- 28 Şubat 2017
- 7.904
- 21.976
- Konu Sahibi strawberry_cake
Her zaman derim ailen zehir zıkkım da olsa eşin dahil herkese bal lokum diceksin yoksa sonuç buMerhaba hanımlar. O kadar kırgın ve ofkeliyimki. Buraya yazip biraz sakinlesmeye ihtihacim var. Abim ve ailemin arası kötü. Yakın zamanda aralarında yine bir hadise geçti.
Eşim bunu biliyor. Bu gece annem ve babam yurt dışına gidecekler 3 aylığına. Abimde yurt dışında yaşıyor. Akşam eşim iş dönüşü bugün ne yaptığımı sordu. Bizimkiler yurt dışına gideceği için ziyaret ettigimi söyledim. Onların yurt dışına gideceğinden eşimin haberi yoktu. Alaylı bir şekilde gülerek abin onları orda dövmesin dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Çok ofkelendim. Öyle birşey olsa hoşuna gidecek gibi. Hem saygısız hem terbiyesizsin dedim. Bana karşıda saygın yokmuş olsaydı annem ve babam hakkında alay ederek böyle konusmazdın dedim. Hadi sofrayı kur falan dedi duymazdan gelerek. Kendi yemeğini kendin ısıt köy seninle aynı sofraya oturmak istemiyorum dedim. Çekti yatmaya gitti arkasından kapıyı kilitledi suçlu benmişim gibi. Oğlumda sahit oldu tartıştık diye çok üzüldü. Şu an çocuklarımdan gizli agliyorum sinirimden. Ailemi ve kendimi hakarete ugramış gibi hissediyorum. Nasıl sakinlesecegim onuda bilmiyorum.