benim erkek arkadaşım bikaç kez aradı diye ben p...vnk miyim diye evi inletti resmenBen bir kadin ve erkegin dost olacagina asla inanmiyorum.hatta kanka. Belki geri kafalilik deyin belki baska sey deyin ama farkli iki cins dost,kanka olamaz. Yasadigim okadar cok deneyim var ki bu konuda ondan boyle bor seyin olmasi bana normal gelmiyor... biz toplumca biraz batililasmayi modernlik sanip bu baslik altinda sapkinliga cevirdik. Ondan benim kankam,dostum muhabbeti yalan geliyor.
Siz kiza fazla taviz vermissiniz bastan.evet herkesin bir hayati var evlilik tamamen kapali kutu icine donup yasamak degil.nasil oncesi varsa herkesin sonrasida olacak. Lakin bu kizcagiz sizi ve esinizi iyi kulanmis,duygusal baski. Sinirle msj attiniz bende olsam o anda msj atar birak arar agzima geleni sayardim . Asil mesele esinde,evli oldugunu farkedemiyorsa,sana baska erkeklerin ayni sekilde davranmasina birsey diyemeyip sus pus oluyorsa orda duracaksin. Esinle sorunu cozmelisin. Gerekli ayari vermezsen bu kez telefonundan sosyal hesaplarindan surekli suphe edip kurcalamk isteyeceksin. Kizin esini aramayip msj atmayacagina inanmiyorum. Kuyruguna basilmis kedi gibi pusuda bekliyor suan. Kocani al iyice silkele kardes.
Vay be duygulandım böyle düşünen birini görünce.evliyim bende 7.5 yıllık toplamda 11 senelik ilişkim kimse kimseyi yalayıp ısırmasın zaten ama neden milleti sevindiriyo ki ben eşimle kavga etmiş olsam bile uyuz olduğum bi insan varsa örnekteki gibi eşime sevgi sözcükleri söyleyip daha bi yakınlaşırım ki böyle yapınca zaten o kişi de mesafeyi koyar ama rahatsız olduğunu belli edersen gıcıklığına sırnaşırlar bazı şeyleri tersten düşünmek gerekli farklı yani
ayrıca kaç yıllık bi arkadaşlık var ortada dış kapının dış mandalı olmuyor eşler bizim sadece eşimiz tapulu mallarımız değil benim eşim bana dese ki ya ben ya arkadaşın kapıyı gösteririm kimse önceki hayatının değişmesini istemez benim eşim arkadaşlarımla konuşmama karışamaz kimse kimsenin kölesi değil
Canım bu kızın ismi ne kim istersen hep birlikte bir yerde yakalayıp dövelimcidden ya terbiyesizler. yani o kızın ayarsızlığı ve benim eşimin kafasızlığı yüzünden ben ne duruma düştüm.
insanda ayar olacak arkadaş. terbiyesiz şey ya. hem yapıyo hem de yan gözle bana bakıyo o son akşam. hem tedirgin hem de yapmaktan kendini alamıyor kadın
Bir değil beş değil bende öyleyim bende öyleyi kıza bişey demeyin diye herkese müdahalede bulunmaya çalıştığından olabilir
Bak ben 1 mesaj yazdım nasıl ne oluyo diyosun dimi
Önce sen bi sakin ol konu sen değilsin , halinden memnunsan da devam et
vay beee
bazı evlikler çok tuhaf gerçekten...
kocası 'ya ben ya arkadaşın' diyecek,
sen de kocana kapıyı göstereceksin...
gözlerim yaşardı bu ne büyük bir sevgi, ne güzel bir evlilik!
benim erkek arkadaşım bikaç kez aradı diye ben p...vnk miyim diye evi inletti resmen
Eşinin uzun seyahate çıkacağını bildiği halde ısrarla buluşalım görüşelim demesi de ayrı denyoluk. İnsan düşünür bu adam uzun zaman yok, eşi ile hasret kalacak bu gece birbirlerine doymaya çalışsınlar diye!!!
ya gerizekalı ya
boşanmayı bile düşünüyorum
çünkü benim defalarca uyarmama ragmen eşimin gerekeni yapmaması nı hiç hazmedemiyorum
kızın densizliği ayrı
eşimin yaptığı ayrı zoruma gidiyor
Teory ne oldu sonuç ?
Yine bi 'kardeşim sayılır' konusu açılınca aklıma sen geldin
Son durum ne onu merak ettim ama hiç yazmamış konu sahibi sonrasında..hımm eski konuymuş
o zaman konu sahibinin eşi dönmüştür belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?