- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
P99r9reer Bunca zaman hep alttan aldığınız için bu hala geldiniz. Hep susup yuttuğunuz için. Bir insanın analığını sorgulamak kimsenin haddi değil. İnşallah sinir krizi geçiren biri değil de hakkını savunan ve alttan almayan biri olursunuz. Çünkü hayat başkalarını alttan alırken ellerinizden kayar gider. Gerekirse söke söke alın. Ama hayatınızı ilk fırsatta analığınıza laf eden birine peşkeş çekmeyin. Umarım oğlunuz etkilenmemiştirAnsızın uyandım hala bütün vücudum titriyor.
Nerden başlasam anlatmaya bilmiyorum. Eşim 2-3 gündür sözleriyle bana şiddet uyguluyordu. Anneliğime kadar... Tatil ödevleri için, Bu ödevler neden son güne kaldı, sen ne biçim disiplinsiz bir annesin. Çocuğunu öpmekten başka ne işe yararsın.Muck muck öpmeyle anne olunmaz. Sabah olmuş bu perdeleri neden açmadın çocuğu karanlıkta niye oturtuyorsun. Elinde telefon ne işe yarıyorsun. (o an elimde telefon bile yoktu)menenjit atlattı eşim. Neler çektim bilmiyorsun, kendimi senin için paramparça etmiştim bu sözleri duymak için mi Allah rızası için üstüme varma artık diye ağlaya ağlaya yalvarırken kendimi bir anda sinir krizi geçirirken buldum. Çığlıklarım yükseldi. Yumruklarımı duvarlara vurdum. Ellerim kan topladı. Acıyor. Benden ne istiyorsun diye sürekli çığlık attım. Gerisini hatırlamıyorum susturamadım çığlıklarımı. 8 yaşındaki Oğlum o esnada lavabodaydı. Duydu herşeyi. Oğluma bak nolur koş korkmuştur dediğimi hatırlıyorum. 17 senelik evliliğimde ilk defa böyle anıma şahit oldu. Ben neden böyle oldum. Çok sakin ve alttan alan bir insanken ilk defa sınıra geldim. Evladım travma yaşamış mıdır... Şu an titriyorum hala. Birdaha bu anı yaşamak istemiyorum. İlk defa sinir krizi geçirdim.Toparlanamıyorum.
Üstüme varması çok arttı. Beyni bir soruna takılı kalıyor ve ordan çıkarımlar yaparak beni sürekli eleştiriyor.Kötü biri değil aslında. Bana verdiği zararın farkında olmayan biri o esnada. Olay sonrası geçirdiğim sinir krizine çok üzüldü. Af diledi. Umursamaz davranmadı.Dediklerimin neye sebebiyet vereceğinin farkında değildim dedi. Kendini sorgulayıp üzüldü çok. Birdaha konuşmalarıma çok dikkat edeceğim dedi. Umarım eder. Çünkü beni yetersiz bir anne gibi hissettirmek, küçümsemesi, işe yaramaz hissettirmesi derinden üzdü. Ben çocukluğumdan beri bu duygulardan kurtulmak için savaştım. Zor bir çocukluk geçirdim. Son zamanlarda hastalık süresince yoğun stres altında kalmışım, hep içime atmışım sanırım acısı o gün çıktı. Allahım kimseye yaşatmasın.Menenjit geçiren kişilerde,psikosomatik bazı hasarlar oluşabiliyor ve tedavisi için psikiyatriye gidilmesi öneriliyor.Eşiniz öncedende böyle biri miydi? O zaman daha da abartılı şeylerle karşılaşmanız mümkün.Söz versede onunla konuşun yardım alsın.Yoksa,bu durum hepinizi etkileyecek.Ailecek sıkıntı çekeceksiniz.Sizin sinir krizi geçirmeniz ve çocuğunuzun bundan etkilenmesi falan,hep birbirini izleyen sorunlar yumağına dönmeden,önlem almalısınız.
Dedim çok özür diledim. Anne çok komik bağırdın önce şaşırdım sonra bi ara güldüm sana dedi.Yaşadığınız çok üzücü ama kendinizi suçlamayın isteyerek olmadi ki bence cok iyi olmus esiniz acisindan umarim tekrar böyle davranmaya yeltenemez oglunuzla güzel Güzel konusun ben çok sinirlendim ama şimdi iyiyim endiselenme korkma tekrar olmicak diye
Sen bence coknilgili bi annesin ama sınıra gelmissin... Sen annesin robot dwgilsin Unutma hakkin var, bir seylere yetisememe hakkin var... Esin kendi asagilik.kompleksini senij ustunden tatmin ediyor... Ne kadar dikkat edilsede orasi ev hali bazen maalesef insan sinirlerine hakik olamayabiliyor yadirganacak bir sey yok kendini bunun icin suclama ve esini bir daha seni bu raddeye getirmemesi icin uzun ve iyi bir konusmadan gecmesi gerekiyorAnsızın uyandım hala bütün vücudum titriyor.
Nerden başlasam anlatmaya bilmiyorum. Eşim 2-3 gündür sözleriyle bana şiddet uyguluyordu. Anneliğime kadar... Tatil ödevleri için, Bu ödevler neden son güne kaldı, sen ne biçim disiplinsiz bir annesin. Çocuğunu öpmekten başka ne işe yararsın.Muck muck öpmeyle anne olunmaz. Sabah olmuş bu perdeleri neden açmadın çocuğu karanlıkta niye oturtuyorsun. Elinde telefon ne işe yarıyorsun. (o an elimde telefon bile yoktu)menenjit atlattı eşim. Neler çektim bilmiyorsun, kendimi senin için paramparça etmiştim bu sözleri duymak için mi Allah rızası için üstüme varma artık diye ağlaya ağlaya yalvarırken kendimi bir anda sinir krizi geçirirken buldum. Çığlıklarım yükseldi. Yumruklarımı duvarlara vurdum. Ellerim kan topladı. Acıyor. Benden ne istiyorsun diye sürekli çığlık attım. Gerisini hatırlamıyorum susturamadım çığlıklarımı. 8 yaşındaki Oğlum o esnada lavabodaydı. Duydu herşeyi. Oğluma bak nolur koş korkmuştur dediğimi hatırlıyorum. 17 senelik evliliğimde ilk defa böyle anıma şahit oldu. Ben neden böyle oldum. Çok sakin ve alttan alan bir insanken ilk defa sınıra geldim. Evladım travma yaşamış mıdır... Şu an titriyorum hala. Birdaha bu anı yaşamak istemiyorum. İlk defa sinir krizi geçirdim.Toparlanamıyorum.
Sen ne işe yarıosun ben yapmıosam 1 günde sen yap dıyebılırdım.Zaman zaman sınır krızlerı olur birikmişlikler varsa canım.Ansızın uyandım hala bütün vücudum titriyor.
O zaman oğlunuz korkmamış bu iyi bişeyDedim çok özür diledim. Anne çok komik bağırdın önce şaşırdım sonra bi ara güldüm sana dedi.
Birikim ve patlama...Ansızın uyandım hala bütün vücudum titriyor.
Allah sizinde yardımcınız olsun Rabbim birdaha yaşatmasınBirikim ve patlama...
1 ay olacak esimin ailesiyle ilgili bir konu oldu o kadar bikkinlik mide bulantisi varmis ki bende aynen sinir krizi gecirdim.Sen duvarlara vurmussun iyi ben kendime vurdum 1.5 yildir onlar icin kavga etmemistik resmen delirdim cocuklar Allah dan kucuk anlamamislardirZor kadin olmak,elin adamina can olabilmek zor mesele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?