Sinirden elim ayağım tutmuyor,kira meselesi

Şimdi durumu açıklayayım. Tapu ev sahibinin arkadaşının üzerineymis, ben bunu sonradan öğrendim çünkü doğalgaz elektrik açılırken tapu fotokopisini o vermişti. Kira sözleşmesinde ise ev sahibinin arkadaşının ismi yazıyor ama imzayı atan da ev sahibinin kuzeni. Ben şimdi son ihtimal polise gitsem kim suçlu olur ? Ben kiracıyım sonuçta kiramı geciktirmeden ödedim
Ya istesende çıkamazsın.Kiralık ev yok adam gibi piyasada.
Bu arada bırak o uğraşsın seninle. Desene bu kapımıza gelmenizle çözülecek bir problem değil.Benim kuzenim avukat o haftaya gelecek sizi bir görüşteyim ama tapuda başka isim yazıyor o kişiyle görüşmesi lazımmış diye.Bakalım ne tepki verecek?

Allah ıslah etsin böylelerini. Paragöz. Çalışan misiniz da senede 2 kere zam yapıyor paşaya bak sen?
Artırma. Şikayet ederim de. Sen vergini ödüyor musun diye de sor. Hiç sanmiyorum ödediğini.
Memurum ondan bir de şu an memurların tayin dönemi ondan yapıyor. Yenisini bulurum diye.
Ya istesende çıkamazsın.Kiralık ev yok adam gibi piyasada.
Bu arada bırak o uğraşsın seninle. Desene bu kapımıza gelmenizle çözülecek bir problem değil.Benim kuzenim avukat o haftaya gelecek sizi bir görüşteyim ama tapuda başka isim yazıyor o kişiyle görüşmesi lazımmış diye.Bakalım ne tepki verecek?
Burası küçücük yer bir de tayinler oluyor şu an evler dolar on güne bende memleketteyim çıkıp bakamam fırsatçı tamamen. İki hafta önce söylese bulurdum. Ya da bir ay.
Evden çıkmak istemiyorsanız buyurun mahkeme yolu açık demekten başka şansınız yok ki. Okul açılmasıyla ne ilgisi var mahkemelik olmanızın?
Ya uğraşmak istemiyorum. Önce polis sonra savcı sonra mahkeme günü verilecek.

Memurum ondan bir de şu an memurların tayin dönemi ondan yapıyor. Yenisini bulurum diye.

Burası küçücük yer bir de tayinler oluyor şu an evler dolar on güne bende memleketteyim çıkıp bakamam fırsatçı tamamen. İki hafta önce söylese bulurdum. Ya da bir ay.

Ya uğraşmak istemiyorum. Önce polis sonra savcı sonra mahkeme günü verilecek.
Polisle savcıyla ne işiniz var anlamadım. Tehdit mi ediyor sizi ev sahibi? Değilse o sizi çıkarmak için mahkemeye başvuracak. Ki çıkaramaz da.

Polisle savcıyla ne işiniz var anlamadım. Tehdit mi ediyor sizi ev sahibi? Değilse o sizi çıkarmak için mahkemeye başvuracak. Ki çıkaramaz da.
Tehdit etmiyor ama tartışıp muhattap olmak istemiyorum. Öyle diyorsanız ben o zaman hic ugrasmayayim sadece sözleşme bitmeden çıkmam sözleşme bitince de yüzde yirmi beş arttırabilirsiniz en fazla yasal olarak diyeceğim. Ola ki tebligat yolladı bu defa kirayı sözleşmede yazan 600 üzerinden yollarım

En başta 750 vermeniz de hataymış 1 sene dolmadan bahar geldi zammı mı olur ne saçma şeymiş. Siz günü gününe ödüyormuşsunuz sizlik bi şey yok, ödemeye devam edin, kendi çıkarmak isterse muhtemelen ben taşınıcam çocuğumu taşıcam bahanelerini kullanır öyle de kanıtladığınızda yine 1 senelik kirayı tazminat olarak alıyorsunuz sanırım. Girişmez öyle şeylere sanmıyorum

