Sinir Krizi Geçirdim

Yaşadığınız çok üzücü ama kendinizi suçlamayın isteyerek olmadi ki bence cok iyi olmus esiniz acisindan umarim tekrar böyle davranmaya yeltenemez oglunuzla güzel Güzel konusun ben çok sinirlendim ama şimdi iyiyim endiselenme korkma tekrar olmicak diye

P99r9reer Bunca zaman hep alttan aldığınız için bu hala geldiniz. Hep susup yuttuğunuz için. Bir insanın analığını sorgulamak kimsenin haddi değil. İnşallah sinir krizi geçiren biri değil de hakkını savunan ve alttan almayan biri olursunuz. Çünkü hayat başkalarını alttan alırken ellerinizden kayar gider. Gerekirse söke söke alın. Ama hayatınızı ilk fırsatta analığınıza laf eden birine peşkeş çekmeyin. Umarım oğlunuz etkilenmemiştir

Eşiniz sizi resmen sindirmiş.
Sizde dolup dolup ensonunda patlamışsınız.
Herşey tamamda , anneliğime laf eden kocanın alnını karışlardım.9 ay çocugunu taşı , bin zahmetle doğur,sonra öpmekle anne olunmaz de.
Bu evlilik artık bitmiş ,okey dönüyor..

Sinir krizi aşırı boyutta olmadığı sürece korkulacak bir şey değil aslında. Ben de her şeyi içime attigim için zaman zaman geçiriyorum. Sadece kriz bittiği zaman üzerinizden tır geçmiş gibi hissedersiniz, bombos, amaçsız sanki içi boşaltılmış gibi. Kolunuzda uyuşma, göğsünüzde ağrı oluyorsa onemli bir şeye sebep olabilir ihmal etmeye de gelmez.

Ben sinir krizi geçirdiğimde üzerime oturmaya çalışan gerizekalı kardeşim geldi aklıma. Birilerine yıllarca laf anlatamadığında yaşıyor insan bunu galiba. Kim neden olduysa aynısının başına gelmesini umuyorum

Menenjit geçiren kişilerde,psikosomatik bazı hasarlar oluşabiliyor ve tedavisi için psikiyatriye gidilmesi öneriliyor.Eşiniz öncedende böyle biri miydi? O zaman daha da abartılı şeylerle karşılaşmanız mümkün.Söz versede onunla konuşun yardım alsın.Yoksa,bu durum hepinizi etkileyecek.Ailecek sıkıntı çekeceksiniz.Sizin sinir krizi geçirmeniz ve çocuğunuzun bundan etkilenmesi falan,hep birbirini izleyen sorunlar yumağına dönmeden,önlem almalısınız.

Üstüme varması çok arttı. Beyni bir soruna takılı kalıyor ve ordan çıkarımlar yaparak beni sürekli eleştiriyor.Kötü biri değil aslında. Bana verdiği zararın farkında olmayan biri o esnada. Olay sonrası geçirdiğim sinir krizine çok üzüldü. Af diledi. Umursamaz davranmadı.Dediklerimin neye sebebiyet vereceğinin farkında değildim dedi. Kendini sorgulayıp üzüldü çok. Birdaha konuşmalarıma çok dikkat edeceğim dedi. Umarım eder. Çünkü beni yetersiz bir anne gibi hissettirmek, küçümsemesi, işe yaramaz hissettirmesi derinden üzdü. Ben çocukluğumdan beri bu duygulardan kurtulmak için savaştım. Zor bir çocukluk geçirdim. Son zamanlarda hastalık süresince yoğun stres altında kalmışım, hep içime atmışım sanırım acısı o gün çıktı. Allahım kimseye yaşatmasın.

Dedim çok özür diledim. Anne çok komik bağırdın önce şaşırdım sonra bi ara güldüm sana dedi.

Sen bence coknilgili bi annesin ama sınıra gelmissin... Sen annesin robot dwgilsin Unutma hakkin var, bir seylere yetisememe hakkin var... Esin kendi asagilik.kompleksini senij ustunden tatmin ediyor... Ne kadar dikkat edilsede orasi ev hali bazen maalesef insan sinirlerine hakik olamayabiliyor yadirganacak bir sey yok kendini bunun icin suclama ve esini bir daha seni bu raddeye getirmemesi icin uzun ve iyi bir konusmadan gecmesi gerekiyor

Sen ne işe yarıosun ben yapmıosam 1 günde sen yap dıyebılırdım.Zaman zaman sınır krızlerı olur birikmişlikler varsa canım.

Esinizde degisiklik olmustur inşallah. Cocugunuzun travma yasamamasi mumkun degil bence

Birikim ve patlama...
1 ay olacak esimin ailesiyle ilgili bir konu oldu o kadar bikkinlik mide bulantisi varmis ki bende aynen sinir krizi gecirdim.Sen duvarlara vurmussun iyi ben kendime vurdum 1.5 yildir onlar icin kavga etmemistik resmen delirdim cocuklar Allah dan kucuk anlamamislardir Zor kadin olmak,elin adamina can olabilmek zor mesele...

çok geçmiş olsun içinizde birikenler patlama yapmış bu vesileyle eşiniz düzelir inşallah rabbim yardımcınız olsun

Allah sizinde yardımcınız olsun Rabbim birdaha yaşatmasın

Herşeyi içinize atmayın tepkinizi gösterin p anda yada çocuk yokken etrafta hep içininize attığınız için volkan gibi patlamışsınız sanırım. Çocuk için üzüldüm onun yanında bunları yapmaya hakkımız yok ne olursa olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…