Eşinizin sorunları var. Geçmişte çok ezilmiş egosu zarar görmüş size büyükseniyor. Egosunu tatmin ediyor. Alttan almayın bence artık bu duruma getirmiş sizi.Hep böyle. Bir gece ben uykusuzdum oyalanmak için telefondan kkya ve dizilere bakıyordum uykum gelsin diye. Uyanıp bi hışımla ne yapıyorsun rezil senden bi b. k olmaz anlaşıldı uyusana sen demişti.Neye uğradığımı şaşırırdım. Böyle şeyler söyler hep. Ve ben kendimi hep kötü işe yaramaz hissederim.
Çok geçmiş olsun. Ben anksiyete hastası oldum. artık ayrılmak istiyorum evlilik çok zor bu kadar yargılanıp yerle bir edilirken hayata kaldığım yerden devam edecek gücü bulamıyorum kendimde.Ben de menemjit geçirdim. Ve bir kulağımda işitme kaybım var. Sağır değilim ama normal insanların duyduğu birçok sesi ben duymuyorum.
Ama kimseye de kötü muamele etmiyorum.
Eşiniz anlayışsız ve öküz bir adam. Sorun bu bence. Hastalık geçirmekle alakası yok.
Fakat görünen o ki, bu işin sonunda hastalık geçiren siz olacaksınız.
Eşiniz aynı abim gibiymiş.tahamülsüz sabırsız ve aşırı hakaret ediyor.küfür eder mi çok sık?Çok geçmiş olsun. Ben anksiyete hastası oldum. artık ayrılmak istiyorum evlilik çok zor bu kadar yargılanıp yerle bir edilirken hayata kaldığım yerden devam edecek gücü bulamıyorum kendimde.
siz degil eşiniz sizi o hale getirtmiş.Ne kadar dogru bilmem ama madem bu kadar sizin anneliğinizi yargılıyor.ben olsam cocugumu kendime iyice baglarım.cnkü babanın bu söylediklerini çocugunuzda ister istemez duyuyor yada hissediyordur bir babanın tavrından bakısından.büyüdügünde cocugunuzda hiç degeriniz kalmayacagına sizde babasına karşı işe yaramaz imajı verdirin gitsin.Eşinize cok sinirlendim.sinir krizi geçirdigsenizde hakkınız umarım bir daha hareketlerine dikkat eder
Eşiniz sizi hasta etmek için elinden geleni yapıyor.Hep böyle. Bir gece ben uykusuzdum oyalanmak için telefondan kkya ve dizilere bakıyordum uykum gelsin diye. Uyanıp bi hışımla ne yapıyorsun rezil senden bi b. k olmaz anlaşıldı uyusana sen demişti.Neye uğradığımı şaşırırdım. Böyle şeyler söyler hep. Ve ben kendimi hep kötü işe yaramaz hissederim.
bunu hayat prensibi edinmiş ben ilk defa bu hale geldim.İçerdeydi hiç gelmedi salona. Babasına koş dedim yanına. sadece çığlıklarımı duydu .Mutsuz olmasın yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?