En başta 750 vermeniz de hataymış 1 sene dolmadan bahar geldi zammı mı olur ne saçma şeymiş. Siz günü gününe ödüyormuşsunuz sizlik bi şey yok, ödemeye devam edin, kendi çıkarmak isterse muhtemelen ben taşınıcam çocuğumu taşıcam bahanelerini kullanır öyle de kanıtladığınızda yine 1 senelik kirayı tazminat olarak alıyorsunuz sanırım. Girişmez öyle şeylere sanmıyorum
Başka kiracı bulacakmis

Merak ettim hangi ilde oturuyorsunuz, bu fiyata burda mümkün değil ev yok. 1 oda kiralamak 2 3 binden başlıyor. Adamın fiyat bana çok makul geldi.
Doğuda küçük bir il. Buralarda fiyatlar böyle. Şu son zamlardan sonra arttı gerçi ama şu an 1+1 esyalilar bile maksimum 2bin.

Benim oturduğum evde ilk başta(1+1 eşyasız) 600 e anlaştık o zamanlar tutabileceğim aynı fiyat aynı emsalde başka evlerde vardı.Ocak ayıydı. Sonra ev sahibi bahar geldi kirayı arttıralım dedi 750 yaptık. Şimdi de diyor ki her şeye 3-4 kat zam geldi kirayı 1200 yapacağım. Yanınıza da birini almışsınız zaten diyor. Kızlar burada 1+1 eşyalı evleri zaten o fiyatlara veriyorlar Afedersiniz ama bu nasıl bir karaktersizlik. Diyorum ki daha evde 1 yılım dolmadı 1 yıl dolsun öyle zam yapin.Bana da 3-4 kat oldu her sey. Yok diyor ya ödeyin ya çıkın. Açıkçası ben burada duzenimi kurdum, komşulardan memnunum. Allah var yukarıda bir günden bir güne ne kirayı geciktirdim ne aidatı. Bir de yanıma birini almadım tek kalıyorum. Muhtemelen evime gelen giden arkadaşlarımdan arkadaşlarımdan dolayı diyor kapıcıya siz mi söylediniz diyorum benim haberim yok diyor ama bence yalan. Neymiş başka kiracılar varmış. O paragöz bir insan değilmiş.Allah korkusu varmış.
Çıkın bence.Her ay küfürle iç sıkıntısiyla kira vereceğinize bir kere sıkıntı çekin en azından baştan konuşarak bir ev tutun

Şimdi durumu açıklayayım. Tapu ev sahibinin arkadaşının üzerineymis, ben bunu sonradan öğrendim çünkü doğalgaz elektrik açılırken tapu fotokopisini o vermişti. Kira sözleşmesinde ise ev sahibinin arkadaşının ismi yazıyor ama imzayı atan da ev sahibinin kuzeni. Ben şimdi son ihtimal polise gitsem kim suçlu olur ? Ben kiracıyım sonuçta kiramı geciktirmeden ödedim
evrakta yazan isim, kiranın ödendiği isim ve tapudaki isim farkı konusu bizde de var. aslında düşündüğün zaman evrakta sahtecilik mi yapıldı diye geliyor akla. gerekli durumlarda kolayca birbirlerine satış göstermek için böyle ayarlamış olabilirler.

memurmuşsunuz yanlış anlamayında 750 çok düşük kira için... hani deseniz kiram 3 bin adam 6 ay olmadan 4 yaptı.. yok artık deriz.

yine de mahkemeye başvurun diyebilirsiniz.
Memur olmam normalin üstünde kira vermemi mi gerekitiriyor veya bir senede iki kere zam yapılmasıni mi gerekitiriyor ? Memurum diye aylık 50 binde kazanmiyirum.

evrakta yazan isim, kiranın ödendiği isim ve tapudaki isim farkı konusu bizde de var. aslında düşündüğün zaman evrakta sahtecilik mi yapıldı diye geliyor akla. gerekli durumlarda kolayca birbirlerine satış göstermek için böyle ayarlamış olabilirler.
Valla bilmiyorum çok karışık bu isler

X