işte erkeler inanmıyor ben kızın sesini kaydettim mesajını eşime gösterdim yalanının yakaladım eşim öyle inandıbunlar kalabalık bir arkadaş grubuymuş işte ilk tanıştıklarında. eşimin diğer erkek arkadaşları falan 4, 5 kişilk bir grup. o çocukarın da hepsi evlendi. geçenlerde bir düğündeyiz. hepimiz aynı masadayız . tabii birtek bize yani eşime böyle davranabiliyordu. diğer çocukların eşleri yemin ediyorum yaklaştırmadı bile. işte eşime çok ızıyorum bu noktada
felaket kavgalıyız şuan onunla
hala kötü bir niyeti yok diye savunuyor ya
yeminler ediyor kötü bir niyeti yok diye
ben de diyorum aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın, cevap yok tabi
bende senin gibiydim ta liseden beri irtibat halindeler bişey olacak olsa olurdu diye kendime kızıyordum ama eşim evlendikten sonra kilo aldı yüzü oturdu acayp bişey oldu böyle kızda faceden resimleri falan görünce sasırmıştı acayip eşimle 7 8 ay görüşmemişler işte kız evlenmiş eşim buraya gelmiş kopukluk falan olmuş sadece telefonda mesaj falan ara sıra face de yeni halini resimlerini falan görünce kız yeniden eşimle görüşmeye basladı vs evet basta arkadscaydı hatta nişanlıyken de görüşüyordu eşimle ve ben sorun etmiyordum kızın kocası baskasıyla gidince kız tuhaflastı falanya kızlar aslında çoktan parçalamıştım ki ben sabırlı sakin bir insan değilim ama annesinden falan bahsedince çok üzülüyordum. ne bilim kalp kırmayım allah razı olmaz diye düşündüm frenledim kendimi hep.
ve dedim kendi kendime benden 4-5 yıl önceden beri tanışıyorlar. olsa o zamanlar bşy olurdu ben daha piyasada yoktum diye
ama dün akşamki tavrı artık hazmedemiyorum
işe yarar bak bu (eşinin de ikna olması lazım)ben kızla bi konuşma yaptım ve kız artık bize ulasmıyor zaten geçen birinden duydum 2. evliliğini yapmışBence git kizla konus hani alttan alarak. Eminim kotu niyetin yoktur ama ben rahatsiz oluyorum diye. Buda aramizda kalsin esimle araniz bozulsun istemem ama benim nasil hissettigimi anla istedim gibilerinden. Ama tabikide esinin bunu duydugunda olucak olan tepkisinide goz ardi etme canim. :/
yapma yanlış hamle olur zamanını beklekızlar vallahi ölcem sinirden
kıza telefondan yada faceden bşyler yazsam mı
bugün yazdım yazdım sildim göndermedim.
ya beni aptal yerine koyuyor kız resmen.
bak bunu sık dile getirince afedersin eşegin aklına karpuz kabugu düşürüyoruz mlesef ben eşime iyice emin olmadan ses bile etmedim ki eşimin de hoşuna gitmeye basladıgını farkedince müdahale ettim zamanını kolla ve boşanmayı aklından çıkarya gerizekalı ya
boşanmayı bile düşünüyorum
çünkü benim defalarca uyarmama ragmen eşimin gerekeni yapmaması nı hiç hazmedemiyorum
kızın densizliği ayrı
eşimin yaptığı ayrı zoruma gidiyor
canım benim bu kız annesini ölümünü kullanıyor senin eşine sokulmak ve yaptıklarına kılıf uydurmak için..insanlar ne acılar yaşıyor aile akraba kardeş varken evli barklı insanlara sırnaşmıyor.ya kızlar aslında çoktan parçalamıştım ki ben sabırlı sakin bir insan değilim ama annesinden falan bahsedince çok üzülüyordum. ne bilim kalp kırmayım allah razı olmaz diye düşündüm frenledim kendimi hep.
ve dedim kendi kendime benden 4-5 yıl önceden beri tanışıyorlar. olsa o zamanlar bşy olurdu ben daha piyasada yoktum diye
tam tersi :)Eşinin uzun seyahate çıkacağını bildiği halde ısrarla buluşalım görüşelim demesi de ayrı denyoluk. İnsan düşünür bu adam uzun zaman yok, eşi ile hasret kalacak bu gece birbirlerine doymaya çalışsınlar diye!!!
kız gerçekten abartmışkızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
Once esine net sekilde kizdan.haz etmedigini dile getirip kendisi gorusmeleri seyreklestirmezse ne bilim hal yoluna koymazsa devreye senin girecegini ve kiza cikca soyleyecegini dile getir. Eşin in haberi olmadan kizla boyle diyaloga girersen kiz kitmetli olur sen haksiz cikabilirsin.cok hakli oldugun halde.ya kızlar aslında çoktan parçalamıştım ki ben sabırlı sakin bir insan değilim ama annesinden falan bahsedince çok üzülüyordum. ne bilim kalp kırmayım allah razı olmaz diye düşündüm frenledim kendimi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?