- 15 Nisan 2017
- 3.330
- 8.670
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Yaşanan olaylardan malzeme çıkarması zoruma gitti. Ben olsaydım ailesi hakkında asla öyle konusmazdım. Anne babasi uzerinden onu vurmaya çalısmazdım. Söylediği şeyin beni kiracagini adı gibi biliyordu.Olayı biraz da siz uzatmışsınız. Eşiniz abinizle sorun yaşadığı için inceden laf etmiş. Bu durumda objektif olmanız gerekir. Biri abinizse diğeriniz de eşiniz. Saygısız,terbiyesiz kendi yemeğini kendin ısıt koy demekle konuyu büyütmüşsünüz
Abartiyormuyum gerçekten? Bilmiyorum bana çok saygısızca geldi söyledikleri.Siz abartmissiniz. Aile icinde olaylarda böyle "aman aman insallah birbirlerini bogazlamazlar" gibi laflar yapilir. Gerekli mi? Hayir. Ama bu kadar abartilacak birsey mi? Yok. Bence siz esinize degil de, genel olarak bu durumun acisini ondan cikarmissiniz. Öyle büyütülecek birsey yok
Daha öncede buna benzer birşey yapmıştı. Annemin yakın zamanda sorunları vardı psikolojik olarak ağır şeyler yaşadık. Daha önce annem kendini asma teşebbüsünde bulundu eşim bunları biliyor. O günde o kadar olmasada benzer şeyler olmuştu içimi eşime döktüm yoldaydik arabadaydik tam o sırada annem ve babamın binasının önünden geçiyorduk ambulans vardı binanın önünde. Yine sırıtarak imalı bir şekilde bak sizinkilerin evinin önünde ambulans var dedi. Baslarina birşey gelse mutlu olacak gibi. Bunlari nasıl sindirecegimi inanin bilmiyorum.Eşiyle abisinin arasının kötü olduğunu neredee yazmış. Konu sahibi abimle ailemin arası kötü demiş. Eşide durumu alaya almış ben konu sahibine hak veriyorum. Destek görmesi gerekirken...
Ne alaka? Bende bir sıkıntı var demekki sizin eşleriniz aileniz hakkında hadsizce konuşsa normal karşilayacaksınız.Pms döneminde misiniz?
Abartiyormuyum gerçekten? Bilmiyorum bana çok saygısızca geldi söyledikleri.
Ambulans olayında anlattım bunu kiriliyorum dedim onlar benim ailem. Senin ailenin bir dar zamanı olsa ben bu şekilde yaklaşsam hosuna gidermi dedim. Yok anlamiyor gerçekten sıkıntı bendemi karşı taraftami anlamadim. İnsanlık denen birşey var ya karı kocayiz sözde ayıp degilmi birbirimizin acısı/ sıkıntısı üzerinden malzeme yaratmaya çalışmak.Tepkinizin çok abartı olacağını söyleyecektim ki anneniz ile olan durumu okudum.
Beyefendi ailenizi küçümsüyor gibi geldi bana...
Kadın kendini asma teşebbüsünde bulunmuş daha önce. Dalga geçer gibi ambulans görünce "gülerek" yorum yapması çok ayıp.
İkinizin de sakin olduğu bir zaman eşinle güzelce konuş bence. Al karşına, dediklerinin seni kırdığını, belki onun niyetinin kötü olmadığını ama gülerek alay eder gibi söylemesinin kırıcı olduğunu anlat ve yorumda bulunmamasını rica et.
Ben de abarttığınızı düşünmüştüm. Ama şu mesajdan sonra hak verdim. İçinizde bir dolmuşluk var eşinize karşı, ki haklısınız daDaha öncede buna benzer birşey yapmıştı. Annemin yakın zamanda sorunları vardı psikolojik olarak ağır şeyler yaşadık. Daha önce annem kendini asma teşebbüsünde bulundu eşim bunları biliyor. O günde o kadar olmasada benzer şeyler olmuştu içimi eşime döktüm yoldaydik arabadaydik tam o sırada annem ve babamın binasının önünden geçiyorduk ambulans vardı binanın önünde. Yine sırıtarak imalı bir şekilde bak sizinkilerin evinin önünde ambulans var dedi. Baslarina birşey gelse mutlu olacak gibi. Bunlari nasıl sindirecegimi inanin bilmiyorum.
Bence de ayıp fakat bazen erkekler bizim kadar derin düşünemiyor. "Ne var bunda?" kafasıyla görüyorlar olayları. Sorsan kötü niyetli değildir, belki gerçekten kötü niyetli değildir zaten. Boş boğazlık yapıyor işte.Ambulans olayında anlattım bunu kiriliyorum dedim onlar benim ailem. Senin ailenin bir dar zamanı olsa ben bu şekilde yaklaşsam hosuna gidermi dedim. Yok anlamiyor gerçekten sıkıntı bendemi karşı taraftami anlamadim. İnsanlık denen birşey var ya karı kocayiz sözde ayıp degilmi birbirimizin acısı/ sıkıntısı üzerinden malzeme yaratmaya çalışmak.
Evet bu konuda haklı olabilirsiniz ama bunu bu şekilde açıklasanız daha iyi olurdu. Bir anda agresif bir tepki verince eşiniz de uğraşmak istememişYaşanan olaylardan malzeme çıkarması zoruma gitti. Ben olsaydım ailesi hakkında asla öyle konusmazdım. Anne babasi uzerinden onu vurmaya çalısmazdım. Söylediği şeyin beni kiracagini adı gibi biliyordu.
Daha öncede buna benzer birşey yapmıştı. Annemin yakın zamanda sorunları vardı psikolojik olarak ağır şeyler yaşadık. Daha önce annem kendini asma teşebbüsünde bulundu eşim bunları biliyor. O günde o kadar olmasada benzer şeyler olmuştu içimi eşime döktüm yoldaydik arabadaydik tam o sırada annem ve babamın binasının önünden geçiyorduk ambulans vardı binanın önünde. Yine sırıtarak imalı bir şekilde bak sizinkilerin evinin önünde ambulans var dedi. Baslarina birşey gelse mutlu olacak gibi. Bunlari nasıl sindirecegimi inanin bilmiyorum.