sinirden uyuyamıyorum kızlar bir akıl

Sakin kizla muhatap olmayin. Kiskanc es olursunuz hepten uzerinize gelir. Bu konuyu esinizle halletmelisiniz.

Sarılmak dokunmakta ne demek inanamıyorum evli bir adam başka bir kadınla ark olmasına bile karşıyım ben kaldı ki seninkiler kankaymış
Bunu eşin gelince al karşına konuş çok üzülüyorum de kendini benim yerine koy de hatta kızında haddini bildir sen bilirsin ama birşeyler yap okurken bile kalbim sıkıştı

Belki esinizde sizin gibi annesinj kaybettigi icin sert bir tavir alaraka kalbini kirmak istemiyor olabilir. Fakat sonucta herkes ailesinden birini kaybediyor bu yasadiginiz durumla kiyasladiginiz sey bambaska.bence siz kesinlikle hic bisey yapmayin esinizi alin karsiniza ciddi ciddi konusun ve esiniz bir sekilde onu uyarsin,illa kirici olmak zorunda degil gayet normal bir sekilde

Araya mesafe koyun , yapacağınız tek şey bence bu..Belki arkadaşınızda annesini kaybetmesi sebebiyle bir boşluk halindedir. Bunu saygı ile karşılarım.Ancak herkesin bir aile mahremiyeti vardır. Kendi anne babamız bile gece 10.30 da çok acil bir durum olmadığı sürece aramaz.Bu arada bu rahatsızığınızı eşinizle de paylaşın.

Merak ettim gecenin o saatinde acil olan neymiş. Hanı size ulaşıp öyle demiş ya. Çok acill ulaşmamıştır lazim.

kızla mesafeyi eşiniz koysun. böyle gitmez bu densiz tavırlar. o da kendine çeki düzen vermeyi bilsin biraz. kendine hayat kuramadıysa size sarmıştır.

Evli barkli adam da bayan kanka niye yapar yada devam ettirir anlamış değilim. Hayir arkadaşi anlarim da kanka cok ayrı bi olay baska birinin yedigine ictigine ortak olmasi gibi bisey. Eşin terslesin eger kizin esine bir ilgisi varsa senin kiskanman kadina iyice cesaret verir.

Evli erkekle kankalık mı olurmuş,rahatlıga bak giderayak görüşmek.keşke eşimle başbaşa zaman gecircez deyip sepet havasi yapsaydiniz.eşinizde sizde mesafeyi koyun,kalp kirmayim derken sizi kirmasinlar aman dikkat

Benimde böyle bi kankam var kardeş gibiyiz omzuma elini atar filan normaldir sarılır kardeş gibiyiz her şeyini anlatır bana olabilir kadınla erkegin arasında böyle ilişkiler

acırsın yetimi döner s...r g......ü

umarım anlatabılmısımdır

Kız adami deli eder kabul ediyorum.
Sakın direk bişey yazmayın. Asla yapmayın. Cesaretlenir,yuzsuzlesir.
Ama size tavsiyem görüşmeyin. Zorunlu görüşme durumlarında da "artik seni ne zaman evlendirecegiz" falan deyin.
Annesinin ölmesinin konuyla alakası yok bence. Vicdanı bırakın.

Kızlar çok abartmayın ama
ne alakası var abartmayla bu bır atasozu

bugun kız ona yetım dıye acıyor sesını çıkarmıyor yarın kocasını kandırıp alacak belkı de

bı atasözu daha yazayım görünen köy kılavuz ıstemez dıye ne munasebet elın kızı kanka ayagına kocama sırnasacak yok yaaa kocam da buna ızın verecek ıkısını de pişman ederım buna

Annesinin ölmesiyle böyle davranması arasında bir bağlantı göremedim, 5 yaşında değil sonuçta, herkes ailesinden birini kaybediyor kimse gidip başkasının karısına kocasına sarmıyor.
Böyle birşeyi asla normal göremem.
Evli adamın bayan kankası olamaz arkadaş!
Herkes yerini sınırını bilecek!
Siz fazlaca müsamaha göstermişsiniz yüz bulmuş!

Bundan sonra açmayın telefonlarını, bi şekilde karşılaşırsanız da soğuk ve sert konuşun, eşinize de kesinlikle bu kişiyi hayatınızda istemediğinizi belirtin.

O kadar arkadaş ortamı içinde sadece sizin eşinize böyle davranıyormuş siz de söylüyorsunuz,
ağzına ..... Yeminle!
Yemişim kankasını!!!!

Bin erkek bi kadına arkadaşca sarılmaz mı

Bin erkek bi kadına arkadaşca sarılmaz mı
sarılmak baska sırnaşmak baska ortama gırersın karsısındakı erkekle samımıyetıne göre ya basınla selam verırsın ya elını sıkarsın ya da sarılırsın otursun yerıne gece boyunca sırnasmak nedir aynı şey mı

eğer aynı sey oldugunu dusunuyorsan zaten evlı degılsın evlenınce kocana sırnasırlar rahatsız olmazsın bu kadar basıt ama kocasına sahıp olan hıcbır kadın buna göz yumamaz

Kocan bi kişilik ona sahip olamasın mal değil sonuçta kimse kimseye sahip olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…