Sinir Krizi Geçirdim

koç mu aman allahım ...
arkadaşlar koç erkeğinden koşarak uzaklaşın kimse uyarmadı mı sizi...
Burç olayını neden genelliyoruz? gerçekten koç burcu olan ama insan evladı olan tanıdıklarımız var. Koç erkeği şöyledir diye bi genelleme olabilir mi, ki burçların bir sürü değişkeni var yükseleni var doğum saati var, var da var. Adamın psikolojisi bozuk olabilir çocukluk travması olabilir bunların üzerinde durulması lazım yani olaya bilimsel yaklaşalım mistik değil

aaah o kadar tanidik ki bu senaryo.
ben 10 senenin ardından bosanmak istedigimi soyledim. evet cok ciddiydim blof değildi. 2 cocugumla yalniz yasarim yeter ki surekli yargilayan elestiren ruhumu emen adamdan kurtulayim dedim.
esim bosanmak istemedi. duzeltmek istedigini soyledi. 2 aydir elestiri yapmıyor. elestiresi geldigini verdigi derin nefesten anliyorum o bile sinirlendiriyor beni. ama yine de deniyor diyorum.
kesinlikle katlanilabilir bir durum degil. bosanma sebebi illa ki dayak ya da aldatma olmuyormuş ben anladim.

Koç
[/QUOTE]
Hımm onlar o kadar uyuz olmaz aslında ya ama anaç bi tarafları var tanıdığım bir kaç erkek var koç burcu tabi içi seni dışı beni yakar durumu vardır illaki :)

Evet benimki de söz verdi. Boşanalım dedim. Çok kararlıyım. Söz birdaha eleştirmen dedi. Birdaha aynı şeyi yaparsa adliyeye koşucam. Psikolojik şiddet çok ağır birşey

Eşiniz bilinçli olarak yapmıyor hastalık ve yaşadıkları ona çok ağır gelmiş.
Siz gerçekten iyi bir annesiniz.
Ben buradan tanıdığım kadarıyla yorum yapıyorum.
Eşiniz de çok zor bir dönemden geçiyor.
Umarım hersey düzelir.
Çocuğun yanında biraz daha kontrollü davranmasını söyleyin.

Allah razı olsun. Buraya nezaman yazsam yaralarımı sardınız şevkatinizle. Bu hayatta kimsem yok İyi ki anlatmıştım sizlere

İki yetişkinin kendisini tatmin etmesinden korpecik çocuklar ne kadar zarar görüyor, yazık.....

oğlunuza dürüstçe "seni korkuttuğumu biliyorum, yetişkinler de bazen elinde olmadan böyle tepkiler verebilir, sinirlerim bozulmuştu, zayıf bir anıma denk geldi, yaptığım yanlıştı ama engel olamadım." tarzı bir konuşma yapabilirsiniz. olan şeyler hiç olmamış gibi davranmak onda belirsizlik ve dolayısıyla kaygı uyandırabilir. kendi ifade edemediği kaygılarını sizin ağzınızdan duymak bir derece rahatlatacaktır.

konuya gelirsek, hepimizin böyle kopuş yaşadığı bir an elbet vardır. bir daha tekrarlamamak üzere kendinize söz verebilirsiniz. eşinizle aranıza mesafe koyabilirsiniz, böylece o da kararlılığınızı net anlamış olur.

Eşiniz narsist kişilikteki birine benziyor. Bunu bir araştırın derim, en azından boşanma gibi bir seçeceğiniz yoksa en azından kocanızın kişiliğine göre nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz. Böyle bir adamla yasamak çok zor çünkü. Sürekli sizin kendinizi yetersiz hissetmenize sebep olacak davranışlar sergiliyor anlattıklarınıza göre.

Kesinlikle katılıyorum canım.Begenmedim ifadeleri gelmiş ama birgün evlatları tarafından önemsenmeyip babayla ortak olup bir hiçmiş gibi kendilerine davranıldıgında anlarlar elbet

menenjitte huysuzluk sekel mi kalıyormuş? hiç böyle bir şey duymamıştım eşiniz bahane ediyor bence.

siz bi psikiyatra gidin önce kendiniz için yazık canınıza. en azından öfke kontrolü için bir şeyler yapmalısınız ve eşiniz de kaynana gibi biraz çenesini kapamasını öğrenmeli. siz annesiyseniz o da babası madem kendi yetiştirsin çocuğu beğendiği gibi.

Eşiniz ne yaptı peki?

Kesinlikle katılıyorum canım.Begenmedim ifadeleri gelmiş ama birgün evlatları tarafından önemsenmeyip babayla ortak olup bir hiçmiş gibi kendilerine davranıldıgında anlarlar elbet
Bunu söylemek istemezdim ama bizim babamızda 2 kız olmamiza rağmen bizim herseyimizle ilgilendi,kadin dogumcusundan lazerine kadar ve annemi küçük görürdü ona bağırırdı eleştirirdi, biz büyüdük ve annem hiç oldu annemi hic beğenmedik hep eleştirdik ve hep uzak olduk. Tabi biraz anneminde yapısından kaynaklı ama.. Annemi hep cahil gördük. Gerçi cahilde..

Maşallah ne sabır varmış sizde.
Ben böyle dikteye 3 4 ayda bir geçiririm ki, dikte kısmı var.
Adamı katil eder kocanın dırdırcısı!
Çocuğunuz etkilendi mi bilmiyorum ama siz bunca sene içinize ata ata bayağı dolmuşsunuz, iyi olmuş.
Ayağını denk alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…