• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Sakin kizla muhatap olmayin. Kiskanc es olursunuz hepten uzerinize gelir. Bu konuyu esinizle halletmelisiniz.

Sarılmak dokunmakta ne demek inanamıyorum evli bir adam başka bir kadınla ark olmasına bile karşıyım ben kaldı ki seninkiler kankaymış
Bunu eşin gelince al karşına konuş çok üzülüyorum de kendini benim yerine koy de hatta kızında haddini bildir sen bilirsin ama birşeyler yap okurken bile kalbim sıkıştı

Belki esinizde sizin gibi annesinj kaybettigi icin sert bir tavir alaraka kalbini kirmak istemiyor olabilir. Fakat sonucta herkes ailesinden birini kaybediyor bu yasadiginiz durumla kiyasladiginiz sey bambaska.bence siz kesinlikle hic bisey yapmayin esinizi alin karsiniza ciddi ciddi konusun ve esiniz bir sekilde onu uyarsin,illa kirici olmak zorunda degil gayet normal bir sekilde

Araya mesafe koyun , yapacağınız tek şey bence bu..Belki arkadaşınızda annesini kaybetmesi sebebiyle bir boşluk halindedir. Bunu saygı ile karşılarım.Ancak herkesin bir aile mahremiyeti vardır. Kendi anne babamız bile gece 10.30 da çok acil bir durum olmadığı sürece aramaz.Bu arada bu rahatsızığınızı eşinizle de paylaşın.

Merak ettim gecenin o saatinde acil olan neymiş. Hanı size ulaşıp öyle demiş ya. Çok acill ulaşmamıştır lazim.

kızla mesafeyi eşiniz koysun. böyle gitmez bu densiz tavırlar. o da kendine çeki düzen vermeyi bilsin biraz. kendine hayat kuramadıysa size sarmıştır.

Evli barkli adam da bayan kanka niye yapar yada devam ettirir anlamış değilim. Hayir arkadaşi anlarim da kanka cok ayrı bi olay baska birinin yedigine ictigine ortak olmasi gibi bisey. Eşin terslesin eger kizin esine bir ilgisi varsa senin kiskanman kadina iyice cesaret verir.

Evli erkekle kankalık mı olurmuş,rahatlıga bak giderayak görüşmek.keşke eşimle başbaşa zaman gecircez deyip sepet havasi yapsaydiniz.eşinizde sizde mesafeyi koyun,kalp kirmayim derken sizi kirmasinlar aman dikkat

Benimde böyle bi kankam var kardeş gibiyiz omzuma elini atar filan normaldir sarılır kardeş gibiyiz her şeyini anlatır bana olabilir kadınla erkegin arasında böyle ilişkiler

acırsın yetimi döner s...r g......ü

umarım anlatabılmısımdır

kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
Kız adami deli eder kabul ediyorum.
Sakın direk bişey yazmayın. Asla yapmayın. Cesaretlenir,yuzsuzlesir.
Ama size tavsiyem görüşmeyin. Zorunlu görüşme durumlarında da "artik seni ne zaman evlendirecegiz" falan deyin.
Annesinin ölmesinin konuyla alakası yok bence. Vicdanı bırakın.

Kızlar çok abartmayın ama
ne alakası var abartmayla bu bır atasozu

bugun kız ona yetım dıye acıyor sesını çıkarmıyor yarın kocasını kandırıp alacak belkı de

bı atasözu daha yazayım görünen köy kılavuz ıstemez dıye ne munasebet elın kızı kanka ayagına kocama sırnasacak yok yaaa kocam da buna ızın verecek ıkısını de pişman ederım buna

Annesinin ölmesiyle böyle davranması arasında bir bağlantı göremedim, 5 yaşında değil sonuçta, herkes ailesinden birini kaybediyor kimse gidip başkasının karısına kocasına sarmıyor.
Böyle birşeyi asla normal göremem.
Evli adamın bayan kankası olamaz arkadaş!
Herkes yerini sınırını bilecek!
Siz fazlaca müsamaha göstermişsiniz yüz bulmuş!

Bundan sonra açmayın telefonlarını, bi şekilde karşılaşırsanız da soğuk ve sert konuşun, eşinize de kesinlikle bu kişiyi hayatınızda istemediğinizi belirtin.

O kadar arkadaş ortamı içinde sadece sizin eşinize böyle davranıyormuş siz de söylüyorsunuz,
ağzına ..... Yeminle!
Yemişim kankasını!!!!

ne alakası var abartmayla bu bır atasozu

bugun kız ona yetım dıye acıyor sesını çıkarmıyor yarın kocasını kandırıp alacak belkı de

bı atasözu daha yazayım görünen köy kılavuz ıstemez dıye ne munasebet elın kızı kanka ayagına kocama sırnasacak yok yaaa kocam da buna ızın verecek ıkısını de pişman ederım buna
Bin erkek bi kadına arkadaşca sarılmaz mı

Bin erkek bi kadına arkadaşca sarılmaz mı
sarılmak baska sırnaşmak baska ortama gırersın karsısındakı erkekle samımıyetıne göre ya basınla selam verırsın ya elını sıkarsın ya da sarılırsın otursun yerıne gece boyunca sırnasmak nedir aynı şey mı

eğer aynı sey oldugunu dusunuyorsan zaten evlı degılsın evlenınce kocana sırnasırlar rahatsız olmazsın bu kadar basıt ama kocasına sahıp olan hıcbır kadın buna göz yumamaz:KK12:

sarılmak baska sırnaşmak baska ortama gırersın karsısındakı erkekle samımıyetıne göre ya basınla selam verırsın ya elını sıkarsın ya da sarılırsın otursun yerıne gece boyunca sırnasmak nedir aynı şey mı

eğer aynı sey oldugunu dusunuyorsan zaten evlı degılsın evlenınce kocana sırnasırlar rahatsız olmazsın bu kadar basıt ama kocasına sahıp olan hıcbır kadın buna göz yumamaz:KK12:
Kocan bi kişilik ona sahip olamasın mal değil sonuçta kimse kimseye sahip olamaz

Back