kankalarim var ama bu kadar degiliz diyin hem kalbi kirilmaz hem de hatasini anlar yani kendinizi yipratmayin cunku bu sefer esinize karsi dolarsiniz

Benim böyle evli arkadaşlarım var olamaz mı Türk kadını hemen işi kışkançlıga vuruyor
Türklükle bı alakası yok bunun insani değerlerle bi alakası var insanı hayvandan ayıran bitakım degerlerle alakası var kocama kımse sırnasamaz bana da kımse sırnasamaz biz eşiz ruhlarımız da eş

siz böyle bısey yasamayacaksınız zaten konuya bakış açınızdan dolayı çok da seyapmayın o yüzden

@teory konu sahıbı kıza mesaj atmadan once bu konuyu kocanla halletmelısın şimdi kıza bısey deme o gece dıyecektın gectı sımdı ne yapacaksan yerınde ve zamanında yapmalısın su an dogru zaman degıl bekle ıllakı yıne yapacaktır o zaman yaparsın yapacagını ama önce cıddı bı dılle kocanı uyar

canım
eşimi kaç kez uyardım ama savunuyor
çünkü kız beni de arıyor yani evlendikten sonra bene de yenge ayağına sözde muhabbet kurdu.
işini çok iyi biliyor.
çünkü sadece eşimle kursa sorun çıkaracağımı tahmin ediyordu ki benle de ikişki kurarak olayı normalleştirmeye çalıştı.
yok kızlar eşimden fayda gelmez
ve ben ikisinin yaptığını da hazmedemiyorum.
çünkü benim de evlenmeden önce çok yakın ama gerçekten cok sevdiğim bir erkek arkadaşım vrdı.
o bikaç kez aradı diye eşim neer yapmadı ki...
vay benim arkamdan p...vnk diye gülüyorlardır.
sen nasıl bir hayat yaşıyorsun vs...
o gece eve gelince ve daha öncede defaarca eşime bana bu göstedriği tepkiyi hatırlatıyorum.
ama onda hep bir bahan hep bir bahane

Eşin çifte standart yapıyo arkadaşınla görüş onlar görüştügü zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…